معرفی و دانلود کتاب خشت اول در معماری صمیمیت + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب خشت اول در معماری صمیمیت

کتاب خشت اول در معماری صمیمیت

راهنمای گام به گام برای انتخابی آگاهانه و بنا کردن رابطه‌ای ماندگار

۵.۰ امتیاز(از ۵ رأی)
محبوبه شاهسوار
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب خشت اول در معماری صمیمیت

کتاب خشت اول در معماری صمیمیت (راهنمای گام‌به‌گام برای انتخابی آگاهانه و بنا کردن رابطه‌ای ماندگار)، نوشته محبوبه شاهسوار، راهنمایی برای فکرکردن به انتخاب همسر و ساختن رابطه‌ای پایدار است. این کتاب با استفاده از استعاره‌ی معماری، از زمین و پی تا دیوار و سقف، به مسائلی مثل استقلال عاطفی، شناخت الگوهای تکراری، سازگاری شخصیتی، مرزبندی با خانواده و تصمیم‌گیری آگاهانه می‌پردازد. نویسنده بیش از هر چیز می‌خواهد انتخاب عاطفی را از شتاب، ترس و خیال‌پردازی جدا کند. نشر سنجاق این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خشت اول در معماری صمیمیت اثر محبوبه شاهسوار

کتاب خشت اول در معماری صمیمیت، نوشته‌ی محبوبه شاهسوار، رابطه‌ی عاطفی و ازدواج را نه به‌عنوان یک اتفاق ناگهانی، بلکه به‌عنوان فرایندی می‌بیند که به شناخت، سنجش و تصمیم نیاز دارد. نویسنده بر این نکته دست می‌گذارد که صمیمیت حاصل احساسات اولیه نیست و اگر انتخاب از روی ترس، تنهایی، وابستگی یا امید به تغییردادن دیگری انجام شود، پایه‌های رابطه سست می‌ماند. کتاب با تصویرهای پیوسته از معماری پیش می‌رود؛ زمین، گسل، ستون، متریال و نقشه همگی ابزارهایی هستند برای توضیح وضعیت روانی فرد و کیفیت پیوندی که قرار است شکل بگیرد.

کتاب خشت اول در معماری صمیمیت در فصل‌های آغازین، توجه را به خودشناسی و آمادگی فردی معطوف می‌کند. بحث‌هایی مثل توهم کافی‌بودن عشق، فرار به‌سوی ازدواج، اشتباه‌گرفتن محبت سطحی با اصالت شخصیت، وابستگی به خانواده و تکرار زخم‌های قدیمی بخش مهمی از کتاب را می‌سازند. نویسنده سپس وارد سنجش تناسب ساختاری می‌شود و از تفاوت درون‌گرایی و برون‌گرایی، نیاز به آزادی، مسئولیت‌پذیری، ریتم زندگی و حتی هماهنگی در لایه‌های عاطفی و جسمانی حرف می‌زند. محبوبه شاهسوار با سؤالات فرضی، سناریوهای بحرانی و تمرین‌های نوشتاری، خواننده را به بررسی دقیق‌تر رابطه دعوت می‌کند.

محبوبه شاهسوار در ادامه از مرحله‌ی شناخت عبور می‌کند و به تصمیم‌گیری، پذیرش تفاوت‌ها، ساختن یک ما بدون حذف من و مرزبندی با خانواده‌ها می‌رسد. فصل‌های بعدی کتاب نشان می‌دهند که مسئله فقط انتخاب درست نیست و حفظ حریم رابطه و تشخیص مرز میان احترام، اطاعت، وابستگی و استقلال نیز اهمیت دارد. این کتاب بیشتر شبیه گفت‌وگویی هدایت‌شده است که می‌خواهد از هیجان صرف فاصله بگیرد و رابطه را در موقعیت‌های واقعی بسنجد؛ از بحران مالی و بیماری تا دخالت خانواده و تردیدهای درونی. ترکیب استعاره، پرسش و تمرین باعث شده کتاب در سطح توصیه‌های کلی نماند و به لایه‌های پنهان‌تر انتخاب عاطفی نزدیک شود.

خلاصه کتاب خشت اول در معماری صمیمیت

کتاب خشت اول در معماری صمیمیت با این پرسش شروع می‌کند که آیا فرد پیش از ورود به رابطه، از نظر عاطفی و روانی آماده‌ی ساختن یک زندگی مشترک هست یا نه. کتاب نشان می‌دهد که عشق به‌تنهایی برای دوام رابطه کافی نیست و انتخاب همسر باید بر پایه‌ی شناخت خود، شناخت دیگری و سنجش سازگاری انجام شود.

