معرفی و دانلود کتاب آزادی مطبوعات درایران از منظرحقوق بشر + خلاصه رایگان

کتاب آزادی مطبوعات درایران از منظرحقوق بشر

۳.۰(از ۱ امتیاز)
ندا قاضی‌زاده

معرفی کتاب آزادی مطبوعات درایران از منظرحقوق بشر

مطبوعات به عنوان رکن چهارم دموکراسی نقش بسزایی در ایجاد تحولات مثبت در جامعه دارند. کارکرد رسانه‌های مکتوب حتی با ورود به عصر ارتباطات سریع پیدایش اینترنت و ماهواره‌ها نیز غیر قابل انکار است. امروزه دولت‌هایی موفق‌ترند که با مطبوعات تعامل و همکاری بیشتری دارند. به‌عبارتی مطبوعات آیینهٔ تمام نمای جامعه محسوب می‌شوند. بسیاری از رخدادها و تمایلات افراد جامعه در دریچهٔ نگاه مطبوعات منعکس می‌شود. حال باید ببینیم در کشور آیا توانسته‌ایم این نقش را ایفا کنیم؟ آیا افراط و تفریط با نگاه سیاسی در تمام ابعاد زندگیمان رسالت مطبوعاتی را که بر عهده داریم تحت الشعاع خود قرار داده‌است؟ متاسفانه این مثال برای ما ایرانی‌ها صدق می‌کند. و این عدم تعادل در لابه‌لای صفحات مطبوعات ما نیز به چشم می‌خورد. پس یادمان باشد رسالت مطبوعاتی یعنی انعکاس اخبار و رویدادها و تحلیل مسائل اجتماعی و اقتصادی یا حتی سیاسی را بدون درنظر گرفتن خواست طبقهٔ خاص، باید نقد کرد، نقدی سالم و بدور از اغراض شخصی یا جناحی. نباید بدون توجه به رسالت مطبوعاتی ار کنار کاستی‌ها نیز گذشت. بخشی از مقدمه کتاب «آزادی مطبوعات در ایران از منظر حقوق بشر» را خواندید. این کتاب به قلم ندا قاضی‌زاده و در دو مبحث بررسی جرائم آزادی مطبوعات و بررسی جرائم مطبوعاتی و اطلاعاتی در حقوق ایران در مقایسه با سطح بین المللی از منظر حقوق بشر نگاشته شده‌است. در انتها نیز قانون مصوب مطبوعات در سال ۱۳۶۴ به پیوست آمده‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آزادی مطبوعات درایران از منظرحقوق بشر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آزادی مطبوعات درایران از منظرحقوق بشر
حجم فایل کتاب:۳.۴۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۸۰۷۷۶۰۲
تعداد صفحه‌ها:۱۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.