معرفی و دانلود کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم pdf + خلاصه رایگان

کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم

نوع کتاببدون نظر
آروین آبادی

معرفی کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم

کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم سروده آروین آبادی است؛ مجموعه‌ای که در آن باران، تنهایی، عشق، خاطره، مرگ، انتظار و زیستن در روزهای سخت بارها به هم گره می‌خورند. شعرها گاهی حال‌وهوایی عاشقانه و اندوهگین دارند و گاهی از رنج‌های اجتماعی، کودکی، فقر، غربت و دل‌زدگی از زمانه حرف می‌زنند. این کتاب را انتشارات ناودون منتشر کرده است و سحر شیرزاد نیز ویراستاری اثر را بر عهده داشته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم

کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم نوشته‌ی آروین آبادی مجموعه‌ای از شعرهای سپید و کوتاه تا میان‌بلند است که بر محور چند تصویر تکرارشونده شکل گرفته‌اند؛ باران، سیگار، دریا، ساحل، شب، پنجره، خاطره و معشوقی که گاهی نزدیک است و گاهی فقط در ذهن و حس شاعر حضور دارد. فضای اثر بیشتر بر تنهایی، دلتنگی، عشقِ نرسیده، فرسودگی روحی و کشمکش میان امید و خاموشی استوار است. در کنار این حال‌وهوا شعرها فقط در محدوده‌ی رابطه‌ی عاشقانه نمی‌مانند و به رنج‌های جمعی، فقر، جنگ، کودکی ازدست‌رفته، مهاجرت، مرگ و فشار زندگی روزمره هم سر می‌زنند. همین جابه‌جایی میان درد شخصی و درد عمومی به مجموعه رنگی متغیر داده است.

این کتاب از شعرهایی تشکیل شده است که هرکدام عنوانی جدا دارند و مثل ایستگاه‌هایی از یک حال درونی پیش می‌روند. در بخشی از شعرها زبان به فضای کلاسیک نزدیک می‌شود و واژه‌هایی مثل یار، می‌خانه، ساقی و شمع دیده می‌شود؛ در بخشی دیگر تصویرها کاملاً امروزی‌ هستند و از سیگار، بالکن، کافه، اینترنت، اجاره‌خانه، دارو و پراید حرف زده می‌شود. این کنار هم نشستنِ نشانه‌های قدیمی و روزمره حالتی دوگانه ساخته است؛ از یک‌سو حس عاشقانه و سوگ‌بار و از سوی دیگر تماس مستقیم با زندگی شهری و فشارهای آن.

این کتاب درمجموع تجربه‌ی ذهنی شاعری را نشان می‌دهد که میان رؤیا و واقعیت، میان میل به ماندن و خستگی از ادامه‌دادن و میان طلب عشق و آگاهی از زخم‌های جهان در رفت‌وآمد است. مجموعه فقط دفتر دلتنگی نیست و ردی از اعتراض، خستگی اجتماعی و جست‌وجوی معنا هم در آن دیده می‌شود.

چرا باید کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مجموعه‌ای از شعرها را پیش می‌گذارد که عشق، تنهایی، خاطره و فرسودگی روحی را در کنار هم نشان می‌دهند.
  • شعرها فقط به احساسات عاشقانه محدود نمی‌مانند و به فقر، جنگ، کودکی، مرگ و فشار زندگی روزمره هم نزدیک می‌شوند.
  • خواننده با تکرار تصویرهایی مثل باران، دریا، سیگار و شب با جهانی احساسی روبه‌رو می‌شود.
  • این اثر برای کسانی مناسب است که به شعرهای کوتاه و میان‌بلند با حال‌وهوای اندوهگین و تأملی علاقه دارند.
  • حضور هم‌زمان واژه‌ها و فضاهای کلاسیک و عناصر امروزی به شعرها رنگی متفاوت در سطح تصویر و لحن داده است.

خواندن کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی که به مجموعه‌های تصویرمحور و احساس‌محور گرایش دارند.
  • خوانندگانی که شعرهای عاشقانه با فضای بارانی، شبانه و اندوهگین را دنبال می‌کنند.
  • کسانی که مایل‌ هستند در کنار مضامین عاطفی ردی از رنج‌های اجتماعی و روزمره را هم در شعر ببینند.
  • مخاطبانی که از تکرار نشانه‌هایی مثل دریا، ساحل، پنجره، سیگار و خاطره در یک جهان شعری واحد لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند با شعری روبه‌رو شوند که میان دلتنگی شخصی و خستگی از زمانه در رفت‌وآمد است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ابربهار؛ من باران را دوست دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابابربهار؛ من باران را دوست دارم
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهآروین آبادی
انتشاراتانتشارات ناودون
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۱۳
فرمت کتابPDF
برچسبادبیات ایران، سپید

نظری برای کتاب ثبت نشده است.