معرفی و دانلود کتاب فریاد + خلاصه رایگان

علی اصغر (کاوه) قدیمی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب فریاد

کتاب فریاد نوشته‌ی علی اصغر (کاوه) قدیمی است و این کتاب را نشر سنجاق منتشر کرده است. این اثر داستانی شما را به روستایی دورافتاده می‌برد؛ جایی که پزشکی تازه‌کار با ورود به درمانگاه با ساختارها و باورهای ریشه‌داری روبه‌رو می‌شود که نادیده‌گرفتن آن‌ها سرنوشت هر غریبه‌ای را دگرگون می‌کند. مواجهه‌ی علم و تعصب در بستری رازآلود، خواننده را به کشف حقایق پنهان این آبادی فرامی‌خواند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فریاد

کتاب فریاد رمانی اجتماعی و رازآلود به قلم علی اصغر (کاوه) قدیمی است که در فضای روستایی اتفاق می‌افتد. زاویه‌دید در این داستان از نگاه پرستار باسابقه‌ی درمانگاهی در روستای «آشان» شکل می‌گیرد؛ مکانی که سال‌ها سنت‌ها و منافع عده‌ای خاص بر زندگی روزمره‌ی مردم سایه انداخته است. با ورود پزشکی جوان به نام دکتر فریاد پایدار، نظم مستقر پیشین با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شود. نویسنده با ترسیم مناسبات قدرت میان متولیان محلی، باورهای سنتی و پزشکان پیشین، فضایی سرشار از تعلیق و کشمکش‌های روانی خلق کرده است.
کتاب فریاد در لایه‌های مختلف خود به نقد ناآگاهی، بهره‌کشی از عقاید عمومی و تلاش انسان‌ها برای وفاداری به اصول اخلاقی می‌پردازد. راز ناپدیدشدن پزشک سال‌های دور روستا، در کنار حضور شخصیتی مقتدر به نام دواچی که نبض منافع اقتصادی و مذهبی آبادی را در دست دارد، کشمکش‌هایی ایجاد می‌کند که پایبندی پزشک تازه‌وارد را می‌آزماید. خواننده در خلال رویدادهای درمانگاه، به‌تدریج پیوندهای پیچیده‌ی میان خرافه و سودجویی را در این روستا کشف می‌کند.

خلاصه داستان فریاد

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
فریاد پایدار، پزشکی جوان است که برای خدمت به روستای دورافتاده‌ی آشان اعزام می‌شود. او در بدو ورود با توصیه‌های عجیب همکارانش از جمله پرستار دهقان و دکتر قبلی درباره‌ی تجویز دائمی آب چشمه‌ای مقدس برای تمام بیماران روبه‌رو می‌شود. فریاد خیلی زود درمی‌یابد که هدایت باورهای مردم و چرخه‌ی دارویی روستا در دست فردی بانفوذ به نام دواچی است. پافشاری دکتر جوان بر اصول حرفه‌ای و بررسی علت واقعی بیماری‌های همه‌گیر اهالی، آرامش ظاهری روستا را برهم می‌زند و یاد سرنوشت تلخ پزشکی ناپدیدشده را برای اطرافیان زنده نگه می‌دارد.

چرا باید کتاب فریاد را بخوانیم؟

خواندن کتاب فریاد به دلایل زیر پیشنهاد می‌شود:

• این کتاب تقابل میان آگاهی علمی و باورهای خرافی سازمان‌یافته را در بستری داستانی بررسی می‌کند.
  • این اثر سازوکارهای بهره‌برداری از سادگی و اعتقادات سنتی مردم را در اجتماعات بسته به‌خوبی روشن می‌سازد.
  • این کتاب تعارض‌های وجدانی و اخلاقی یک متخصص متعهد در رویارویی با فساد ساختاری را به‌تصویر می‌کشد.
  • این اثر بستری معمایی و پرتعلیق را بر پایه‌ی واقعیت‌های اجتماعی در محیطی بومی بازآفرینی می‌کند.

این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که:

• به رمان‌های اجتماعی و داستان‌های رازآلود ایرانی علاقه دارند.
  • به کشمکش‌های اخلاقی و چالش‌های حرفه‌ای کادر درمان در قالب ادبیات داستانی علاقه‌مند هستند.
  • به دنبال آثاری با تمرکز بر آسیب‌شناسی خرافه و نقدهای اجتماعی هستند.
  • به روایت‌های داستانی با راوی ناظر و رازدار گرایش دارند.

بخشی از کتاب فریاد

«دکتر عرب گفت: بذار یک موضوع مهم رو برات روشن کنم، توی این روستا چند چشمه هست که بنا بر نقل قولی که از قدیم بوده، توی یکی از این چشمه‌ها، قدیس بزرگ آب تنی کرده و آبش مقدسه و خوردن آب این چشمه از نظرشون ثواب داره و بیماری‌هاشونو شفا می‌ده، خب تو تنها کاری که باید بکنی اینه که وقتی داری نسخه بیمار رو می‌نویسی، توش اضافه کنی روزی سه لیوان آب مقدس بنوشه. هیچ هزینه‌ای برای تو نداره. اتفاقا نوشیدن آب خیلی هم مفیده، ولی با این کارت به باورای اونا احترام گذاشتی و شفابخشی آب چشمهٔ مقدس رو هم تأیید کردی، اینطوری اونا بیشتر بهت اعتماد می‌کنن و می‌بینی که برات از هیچ چیزی کم نمی‌ذارن، همون‌طور که گفتم چه مادی و چه معنوی.
فریاد که داشت به من نگاه می‌کرد، سرش را تکان داد و گفت: خب اگه خوب نشدن چی؟
دکتر عرب پوزخندی زد و گفت: اونش مهم نیست. اگه طرف با داروهای شما و خوردن آب شفابخش هم خوب نشد، حتما حکمتی توی کار بوده، پس هیچ کاستی‌ای از طرف شما نبوده، نگران نباشین. یک مدت که اینجا باشین خیلی از مسائل براتون جا میُفته. ضمنا خانم دهقان هم که کاملا اینا رو می‌شناسه، می‌تونه کمکتون کنه، درسته خانم دهقان؟
سرم را به سمت دکتر عرب چرخاندم و گفتم: حتما، نمی‌ذاریم مشکلی پیش بیاد. شما نگران نباشید.
فریاد که معلوم بود فکرش مشغول شده، گفت: چرا باید آب خوردن رو توی نسخه بنویسیم. خب خودشون بخورن؟
دکتر عرب لبخندی زد و گفت: بعد خودت می‌فهمی دکتر جان.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۷ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فریاد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفریاد
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهعلی اصغر (کاوه) قدیمی
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۷/۰۶
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.