دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۴/۰۵

در این شماره می‌خوانیم: - تختخواب رباتیک هم تولید شد - بیرانوند، سوژه رسانه‌های معتبر دنیا - کشف یک روش میانبر برای هک آیفون - برنج تراریخته غنی از آهن و روی تولید شد - بهترین نمایشمان را داشتیم - فضاپیمای ۱۰۰ کیلویی به فضا پرتاب شد - خداحافظی غرور آمیز ایران از جام جهانی - درمان پارکینسون با سلول درمانی توسط محققان کشور - اعتراض کارکنان آمازون به سیاستهای ترامپ - ۶ راهکار جلوگیری از افسردگی زنان میانسال - آلودگی هوا موجب سوء تغذیه درختان می‌شود - افزایش خطر سنگ کلیه با مصرف آنتی‌بیوتیک - پرونده زمین خواری شهریار هنوز مفتوح است - برای غنی سازی بدون برجام آماده‌ایم - نتیجه تداوم جنگ، تخریب بیشتر یمن است - انتقاد نیکی کریمی از ممنوعیت حضور بانوان در استادیوم آزادی - نظر اصغر فرهادی درباره بازی ایران و پرتغال - مقیمی رئیس ستاد اربعین استان تهران شد - مهمانان امشب فردوسی‌پورچه كسي هستند؟ - امروز بازار بعد از چهل سال بسته شد - جلسه با معترضان برگزار می‌شود - تنگناهای سالهای اخیر در خانه موسیقی بی سابقه است - بارگیری محموله دارویی حج تمتع امسال - فرمان رهبری درباره فعال شدن ۱۹۰ هزار سو دست یافتنی است - بازي بي برنده - روانکاوی سیاسی من‌محور و ما محوري - بازار تهران در اعتراض به گرانی ها تعطیل شد - ترک تحصیل ۱۵۱ هزار و ۴۶ دختر در سال جاری - بیشتر شرکت‌های وارد کننده موبایل عضو انجمن نیستند - رفع مشکل آب آبادان تا چهار روز دیگر - پیش‌فروش خودروهای وارداتی ممنوع شد

رایگان