کتاب شیمیدان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب شیمیدان
«شیمیدان» نام رمانی پلیسی و با درونمایه جاسوسی از استفانی مایر است.
«ماموریت امروز برای زنی که خود را درحال حاضر کریس تیلر مینامید، به صورت عادی درآمده بود. زودتر از آنچه که میخواست، بیدار شد. اقدامات احتیاطی معمول شبانه خود را جمعآوری کرد.
واقعاً سخت بود، که غروب همه آنها را دوباره برپا کند و صبح قبل از هر کاری آنها را جمع کند. اما زندگی او ارزشمندتر از آن بود که لحظهای را به تنبلی بگذراند. پس از انجام کارهای روزانه، سوار اتومبیل سدان خود شد. که بیشتر از چند سال از ساخت آن گذشته بود. ولی آنقدر سالم و سرحال بود تا در یاد کسی بماند. حتی در ساعات طولانی رانندگی، بین سه مرز اصلی و عبور از تعداد بیشماری خطوط نقشه فرعی، پس از رسیدن به فاصلهای مناسب نزدیک چندین شهر، دوباره راضی نشد تا از آنها عبور کند. آن شهر خیلی کوچک است، آن یکی فقط دو جاده ورودی و خروجی دارد. دیگری به نظر آنقدر گردشگران کمی دارد که با وجود تمامی اقدامات معمول برای پنهان شدن، حتماً او را پیدا میکنند. او لیستی از اماکن تهیه کرده بود، تا شاید در روزهای آینده دوباره به آنجا بازگردد.
یک مغازه جوشکاری؛ فروشگاه لوازم اضافی ارتش؛ بازار کشاورزان... دوباره فصل هلو شده بود. باید مقداری هلو میخرید. بالاخره هنگام غروب به مکان شلوغی رسید که هرگز به آنجا نرفته بود. حتی کتابخانه عمومی نیز کسب و کار نسبتاً خوبی داشت. چراکه، مایل بود تا در صورت امکان از یک کتابخانه استفاده کند. یافتن کتابخانه رایگان سختتر بود.
اتومبیل خود را در قسمت غرب ساختمان، خارج از دید دوربین موجود سَر دَر بالای ورودی، پارک کرد. در داخل کتابخانه، تمامی کامپیوترها درحال استفاده بودند و مردم علاقمند بسیاری نیز منتظر خالی شدن یک سیستم به انتظار نشسته بودند.»
پسران کلاغ (کتاب دوم؛ غارتگران رویا)
مگی استیف واتر
رسوایی جورجیجولیا کویین
تبهکار افسانه ای (کتاب دوم)هان یئول
تبهکار افسانه ای (کتاب اول)هان یئول
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بسیار بد ترجمه شده و من بعد از خواندن ۴ فصل ازخواندن ادامه داستان منصرف شدم.
من حماسه ی گرگ و میش و میزبان هم ازش خونده بودم، و منتظر بودم ی چیز یا فلسفه ی جدید تو کارش بیاره. نمیدونم خودش متوجه میشده ک کاراش چ تفسیرهای باحالی درست میکنن یا ن. شاید اگه میدونست
اوایل کتاب یه کم کند و خسته کننده ست اما هر چی داستان جلوتر میره جالب تر میشه