دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۳/۱۳

در این شماره می‌خوانیم: - حضور ایران در سوریه برعکس ترکیه،‌ آمریکا و فرانسه قانونی است - آغاز انتخاب رشته آزمون ارشد از ساعت ۲۰ - اتحادیه اروپا باایران وارد مذاکره مستقیم شود - سهمیه طرح ترافیک خبرنگاران افزایش نمی یابد - ۷ چالش پیش روی مسافران جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه - توانمندی موشکی ایران براساس تهدیدات شکل گرفته است - سقوط جنگنده F۷ ارتش - راه حل نظامی برای بحران سوریه وجود ندارد - نگران جدایی وحید امیری هستم - اشراف اطلاعاتی مناسبی از مرزها تا تهران داریم - اگر بعد از جام‌جهانی انگیزه ایجاد نکنند، از داوری خداحافظی می‌کنم - کلاهبردار فراری به کشور بازگردانده شد - نفت سبک ایران از مرز ۷۷ دلار برای هر بشکه گذشت - افت قیمت سکه - حکم سگ‌آزار شفتی صادر شد - خلبان ارتش شوروی بعد از ۳۰ سال پیدا شد - طرح جدید مجلس برای دوتابعیتی‌ها - کاهش مصرف آب در فولاد مبارکه - واردات گوشی تلفن همراه ۱۶۰ درصد افزایش یافت - بیش از هزار زمین لرزه در اردیبهشت ماه ثبت شد - واردات ۳ هزار خودروی سواری در دو ماهه امسال - واکنش سردار کارگر به درخواست بازگشت وثوقی - نرخ دلار امروز هم افزایش یافت - کانادا از آمریکا شکایت کرد - صدای تیراندازی در شهر امان اردن شنیده شد - وقفه ۴ ساعته در کار فرودگاه امام خمینی(ره) - اجرای نرخ جدید کرایه تاکسی‌ها از شنبه - زمزمه‌های اجباری شدن کارت سوخت - ایران درحوزه حملات سایبری دولتی قربانی بوده است - لاریجانی سخنران راهپیمایی روز قدس در تهران شد - طرح جدید مجلس برای جلوگیری از استخدام «دوتابعیتی‌ها»
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان