معرفی و دانلود کتاب آقای روباه و کلید گنج pdf + خلاصه رایگان

نسیم آخوندزاده
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب آقای روباه و کلید گنج

کتاب آقای روباه و کلید گنج نوشته نسیم آخوندزاده، داستان روباهی است که پس از ناپدیدشدن همسر و فرزندانش، در جنگل با ترس، بی‌باوری دیگران و ردپای موجودی خطرناک روبه‌رو می‌شود. ماجرا از جست‌وجویی خانوادگی شروع می‌شود و کم‌کم به سفری پرحادثه میان حیواناتی می‌رسد که در آغاز دشمن هم هستند و بعد ناچار می‌شوند کنار هم بایستند. این کتاب را نشر سنجاق به صورت الکترونیکی منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آقای روباه و کلید گنج

کتاب آقای روباه و کلید گنج نوشته‌ی نسیم آخوندزاده داستانی ماجراجویانه برای گروه سنی کودک است که ماجرای آن در جنگلی پر از حیوانات گوناگون پیش می‌رود. نقطه‌ی آغاز قصه ساده به نظر می‌رسد: آقای روباه برای پیدا کردن غذا از لانه بیرون می‌رود، اما وقتی برمی‌گردد با خانه‌ای ویران و خانواده‌ای ناپدیدشده روبه‌رو می‌شود. از همین‌جا فضای داستان از یک زندگی روزمره به مسیری پراضطراب و پرتعلیق تغییر می‌کند. قصه با گم‌شدن خانواده‌ی روباه، رد عنکبوتی مرموز و حرف‌هایی که دیگران باور نمی‌کنند، حس تنهایی و درماندگی را وارد ماجرا می‌کند، اما همان‌قدر که بر خطر تکیه دارد، بر امید و ادامه دادن هم تأکید می‌کند.

داستان در ادامه گروهی از حیوانات متفاوت را در کنار هم قرار می‌دهد؛ عقاب، سیاهگوش، موش و حتی گرگی که در ابتدا در سوی دیگر ماجرا ایستاده است. همین همراهی ناهمگون، یکی از محورهای اصلی اثر را می‌سازد: دوستی در جایی شکل می‌گیرد که انتظارش نمی‌رود. مسیر پیدا کردن تکه‌های نقشه، عبور از مکان‌هایی مثل دریای خشکیده، جنگل درنده و هزار تو، به داستان حال‌وهوای مرحله‌به‌مرحله و پرحادثه داده است. در هر بخش، شخصیت‌ها باید علاوه‌بر خطر بیرونی، با ترس، بی‌اعتمادی و اختلاف‌های خودشان هم دست‌وپنجه نرم کنند.

کتاب آقای روباه و کلید گنج از نظر فضای کلی، بر هیجان، حرکت و گفت‌وگوهای پی‌درپی استوار است. شخصیت‌ها با نام‌ها و ویژگی‌های مشخص وارد داستان می‌شوند و رابطه‌ی میان آن‌ها به‌تدریج تغییر می‌کند. درون‌مایه‌هایی مثل خانواده، وفاداری، اتحاد و غلبه بر دشمنی در سراسر قصه دیده می‌شود. نسیم آخوندزاده در داستانش بر این نکته تأکید دارد که نجات دادن، بخشیدن و کنار هم ماندن گاهی از زور و قدرت مهم‌تر می‌شود.

خلاصه داستان آقای روباه و کلید گنج

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

آقای روباه پس از بازگشت از رودخانه می‌فهمد همسر و دو فرزندش ناپدید شده‌اند و نشانه‌هایی از حضور عنکبوتی خطرناک در خانه مانده است. هیچ‌کس حرف او را باور نمی‌کند، اما او جست‌وجو را رها نمی‌کند. در این مسیر، نخست به عقابی زخمی کمک می‌کند و بعد همراه چند حیوان دیگر سرنخ‌هایی از یک نقشه‌ی پاره‌پاره پیدا می‌کند؛ نقشه‌ای که می‌تواند آن‌ها را به گنجی پنهان و راهی برای شکست دشمن برساند.

سفر آن‌ها از دل تله‌ها، زندان، فرار و گذر از مسیرهای دشوار می‌گذرد و کم‌کم گروهی از دشمنان سابق را به همراهانی نزدیک تبدیل می‌کند.

چرا باید کتاب آقای روباه و کلید گنج را بخوانیم؟

دلایل خواندن آقای روباه و کلید گنج را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• داستان، ماجرای نجات خانواده را با جست‌وجوی یک گنج و حل سرنخ‌های پیاپی ترکیب کرده است.
  • شخصیت‌های گوناگون حیوانی در طول مسیر از بی‌اعتمادی به همکاری می‌رسند و همین تغییر، بخش مهمی از کشش قصه را می‌سازد.
  • کتاب ترس، امید، دوستی و شجاعت را در موقعیت‌های پرحادثه در کنار هم قرار می‌دهد.
  • مسیر نقشه و عبور از مکان‌های مختلف، حس ماجراجویی پیوسته‌ای به داستان داده است.
  • خواننده در کنار دنبال کردن ماجرا، با اهمیت همدلی و اتحاد در موقعیت‌های سخت روبه‌رو می‌شود.

خواندن کتاب آقای روباه و کلید گنج را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن آقای روباه و کلید گنج به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که به داستان‌های جنگلی و ماجراهای پرحادثه علاقه دارند.
  • خوانندگانی که قصه‌های مربوط به نجات خانواده و پیگیری یک هدف مهم را دوست دارند.
  • علاقه‌مندان به داستان‌هایی که در آن چند شخصیت متفاوت ناچار به همکاری می‌شوند.
  • کسانی که از دنبال کردن نقشه، سرنخ و مسیرهای پرخطر در داستان لذت می‌برند.
  • مخاطبانی که دوست دارند در کنار هیجان، با موضوع دوستی و کنار گذاشتن دشمنی هم روبه‌رو شوند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آقای روباه و کلید گنج و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآقای روباه و کلید گنج
رده‌بندی سنی۸+، ۹+
برچسبادبیات ایران

کاربر 1909542
۱۴۰۵/۰۶/۰۷

داستانی بسیار زیبا و شنیدنی از نویسنده ای جوان. نسیم هنرمندی بسیار مقتدر و با استعداد هست. به امید موفقیت های شایان برای این نویسنده هنرمند در آینده. این کتاب را به دوستان پیشنهاد میکنم

mhd_ebr
۱۴۰۵/۰۶/۰۵

خیلی داستان زیبایی بود . آفرین به این نویسنده کوچولوی خلاق . ان شاءالله در آینده کتابهای بیشتری بنویسی