کتاب ادارهی جلسات (راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره)
انتشارات:
انتشارات عارف کامل٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب ادارهی جلسات (راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره)
تبدیل جلسات به اوقاتی ارزشمند، این همان پیامی است که این کتاب راهنما ارائه میکند:.
در این کتاب خواهیم دانست که :
چه وقت جلسه داشته باشیم و چه وقت از برگزاری آن اجتناب کنیم.
• ما بر اساس آمادهسازی جلسه، ادارهی جلسه و آنچه بعد از جلسه انجام میدهیم، کار خواهیم کرد.
• ما در مورد اندازهی فضا و تعداد افراد جلسه صحبت خواهیم کرد و شما را در جریان راز کوچکی قرار خواهیم داد تا مطمئن شوید که جلسات شما همهی ملزومات خود را در اختیار خواهند داشت ـ قانون ۸ ـ ۱۸ و ۱۸۰۰.
• وقتی در جلسات خوب اتفاقات بدی رخ میدهد، ما در مورد مسائل ناخوشایند سخن خواهیم گفت.
کل مطلب آن است که برای نوعی مقابله آماده کنیم تا بتوانید در لحظهی مناسب، برای تغییر جلساتی که در آن حاضر هستید، آمادگی جدّی پیدا کنید.
• حتی نمونهی دستور جلسات و برگههای کاری طراحی شده در اختیارتان میگذاریم تا اطلاعاتی که ـ احتمالاً در جلسهی بعدی ـ لازم دارید را بدون آنکه مجبور باشید مطالعات زیادی انجام دهید، به سرعت و سهولت به دست آورید.
ما با هم میتوانیم جلساتی را برپا کنیم که نسبت به جلسات فعلی کارآمدتر باشند. شما نمیتوانید از برگزاری جلسات دوری کنید ولی میتوانید نسبت به آنها احساس بهتری پیدا کنید.
معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ بهروزرسانی شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ادارهی جلسات (راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ادارهی جلسات (راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمره) |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۸۷۲۳۴۲۷ |
| تعداد صفحهها | ۱۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مدیران خلاق |
مدیریت مافوق (راهحلهای تخصصی برای چالشهای روزمره)![]()
کتی کارلول
تفویض امور(کارسپاری)حسن هوشنگی
هر روز با MBAکریس دالتون
درون سازمان اپلآدام لشینسکی
آشنایی با امور مالیچاک کرمر
مسیر شغلی خود را شکل دهید: مشاوره همراه، راه حلهای تخصصی برای چالشهای روزمرهجیمز والدروپ
مهارتهای کاربردی ویژه کارآفرینان (جلد۳: مهارتهای مدیریتی)علی دنیادیده
داستان بخون، داستان بساز (جلد پنجم)علیرضا کریمی
داستان بخون، داستان بساز (جلد چهارم)علیرضا کریمی
داستان بخون، داستان بساز (جلد دوم)علیرضا کریمی
داستان بخون، داستان بساز (جلد اول)علیرضا کریمی
برای کسانی که به تازگی یک جایگاه مدیریتی کسب کردهاند و میخواهند مدیریت جلسهها را به عهده بگیرند کارآمد است.
کتاب خوبی هست که راهکارهای عملی ارائه می کنه. این سری از کتابها به صورت مختصر و عمل محور نوشته شده و نباید ازش انتظار موشکافی یک موضوع رو داشته باشید. صرفا جهت آشنایی اولیه به متن نگاه کنید و...بیشتر