دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۱۸ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۱۸

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۱۸

در این شماره می‌خوانیم: - مرکز فناوری هوافضا راه اندازی می شود - اپل بیست سالگی آی مک را جشن گرفت - خاک ماه ۹۰ درصد سلول های ریه انسان را نابود می کند - گسترش کاوشگر ارز دیجیتالی - آزمایش خون درد مزمن را تشخیص می دهد - ماهواره های ۳ دانشگاه ساخته می شوند - فاز اول موتور جستجوی بومی پایان یافت - جشنواره گل محمدی دودانگه ثبت ملی می شود - تاثیر مصرف گردو بر بهبود میکروبیوم های روده - گزینه جنگ با کره‌شمالی همچنان روی میز است - نگاهی به آخرین قیمت‌ها در بازار تبلت - جنجال وی‌پی‌ان‌ها؛ این بار تعرفه نیم‌بهای اینترنت - قیمت مسکن طی ۲۵ سال ۱۰۶ برابر شد - از واردات آب چه خبر؟ - رسانه‌های کاغذی در حال حذف از سبد خانوار - نباید پنجه به صورت همدیگر بکشیم - چرا خطوط معاینه فنی موتورسیکلت ها فعال نیست؟ - حضور بانوان در ورزشگاه مبتنی بر تصمیم نیروی انتظامی است - شرط تشکیل وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری - لوایح مربوط به FATF در راستای حفظ منافع ملی است - زمینه سازی برای پذیرش کنوانسیون FATF - کار باشد، کولبری نمی‌کنم - پاسكاري مالياتي - جشنـو اره آواره - تپه‌ ماهور، قربانی تپش حیات شهری - خروج از برجام برای آمریکا گران تمام می شود - دسیسه ترامپ با وحدت مسئولان خنثی می‌شود - استخدام جاسوس برای بدنامی برجامی ها - بانک مرکزی به مجلس پاسخگو نیست - تخفیف عربستان برای محدودکردن بازار نفت ایران - درآمد ۱۲۰۰ میلیاردی طرح رجیستری برای کشور

رایگان