معرفی و دانلود کتاب گربه ای که من نبودم pdf + خلاصه رایگان

کتاب گربه ای که من نبودم

نوع کتاببدون نظر
صبا کولابادی

معرفی کتاب گربه ای که من نبودم

کتاب گربه ای که من نبودم نوشته صبا کولابادی، مجموعه‌ای از متن‌های تأملی و قطعات کوتاه است که میان تنهایی، هویت، ایمان، مرگ و معنای بودن رفت‌وآمد می‌کند. در این اثر، صداهای درونی شخصیت‌ها با فضاهایی مه‌آلود، اتاق‌های ساکت، خاطره‌های زخمی و پرسش‌های بی‌پاسخ گره می‌خورند و متنی شکل می‌گیرد که بیشتر از روایت خطی، بر تجربه‌ی ذهن و احساس تکیه دارد. این کتاب را انتشارات ترجمان نگار منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گربه ای که من نبودم اثر صبا کولابادی

کتاب گربه ای که من نبودم نوشته صبا کولابادی، از چند بخش با عنوان‌هایی مانند آینه‌ای که نمی‌بیند، بافنده‌ای وجود دارد؟، زنی که خدا را دید و نیمه‌ی تاریک ماه تشکیل شده است. همین عنوان‌ها نشان می‌دهند که متن با یک روایت یکدست و معمولی پیش نمی‌رود، بلکه هر بخش دریچه‌ای جدا به ذهن، خاطره، ترس، ایمان و بحران هویت باز می‌کند. فضای اثر تیره، درون‌نگر و گاهی وهم‌آلود است. اتاق، دیوار، آینه، سکوت، شب و صدا در این نوشته‌ها فقط عناصر صحنه نیستند، بلکه به نشانه‌هایی برای فهم آشفتگی درونی شخصیت‌ها تبدیل می‌شوند.

کتاب گربه ای که من نبودم در بسیاری از بخش‌ها بر مرز میان بودن و نبودن، خودشناسی و گم‌گشتگی، ایمان و تردید تمرکز می‌کند. راوی‌ها اغلب در حال گفت‌وگو با خود، با خاطره، با غیاب دیگری یا با مفهومی بزرگ‌تر از خود هستند. در بخشی مانند آینه‌ای که نمی‌بیند، متن به‌سمت تجربه‌ی ازهم‌گسیختگی هویت می‌رود و در بخشی مانند بافنده‌ای وجود دارد؟ پرسش از خدا، خوشبختی، عدالت، زمان و مرگ پررنگ می‌شود. در زنی که خدا را دید نیز جدالی ذهنی و عاطفی با امر قدسی شکل می‌گیرد که بیشتر از پاسخ، بر زخم و پرسش تکیه دارد.

کتاب گربه ای که من نبودم متنی است که بر تصویرسازی ذهنی، جمله‌های کوتاه، تکرارهای هدفمند و ضرباهنگ تأملی استوار است. شخصیت‌ها بیشتر از آنکه در کنش بیرونی تعریف شوند، در کشمکش درونی شناخته می‌شوند. در مجموع، این اثر به‌جای روایت حادثه، تجربه‌ی فرسایش، تردید، تنهایی و جست‌وجوی معنا را به تصویر می‌کشد. کسانی که به متن‌های کوتاهِ اندیشه‌محور با فضای تاریک، شخصی و پرسش‌برانگیز علاقه دارند، در این اثر با مجموعه‌ای از صداها و موقعیت‌ها روبه‌رو می‌شوند که هرکدام بخشی از یک اضطراب مشترک را بازتاب می‌دهند.

خلاصه کتاب گربه ای که من نبودم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از کتاب را فاش می‌کند!

کتاب گربه ای که من نبودم مجموعه‌ای از روایت‌های کوتاه و پیوسته است که در آن راویان با دیوارها، آینه‌ها، خاطره‌ها، مرگ، خدا و تصویر ناپایدار خود روبه‌رو می‌شوند. در یک بخش، زنی در اتاقی بسته صدایی را از پشت دیوارها می‌شنود و به‌تدریج مرز میان خود و آن صدای بی‌نام را گم می‌کند. در بخشی دیگر، راوی با مرور زندگی آدم‌هایی گوناگون از عشق، ثروت، عدالت، تنهایی و خوشبختی می‌پرسد و همه‌چیز را به پرسش از وجود یک بافنده در فرش هستی پیوند می‌زند. بخش‌های دیگر نیز همین جست‌وجو را در قالب مواجهه با خدا، فقدان و تاریکی ادامه می‌دهند.

چرا باید کتاب گربه ای که من نبودم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب گربه ای که من نبودم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب چند متن با فضاها و دغدغه‌های متفاوت را کنار هم می‌گذارد و تصویری گسترده از تنهایی، هویت و تردید می‌سازد.
  • خواندن این کتاب برای کسانی مفید است که به پرسش‌های وجودی مانند مرگ، ایمان، عدالت و معنای بودن فکر می‌کنند.
  • این اثر تجربه‌ی ذهنی شخصیت‌ها را از راه تصویرهایی مانند دیوار، آینه، سکوت و شب پیش می‌برد و بر حس‌وحال درونی تمرکز دارد.
  • این کتاب به خواننده امکان می‌دهد که شکل‌های مختلف مواجهه با فقدان، خاطره و ازهم‌گسیختگی درون را در چند روایت دنبال کند.
  • بخش‌بندی اثر باعث می‌شود که هر نوشته از زاویه‌ای جدا به یک بحران انسانی نزدیک شود و تکرار صرف یک ایده نباشد.

خواندن کتاب گربه ای که من نبودم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب گربه ای که من نبودم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به داستان‌ها و متن‌های کوتاه با فضای تیره، ذهنی و تأمل‌برانگیز.
  • خوانندگانی که به درون‌مایه‌هایی مانند هویت، تنهایی، مرگ، ایمان و تردید علاقه دارند.
  • کسانی که از روایت‌های شخصیت‌محور با تمرکز بر کشمکش درونی لذت می‌برند.
  • مخاطبانی که دوست دارند متن‌هایی با تصویرهای نمادین و حال‌وهوای وهم‌آلود بخوانند.
  • خوانندگانی که به‌دنبال متنی هستند که بیشتر از حادثه، بر تجربه‌ی ذهن و احساس تکیه داشته باشد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گربه ای که من نبودم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابگربه ای که من نبودم
موضوعداستان کوتاه، داستان ایرانی
نویسندهصبا کولابادی
انتشاراتانتشارات ترجمان نگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.