کتاب مبانی طب داخلی سیسیل(ویراست نهم)؛ بیماریهای عفونی، خون، انکولوژی، قلب و عروق
معرفی کتاب مبانی طب داخلی سیسیل(ویراست نهم)؛ بیماریهای عفونی، خون، انکولوژی، قلب و عروق
معرفی کتاب مبانی طب داخلی سیسیل(ویراست نهم)؛ بیماریهای عفونی، خون، انکولوژی، قلب و عروق
کتاب ضروریات داخلی یا مبانی طب داخلی سیسیل که با نام اصلی Cecil Essentials of Medicine مشهور است، یکی از مطرحترین کتابهای حیطهی پزشکی داخلی است که توسط انتشارات الزویر منتشر شده است. این کتاب یکی از منابع آموزشی مهم برای دروس تخصصی دانشجویان مقطع کارورزی (انترنی) و رزیدنتی (دستیاری) پزشکی است. علاوه بر دانشجویان، اساتید و حتی متخصصان نیز برای یادآوری دقیقتر اصول بخش داخلی، به این کتاب رجوع میکنند.
کتاب حاضر یعنی، "مبانی طب داخلی سیسیل(ویراست نهم)؛ بیماریهای عفونی، خون، انکولوژی، قلب و عروق " ، نوشته ی آندرئولی و کارپنتر است. این کتاب توسط گروهی از مترجمین به نامهای دکتر بهزاد یعقوبی، حامد حسین شعبانی مقدم، کاوه طاری، زهرا شمسی، رایکا نایبی، ارمغان امین منبری، دکتر مهدی موسوی، دکتر لیلی ابراهیمی فرسنگی و دکتر آزاده محمدیها ترجمه شده و توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.
در فهرست مطالب این کتاب به عناوینی چون تب و سندرم های تب دار، باکتریمی و سپسیس، دفاع میزبان در برابر عفونت، عفونتهای سیستم عصبی مرکزی و عفونتهای سروگردن پرداخته شده است. سپس در زیر مجموعه ی هر یک از این عناوین اصلی، موارد زیر مورد بررسی قرار گرفته اند: تفسیر مستقیم اسمیر، ایمونوپاتوژنز، ترومبوز سینوس، اوتیت خارجی بدخیم، سینوزیت باکتریال حاد و شوک سپسیس.
قسمت دوم این کتاب، به بیماریهای خون و انکولوژی پرداخته است .
مطالعهی کتاب "مبانی طب داخلی سیسیل(ویراست نهم)؛ بیماریهای عفونی، خون، انکولوژی، قلب و عروق " را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
مخاطبین این کتاب، دو دسته از دانشجویان رشته پزشکی هستند؛ دانشجویان مقطع کارورزی که برای آمادگی آزمون جامع پیش کارورزی در حال مطالعه دروس داخلی اند و دیگری، فارغ التحصیلان پزشکی که داوطلب آزمون جامع رزیدنتی (دستیاری) برای ادامه تحصیل در یک رشته تخصصی ویژه هستند. علاوه بر این، پزشکان مشغول طبابت نیز برای بررسی نکات کلیدی و خاص به این رفرنس مراجعه میکنند.
حجم
۲۳٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
حجم
۲۳٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
نظرات کاربران
فکر میکنم توسط گوگل ترجمه شده و فراموش کردن ویراستاری رو انجام بدن بعدش. در حدی که بجای کلمه علائم بالینی از ارائه های بالینی استفاده شده. درکل متن کتاب خوانا و روان نیست!