محبوبه شاهسوار در فصل‌های مختلف، از وابستگی‌های حل‌نشده، ترس از تنهایی، تفاوت‌های بنیادین، چراغ‌های قرمز رابطه، نقش شهود در تصمیم‌گیری و مرزبندی با خانواده‌ها حرف می‌زند. این کتاب با خودشناسی آغاز می‌شود، به ارزیابی رابطه می‌رسد و در نهایت به هنر هم‌زیستی و حفظ حریم یک زندگی دونفره گسترش می‌یابد.

چرا باید کتاب خشت اول در معماری صمیمیت را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب خشت اول در معماری صمیمیت را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب انتخاب همسر را از زاویه‌ی آمادگی فردی بررسی می‌کند و فقط بر احساسات اولیه نمی‌ایستد.
  • این اثر به شناسایی الگوهای تکراری مثل ترس از تنهایی، وابستگی و امید به تغییردادن دیگری کمک می‌کند.
  • بخش‌های مربوط به سازگاریْ تفاوت‌های سطحی را از تفاوت‌های بنیادین جدا می‌کند و معیار دقیق‌تری برای تصمیم‌گیری ارائه می‌دهد.
  • تمرین‌ها و سناریوهای فرضی کتابْ رابطه را در موقعیت‌های واقعی می‌سنجند، نه در فضای گفت‌وگوهای ایدئال.
  • فصل‌های مربوط به پذیرش تفاوت‌ها و مرزبندی با خانواده به فهم بهتر چالش‌های بعد از انتخاب کمک می‌کند.
  • این کتاب نشان می‌دهد که صمیمیت فقط به شروع رابطه مربوط نیست و به حفظ استقلال، احترام و حریم مشترک وابسته است.

خواندن کتاب خشت اول در معماری صمیمیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب خشت اول در معماری صمیمیت به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که در آستانه‌ی ازدواج هستند و می‌خواهند انتخابشان را با دقت بیشتری بسنجند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند تفاوت میان کشش عاطفی و سازگاری بلندمدت را بهتر بفهمند.
  • افرادی که در روابط عاطفی خود با تکرار الگوهای فرساینده، وابستگی یا ترس از رهاشدن روبه‌رو بوده‌اند.
  • کسانی که می‌خواهند در مورد مرزهای سالم در رابطه‌ی دونفره و خانواده‌ها شناخت بیشتری به دست آورند.
  • زوج‌هایی که به‌دنبال پذیرش تفاوت‌ها، استقلال عاطفی و ساختن یک زندگی مشترک متعادل هستند.

بخشی از کتاب خشت اول در معماری صمیمیت

«بزرگ‌ترین افسانه‌ای که بسیاری افراد با آن بزرگ شده‌اند این است که عشق برای شروع و ادامه زندگی کافی است. اما حقیقت این است که عشق، مانند درخشش نور در یک خانه است؛ زیباست، فضا را تلطیف می‌کند، اما ستون نیست.

عشق بدون شناخت، مثل بنا کردن خانه‌ای روی ابرهاست. صمیمیت واقعی زمانی شکل می‌گیرد که ما از تب تند اوليه عبور کنیم و ببینیم آیا در روزهای ابری، بی‌پولی و خستگی هم، متریال شخصیتی ما و طرف مقابل، توان ایستادگی دارد یا نه؟»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خشت اول در معماری صمیمیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخشت اول در معماری صمیمیت
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۱۴
فرمت کتابEPUB

کاربر 12000222
۱۴۰۵/۰۵/۲۰

سلام و درود به عنوان همسر محبوبه شاهسوار، سال‌هاست که دغدغهٔ اصلی او را از نزدیک می‌بینم، او همیشه نگران زوج‌های جوانی بوده که با عشق زیاد، اما بدون نقشهٔ راه، پا به زندگی مشترک می‌گذارند. «خشت اول» برای من فقط یک...بیشتر

۱۴۰۵/۰۵/۲۰

بسیار خوب

مریم
۱۴۰۵/۰۵/۲۴

با اینکه به ظاهر جلد اول این کتاب برای شخص بنده دیگه کاربرد نداره اما سادگی و قشنگی حرف ها تو *کتاب معماری صمیمیت* منو ترغیب به خوندن این جلد هم کرد، در عوض حالا میتونم این کتاب رو به اونایی...بیشتر