دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۲۵

در این شماره می‌خوانیم: - البسه بیمارستانی ضد میکروبی تولید شد - اپلیکیشنی برای کاهش استرس ساخته شد - تصاویر نخستین شعبه بانکی تمام اتوماتیک در چین - رتبه ۱۰۱ایران در شاخص فناوری اطلاعات - چین بزرگترین هواپیمای آب نشین جهان را می سازد - تعرفه اینترنت برای مشترکان کم مصرف تائید شد - توضیح جهرمی در مورد قطع خدمات پیام رسان سروش - دو شگفتی بزرگ انتخاباتی در عراق - بي قانون/فوتساليست‌ها - پرواز با «سوپرمن» - دزدی از آرایشگاه‌های زنانه با شیک پوشی - صداي «مخالف» را تاب آوريم - كابوس ويراني در جزيره ايراني كاسپين - روایتی از زنان اسیر در موقعیت های تحت سلطه مردان - ما موتورسواريم شو كه نشويد! - انتقال سفارت آمریکا به قدس اقدامی اشتباه است - آسمان تهران در ۲ روز آینده بارانی است - ضرر ۱۵۰ میلیون یورویی ایرلند با تحریم ایران - در آستانه جنگ سوم جهانی هستیم - ساماندهی مهاجران فاقد مدارک توسط پليس - وضعيت درياچه اروميه از زبان كلانتري - شرط بطحايي برای تعطیلی مدارس ابتدایی از اول خرداد - برای تحقق شعار سال هزینه تولیدکنندگان کاهش یابد - توئیت ترامپ به مناسبت انتقال سفارت به قدس - توسعه صنعت هسته‌ای روسیه در راستای ان‌پی‌تی است - ۴۰ درصد بذرهای کشور داخلی است - برجام می‌تواند اساسی برای همکاری‌های آینده باشد - سفارت آمریکا در قدس افتتاح شد - ممنوعیت تأمین هزینه افطاری توسط دستگاههای اجرایی - واکسن ایمنوگلوبولین هپاتیت ‌B همچنان موجود نیست - «بیکاری» سرمنشا گرفتاری‌های جمعی‌ست

رایگان