کتاب رهبری خاموش
معرفی کتاب رهبری خاموش
«رﻫﺒﺮی ﺧﺎﻣﻮش، ﻓﺘﺢ ﻗﻠﺐﻫﺎ، ذﻫﻦﻫﺎ و ﻣﺴﺎﺑﻘﺎت» مجموعهای از نظرات و افکار ﮐﺎرﻟﻮ آﻧﭽﻠﻮﺗﻰ (کارلوتی) مربی نامدار تیم ناپولی ایتالیا درباره فوتبال و مدیریت در این رشته ورزشی است. آنچلوتی فوتبال را از ۱۷ سالگی آغاز کرد و در تیمهای پارما، آ.اس. رم و آ.ث. میلان بازی کرد. او در دوره مربیگریاش در آ. ث. میلان دوبار این تیم را برنده لیگ قهرمانان اروپا کرد و بعد از آن یک بار هم با رئال مادرید افتخار آفرید و به تنها مربیای تبدیل شد که توانستهاست ۳ بار عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را بهدستآورد.
آنچلوتی در سال ۲۰۰۷ برترین مربی باشگاهی جهان شد. او در دایره کوچک مربیانی قرار دارد که موفق شده با دو تیم مختلف قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.
آنچلوتی در این اثر، فلسفه خود با نام «رهبری خاموش» در فوتبال را توضیح دادهاست: «رویکرد خاموش در رهبری شاید خیلی نرم و برای بعضیها ضعیف به نظر برسد، اما معنیاش برای من چیز دیگری است، مخصوصا برای کسانی که تا به امروز نزد من کار کردهاند. خاموشی که از آن حرف میزنیم، دربارهی قدرت است. قدرت و اقتدار در خاموشی و آرامش، جلب اعتماد و تصمیمگیریهای منطقی، در استفاده از تاثیرگذاری روی افراد و در نیاز به حرفهای بودن وجود دارد. وقتی ویتو کورلئونه را در پدرخوانده میبینید، مردی ساکت و ضعیف به نظر میرسد یا رهبری قوی و آرام که کنترل همه چیز را در دست دارد؟».
آنچلوتی «رهبری خاموش» را با همکاری کریس بریدی و مایک فورد نوشتهاست. این اثر میتواند هم برای علاقهمندان تجارت و هم برای مشتاقان ورزش جذاب باشد.
این کتاب دو ترجمه دیگه در طاقچه داره، نویسنده از تجربیات خودش در فوتبال می گه ولی معتقده که رهبری یک تیم فوتبال موفق همانند رهبری یک سازمان موفق هستش و از مشکلاتش می گه و راهکارهای صمیمی و خوبی
این کتاب شاید بهترین کتاب در حوزه رهبری نباشد اما دنبال حرفهای قشنگ زدن هم نیست. بلکه سبک خاصی از رهبری را از جنبه های مختلف توصیف میکند؛ چیزی که به راحتی به دل مینشیند و واقعا قابل استفاده است.
از عالی یک چیز آن ور تر
من این کتاب رو خوندم و ازش درسهایی زیادی از کسب و کار گرفتم...ممنونم از طاقچه و ممنونم از کارلو آنجلوتی
با خوندن این کتاب متوجه شدم کارلتوی عزیز فرا تر از یک مربیه و بیش تر از پیش توی قلبم جای پیدا کرد !!!
کارلتو یه رهبر واقعیه پیشنهاد میکنم حتما بخونید