کتاب اصول و تفسیر رادیولوژی دهان (وایت فارو)؛ ناهنجاریهای دندانی
معرفی کتاب اصول و تفسیر رادیولوژی دهان (وایت فارو)؛ ناهنجاریهای دندانی
معرفی کتاب اصول و تفسیر رادیولوژی دهان-وایت فارو 2014 (ویراست هفتم)؛ ناهنجاریهای دندانی
کتاب "اصول و تفسیر رادیولوژی دهان،وایت-فارو" که با نام اصلی White and Pharoah’s Oral Radiology: Principles and Interpretation شناخته میشود، یکی از کتابهای مرجع و مهم برای دندانپزشکان محسوب میشود. نویسندگان اصلی این کتاب دکتر استوارت.سی.وایت و دکتر مایکل.جی.فارو هستند که نام کتاب نیز، برگرفته از نام نویسندگان و به افتخار آنها انتخاب شده است.
کتاب حاضر یعنی، "اصول و تفسیر رادیولوژی دهان-وایت فارو 2014 (ویراست هفتم)؛ ناهنجاریهای دندانی " ، توسط گروهی از مترجمین به نامهای دکتر سولماز ولیزاده، مهدی ولیزاده و محمد امین توکلی (دانشکدهی دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) و دکتر حورا هادیان (متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت) صورت گرفته و توسط انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.
مجموعه کتابهای وایت فارو، نکات کلیدی مورد نیاز در خصوص تظاهرات رادیوگرافیک و تشخیص افتراقی آنها را پوشش میدهد و نحوهی بررسی بیماریهای فک و صورت، سینوسهای اطراف بینی، غدد بزاقی و مفصل بین استخوان تمپورال و مندیبولار را از طریق تصاویر رادیوگرافی آموزش میدهد. وجود تصاویر رادیوگرافی، تصاویر رنگی از تجهیزات و جدولهای خلاصه و کاربردی، از جمله ویژگیهای متمایز کنندهی این کتاب محسوب میشود.
این کتاب در 1 فصل به بررسی مبحث ناهنجاریهای دندانی پرداخته است. ناهنجاریهای تکاملی و ناهنجاریهای اکتسابی نیز در این فصل مطرح شده اند. همچنین عناوینی چون دندانهای اضافه و غایب، تظاهرات بالینی، تشخیص افتراقی، نماهای تصویربرداری و بیماران اکتودرمال دیسپلازی نیز مورد بحث قرار گرفتهاند.
مطالعهی کتاب "اصول و تفسیر رادیولوژی دهان-وایت فارو 2014 (ویراست هفتم)؛ ناهنجاریهای دندانی " را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
مخاطبین این کتاب، دانشجویان دندانپزشکی هستند که مقطع علوم پایه را گذراندهاند و آمادهی آموختن اصول پرتونگاری و نحوه تفسیر نتایج آن هستند. همچنین، دانشجویان رادیولوژی، تکنسینهای بهداشت کار دهان و دندان و رزیدنتهای رشتهی دندان پزشکی نیز میتوانند به این کتاب رجوع کنند.
حجم
۱۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
حجم
۱۰٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
نظرات کاربران
چرا همش ۴۰ صفس خب بنویسید کامل نیست