معرفی و دانلود کتاب با من به رویاهات برس pdf + خلاصه رایگان

کتاب با من به رویاهات برس

نوع کتاببدون نظر
زهرا رضوانیان

معرفی کتاب با من به رویاهات برس

کتاب با من به رویاهات برس نوشته زهرا رضوانیان است و ژاله یوسفی ویراستاری آن را برعهده داشته است. انتشارات متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب بر رابطه‌ی میان قدرت ذهن، تمرکز، باور و تجسم تکیه دارد و می‌کوشد نشان دهد رسیدن به هدف فقط به آرزوکردن محدود نمی‌شود، بلکه به نظم ذهنی، پایداری و عمل پیوسته نیاز دارد. نویسنده در کنار بحث درباره‌ی ذهن و رؤیا، از نمونه‌های تاریخی، اشاره‌های دینی و تمرین‌های روزانه هم استفاده کرده است تا مسیر فکرکردن به هدف و حرکت‌کردن به‌سمت آن روشن‌تر شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب با من به رویاهات برس

کتاب با من به رویاهات برس نوشته زهرا رضوانیان به موضوع موفقیت از زاویه‌ی ذهن، تمرکز، باور و تجسم پرداخته است. نویسنده از همان فصل‌های آغازین، ذهن را فقط محل فکرهای پراکنده نمی‌بیند و آن را نیرویی اثرگذار در شکل‌دادن به مسیر زندگی معرفی می‌کند. در این کتاب، رسیدن به رؤیاها با چند عنصر اصلی گره خورده است: توجه متمرکز، تصویرسازی روشن از هدف، شناخت باورهای محدودکننده و حفظ انگیزه در مسیر عمل. فضای اثر میان مباحث روان‌شناختی، توصیه‌های انگیزشی، اشاره‌های معنوی و نمونه‌های برگرفته از زندگی افراد موفق حرکت می‌کند و همین ترکیب، حال‌وهوای آن را مشخص می‌سازد.
کتاب با من به رویاهات برس در ۳ بخش و ۱۸ فصل تنظیم شده است. بخش اول به شناخت قدرت ذهن و جایگاه تمرکز، باور و تجسم اختصاص دارد و فصل‌هایی مانند مقدمه‌ای بر قدرت ذهن و رؤیاپردازی، اهمیت تمرکز و توجه در رسیدن به رؤیاها و نقش باورها در شکل‌گیری واقعیت را دربر می‌گیرد. بخش دوم سراغ مهارت‌های کاربردی‌تر می‌رود و از تکنیک‌های تجسم، تمرین‌های روزانه، مدیتیشن، کنترل افکار منفی، مدیریت استرس و حفظ انگیزه حرف می‌زند. بخش سوم نیز به برنامه‌ریزی، موانع مسیر، مقاومت در برابر شکست، اهمیت ارتباط با دیگران و تجربه‌های افراد موفق می‌رسد. این چیدمان نشان می‌دهد که کتاب فقط بر ایده‌ی رؤیاپردازی نمی‌ایستد و می‌خواهد میان ذهن، رفتار و پیگیری مداوم پیوند برقرار کند.
کتاب با من به رویاهات برس در لابه‌لای فصل‌هایش بارها بر این نکته مکث می‌کند که تجسم بدون تلاش کافی نیست و باور بدون استمرار به نتیجه نمی‌رسد. نویسنده از یک‌سو به سخنان بزرگان و رهبران دینی استناد کرده است و از سوی دیگر به نمونه‌هایی از هنرمندان، ورزشکاران، دانشمندان و کارآفرینان اشاره می‌کند تا نشان دهد تمرکز و پافشاری چگونه در موقعیت‌های مختلف معنا پیدا می‌کند. در نتیجه، تجربه‌ی خواندن آن کتاب بیشتر شبیه همراهی با مجموعه‌ای از ایده‌ها، تمرین‌ها و تأملات است که می‌خواهند ذهن را از حالت پراکندگی بیرون بیاورند و به‌سمت هدف‌گذاری روشن‌تر هدایت کنند.

خلاصه کتاب با من به رویاهات برس

کتاب با من به رویاهات برس توضیح می‌دهد که رسیدن به رؤیاها از ذهن آغاز می‌شود، اما در همان‌جا متوقف نمی‌ماند. نویسنده ابتدا از قدرت تمرکز، نقش باورها و اهمیت تجسم روشن حرف می‌زند و بعد نشان می‌دهد که افکار منفی، اضطراب، حواس‌پرتی و ترس از شکست چگونه می‌توانند مسیر هدف را مبهم کنند. سپس نوبت به تمرین‌هایی مانند مدیتیشن، نوشتن هدف‌ها، مدیریت استرس و بازسازی باورهای محدودکننده می‌رسد. در ادامه، کتاب بر برنامه‌ریزی، پایداری، استفاده از تجربه‌ی دیگران و حفظ انگیزه در برخورد با مانع‌ها تکیه می‌کند. پیام اصلی آن کتاب این است که رؤیا زمانی به حرکت واقعی نزدیک می‌شود که ذهن، باور و عمل در یک مسیر قرار بگیرند.

چرا باید کتاب با من به رویاهات برس را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب با من به رویاهات برس را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی میان تمرکز، باور، تجسم و پیگیری هدف را به‌صورت پیوسته توضیح می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند موانع ذهنی مانند افکار منفی، تردید و حواس‌پرتی را دقیق‌تر بشناسد.
  • این کتاب تمرین‌هایی مانند نوشتن هدف‌ها، مدیتیشن و تصویرسازی ذهنی را در کنار بحث‌های نظری مطرح می‌کند.
  • بخش‌های مختلف کتاب نشان می‌دهند که رؤیاپردازی بدون برنامه‌ریزی و استمرار به نتیجه نمی‌رسد.
  • اشاره به نمونه‌های تاریخی و سخنان دینی، موضوع قدرت ذهن را فقط در سطح توصیه‌های کلی نگه نمی‌دارد.
  • خواندن این کتاب برای کسانی مفید است که می‌خواهند میان انگیزه‌ی درونی و اقدام روزانه پیوند روشن‌تری برقرار کنند.

خواندن کتاب با من به رویاهات برس به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که می‌خواهند درمورد نقش تمرکز و باور در رسیدن به هدف بیشتر بدانند.
  • کسانی که با افکار منفی، تردید یا پراکندگی ذهنی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • مخاطبانی که به موضوع تجسم، ذهن‌آگاهی و مدیریت استرس علاقه دارند.
  • افرادی که به دنبال پیوند میان انگیزه، برنامه‌ریزی و استمرار در مسیر موفقیت هستند.
  • خوانندگانی که از کتاب‌های مرتبط با رشد فردی و تقویت ذهن استقبال می‌کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با من به رویاهات برس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببا من به رویاهات برس
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهزهرا رضوانیان
انتشاراتانتشارات متخصصان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.