معرفی و دانلود کتاب قصه‌های پری‌ها pdf + خلاصه رایگان

کتاب قصه‌های پری‌ها

افسانه‌های ملل برای کودکان جلد ۷

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)

معرفی کتاب قصه‌های پری‌ها

در مجموعه کتاب‌های «افسانه‌های ملل برای کودکان» داستان‌های معروف دنیا به زبانی ساده و روان بازنویسی و کوتاه شده‌اند تا کودکان راحت بتوانند این داستان‌ها را بخوانند. تصویرسازی جذابِ کتاب‌ها هم این مجموعه را برای کودکان جذاب‌تر می‌کند. کتاب «قصه‌های پری‌ها» جلد «۷» از این مجموعه است. اگر دوست دارید کودکتان با داستان‌های معروف دنیا آشنا شود، کتاب‌های این مجموعه می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قصه‌های پری‌ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابقصه‌های پری‌ها
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸۶۰۰۱۰۳۶۸۶۶‬

شهرزاد بانو
۱۴۰۰/۰۲/۲۷

کتاب خوبیه . مناسب برای رده سنی کودکان هست اما خب بعضی از نوجوونا هم شاید دوست داشته باشن .

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۲/۱۵

خیلی داستاناش خوب بود😇😇

افسانه‌ی غول‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۶تصویر جلد کتاب افسانه‌ی غول‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۶
محمد شمس
قصه‌های شاهزاده و شاهزاده خانمتصویر جلد کتاب قصه‌های شاهزاده و شاهزاده خانم
رویا خویی
میز سحرآمیز، الاغ طلایی، چماغ جادویی و داستان‌های دیگرتصویر جلد کتاب میز سحرآمیز، الاغ طلایی، چماغ جادویی و داستان‌های دیگر
قصه های خنده دار پدربزرگتصویر جلد کتاب قصه های خنده دار پدربزرگ
خدیجه بهشتی
سفید برفی، رز قرمزی و داستان‌های دیگرتصویر جلد کتاب سفید برفی، رز قرمزی و داستان‌های دیگر
شنل قرمزی و داستان‌های دیگرتصویر جلد کتاب شنل قرمزی و داستان‌های دیگر
قصه‌های مهر و دوستیتصویر جلد کتاب قصه‌های مهر و دوستی
زیبای خفته و داستان‌های دیگرتصویر جلد کتاب زیبای خفته و داستان‌های دیگر
برادران گریم
پسری که پدرخوانده‌اش مرگ بود و چند داستان دیگرتصویر جلد کتاب پسری که پدرخوانده‌اش مرگ بود و چند داستان دیگر
سیندرلا و داستان‌های دیگرتصویر جلد کتاب سیندرلا و داستان‌های دیگر
برادران گریم
افسانه‌های عجایب هفت‌گانه؛ افسانه‌های ملل جلد ۲۲تصویر جلد کتاب افسانه‌های عجایب هفت‌گانه؛ افسانه‌های ملل جلد ۲۲
رویا خویی
قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین بهمن)تصویر جلد کتاب قصه‌های شیرین برای بچه‌های شیرین (ویژه متولدین بهمن)
محمد صادقی سیار
قصه‌های سفرهای خیالیتصویر جلد کتاب قصه‌های سفرهای خیالی
رویا خویی
قصه‌ی ما همین بود (۴): قصه‌های قدیمی برای نوجوانانتصویر جلد کتاب قصه‌ی ما همین بود (۴): قصه‌های قدیمی برای نوجوانان
محمد میرکیانی
سه کوتوله در جنگل و داستان‌های دیگرتصویر جلد کتاب سه کوتوله در جنگل و داستان‌های دیگر
برادران گریم
امام کاظم علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۹)تصویر جلد کتاب امام کاظم علیه‌السلام (مجموعه چهارده معصوم ۹)
زهرا عبدی
قصه‌های بهمنتصویر جلد کتاب قصه‌های بهمن