معرفی و دانلود کتاب پسر خدا pdf + خلاصه رایگان

کتاب پسر خدا

نوع کتاببدون نظر
محمدهادی عبدالوهاب

معرفی کتاب پسر خدا

کتاب پسر خدا نوشته محمدهادی عبدالوهاب، رمانی است از دلِ فقدان، حافظه، جنگ و هویت که زندگی مردی به‌نام سهراب را درگیر گذشته‌ای مبهم و اکنونی آشفته نشان می‌دهد. روایت، هم‌زمان به زخم‌های شخصی، رابطه‌های ناپایدار و جست‌وجوی ریشه‌ها نزدیک می‌شود و از خلال رفت‌وآمد میان «من» و «آن‌ها» تصویری از ذهنی پریشان اما دقیق می‌سازد. این کتاب را انتشارات خط مقدم منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پسر خدا

کتاب پسر خدا نوشته محمدهادی عبدالوهاب رمانی است که از همان سطرهای آغازین، خواننده را وارد ذهن راوی‌ای می‌کند که هم با اکنونِ فرسوده‌ی خود درگیر است و هم با گذشته‌ای که مدام به زندگی‌اش هجوم می‌آورد. سهراب، شخصیت مرکزی داستان، مردی است که با بیماری همسرش، اضطراب پدرشدن، خاطره‌های کودکی و پرسش‌های حل‌نشده درباره‌ی اصل‌ونسب خود دست‌وپنجه نرم می‌کند. جنگ در این رمان فقط یک پس‌زمینه‌ی تاریخی نیست؛ زخمی است که در تنِ آدم‌ها، شهرها و رابطه‌ها باقی مانده و هنوز زندگی را شکل می‌دهد.
این کتاب با فصل‌بندی خاص خود، میان دو مسیر رفت‌وآمد می‌کند: فصل‌های «من» که بیشتر به اعتراف، آشفتگی ذهنی و تجربه‌ی مستقیم راوی نزدیک‌اند و فصل‌های «آن‌ها» که لایه‌های دیگری از آدم‌ها و گذشته را روشن می‌کنند. این جابه‌جایی فقط یک شگرد فرمی نیست؛ راهی است برای نشان‌دادن این‌که هویت سهراب از دلِ روایت دیگران، خاطره‌های پراکنده و سکوت‌های طولانی ساخته شده است. در کنار او، شخصیت‌هایی مثل معصومه، مجد، سروش و مریم هرکدام بخشی از این جهان را کامل می‌کنند و داستان را از یک بحران شخصی فراتر می‌برند.
این کتاب فضایی سنگین، پرتنش و درعین‌حال انسانی دارد. متن، مدام میان خرمشهر، آبادان، آسایشگاه، بیمارستان، خانه و دفتر کار حرکت می‌کند و از این جابه‌جایی‌ها برای ساختن حس بی‌قراری بهره می‌گیرد. درون‌مایه‌هایی مثل تنهایی، شرم، ترس از تکرار گذشته، نسبت انسان با خدا، مادری، فرزندبودن و معنای تعلق در سراسر رمان حضور دارند. آنچه این اثر را برجسته می‌کند، فقط موضوعاتش نیست؛ بلکه شیوه‌ای است که با آن ذهنِ زخمیِ راوی، رابطه‌های ناتمام و ردِ جنگ در زندگی روزمره کنار هم قرار گرفته‌اند.

خلاصه داستان پسر خدا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
سهراب، نویسنده‌ای که گذشته‌اش با پرورشگاه و جنگ گره خورده، در میانه‌ی بحرانی چندلایه قرار دارد: همسرش معصومه با بیماری سختی روبه‌روست، بارداری آن‌ها رابطه‌شان را به نقطه‌ای حساس رسانده و خود او نیز درگیر پرسش‌هایی قدیمی درباره‌ی مادر، ریشه و هویت خویش است. سفر او به جنوب و پیگیری پرونده‌ی زنی به‌نام مریم، مسیر داستان را به‌سمت خاطره، ویرانی و کشف پیوندهای پنهان می‌برد. رمان، هم‌زمان زندگی اکنونِ سهراب و لایه‌های مدفون گذشته را پیش می‌برد و نشان می‌دهد که بعضی زخم‌ها فقط در بدن نمی‌مانند، بلکه به زبان، رابطه و نگاه آدم هم راه پیدا می‌کنند.

چرا باید کتاب پسر خدا را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب پسر خدا را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب پیوند میان بحران‌های شخصی و زخم‌های به‌جای‌مانده از جنگ را در قالب یک داستان شخصیت‌محور نشان می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند درگیری‌های ذهنی راوی را درباره‌ی هویت، تعلق و گذشته از نزدیک دنبال کند.
  • رمان از خلال رفت‌وآمد میان فصل‌های «من» و «آن‌ها» تصویری چندوجهی از شخصیت‌ها و رابطه‌هایشان می‌سازد.
  • این اثر برای کسانی مناسب است که به داستان‌های روان‌شناختی و اجتماعی با فضای پرتنش علاقه دارند.
  • کتاب به موضوع‌هایی مثل مادری، فرزندبودن، بیماری، ترس و احساس گناه می‌پردازد، بی‌آن‌که روایت را به یک خط ساده محدود کند.

خواندن کتاب پسر خدا به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های ایرانی که بر هویت، گذشته و حافظه تمرکز دارند.
  • خوانندگانی که به داستان‌های شخصیت‌محور با راوی درگیر و ناآرام علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند بازتاب جنگ را در زندگی روزمره و رابطه‌های انسانی ببینند.
  • مخاطبانی که از فضاهای تلخ، پرتعلیق و آمیخته با پرسش‌های خانوادگی و اعتقادی استقبال می‌کنند.
  • خوانندگانی که دوست دارند داستانی را دنبال کنند که هم‌زمان بر بیماری، عشق، فقدان و جست‌وجوی ریشه‌ها تمرکز دارد.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پسر خدا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپسر خدا
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهمحمدهادی عبدالوهاب
انتشاراتانتشارات خط مقدم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبفارسی، ادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.