معرفی و دانلود کتاب ما باز می مانیم باز... pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ما باز می مانیم باز...

کتاب ما باز می مانیم باز...

مینیمال‌های بهروز مهربخش، عکس‌ها؛ رامین رویت‌پور

نوع کتاببدون نظر
بهروز مهربخش
انتشارات:
انتشارات آوینه

معرفی کتاب ما باز می مانیم باز...

کتاب ما باز می مانیم باز... (مینیمال‌های بهروز مهربخش، عکس‌ها؛ رامین رویت‌پور) نوشته بهروز مهربخش را انتشارات آوینه منتشر کرده است. این مجموعه از شعرهای کوتاه و فشرده شکل گرفته است؛ شعرهایی که با چند سطر سراغ تنهایی، فقدان، عشق، فرسودگی، خاطره و ماندن در دل روزگار می‌روند. حضور عکس‌های رامین رویت‌پور هم در کنار متن حال‌وهوای اثر را کامل‌تر می‌کند و به فضای تأملی آن بُعدی دیگر می‌دهد. عنوان‌های متنوع شعرها و لحن موجز آن‌ها نشان می‌دهد که با مجموعه‌ای روبه‌رو هستیم که بیشتر بر ضربه‌ی عاطفی و تصویر تکیه دارد تا توضیح و بسط. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ما باز می مانیم باز...

کتاب ما باز می مانیم باز... نوشته‌ی بهروز مهربخش مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه است که بر ایجاز، تصویر و مکث بنا شده است. شعرها اغلب در چند سطر شکل می‌گیرند، اما در همین فضای محدود موضوع‌هایی مثل عشق، دلتنگی، مرگ، خاطره، تنهایی، فرسودگی و امیدِ کم‌جان را کنار هم می‌گذارند. نام فرعی اثر که به مینیمال‌ها اشاره دارد با فرم شعرها هماهنگ است؛ متن‌ها کوتاه‌ هستند، اما تلاش می‌کنند از دل یک تصویر یا یک جمله احساسی گسترده‌تر را زنده نگه دارند. حضور عکس‌های رامین رویت‌پور نیز نشان می‌دهد که فضای کتاب فقط بر کلمه استوار نیست و تصویر هم در ساختن حال‌وهوای آن سهم دارد.

در فهرست این کتاب عنوان‌هایی مثل خالی، رگبار، هزاردستان، کوری، ابدی، کولاک، مادر، خاکستری، دایره و خوابمرگ دیده می‌شود که هرکدام نشانه‌ای از جهان درونی کتاب‌ هستند. بعضی شعرها از رابطه‌ای شخصی و زخمی حرف می‌زنند و بعضی دیگر از شهر، زمان، فراموشی و زیستن در وضعیتی تیره. در چند نمونه ارجاع به چهره‌ها و روایت‌های آشنا هم دیده می‌شود و همین موضوع به شعرها لایه‌ای نمادین می‌دهد. این مجموعه بیشتر از آن‌که بخواهد روایت مفصل بسازد لحظه‌ای عاطفی یا فکری را ثبت می‌کند؛ لحظه‌ای که گاهی با یک تصویر ساده آغاز می‌شود و به حسی ماندگار می‌رسد. نتیجه مجموعه‌ای است که بر سکوت‌های میان سطرها هم حساب کرده است.

چرا باید کتاب ما باز می مانیم باز... را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ما باز می مانیم باز... را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نمونه‌ای روشن از شعرهای کوتاه و فشرده ارائه می‌دهد که با کمترین کلمات بیشترین بار عاطفی را حمل می‌کنند.
  • شعرها موضوع‌هایی مثل تنهایی، فقدان، عشق، خاطره و فرسودگی را از زاویه‌های گوناگون پیش می‌کشند.
  • عنوان‌های متنوع مجموعه نشان می‌دهد که اثر فقط در یک حال‌وهوا نمی‌ماند و میان تجربه‌های شخصی و نشانه‌های اجتماعی حرکت می‌کند.
  • حضور عکس‌ها در کنار شعرها به فضای اثر بُعدی دیداری می‌دهد و تجربه‌ی خواندن را از سطح متن فراتر می‌برد.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که به شعرهای کوتاهِ مبتنی‌بر تصویر و مکث علاقه دارند.

خواندن کتاب ما باز می مانیم باز... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب ما باز می مانیم باز... به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به شعر کوتاه و مینیمال که از متن‌های موجز و تصویری لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که به شعرهایی با درون‌مایه‌ی عشق، فقدان، تنهایی و خاطره علاقه دارند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند مجموعه‌ای با حال‌وهوای تأملی و گاه سوگ‌مند بخوانند.
  • کسانی که از پیوند شعر و عکس در یک اثر ادبی استقبال می‌کنند.
  • خوانندگانی که ترجیح می‌دهند شعر را در قطعه‌های کوتاه اما پرحس دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ما باز می مانیم باز... و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابما باز می مانیم باز...
عنوان دیگرمینیمال‌های بهروز مهربخش، عکس‌ها؛ رامین رویت‌پور
موضوعشعر نو، عکاسی، شعر معاصر
نویسندهبهروز مهربخش
انتشاراتانتشارات آوینه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۶/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.