کتاب هاریسون بیماریهای کلیه؛ دیالیز در درمان نارسیایی کلیه، پیوند در درمان نارسایی کلیوی، بیماریهای گلومرولی
معرفی کتاب هاریسون بیماریهای کلیه؛ دیالیز در درمان نارسیایی کلیه، پیوند در درمان نارسایی کلیوی، بیماریهای گلومرولی
معرفی کتاب هاریسون بیماریهای کلیه 2015 (ویراست نوزدهم)؛ دیالیز در درمان نارسایی کلیه، پیوند در درمان نارسایی کلیوی، بیماریهای گلومرولی
کتاب اصول پزشکی داخلی هاریسون که با نام اصلی Harrison’s Principle of Internal Medicine مشهور است، بهترین و کامل ترین کتاب آموزشی برای دروس تخصصی دانشجویان مقطع کارورزی (انترنی) و رزیدنتی (دستیاری) پزشکی است. علاوه بر دانشجویان، اساتید و حتی متخصصان نیز برای یادآوری دقیق تر اصول بخش داخلی، به این کتاب رجوع میکنند.
کتاب حاضر یعنی، "هاریسون بیماریهای کلیه 2015 (ویراست نوزدهم)؛ دیالیز در درمان نارسایی کلیه، پیوند در درمان نارسایی کلیوی، بیماریهای گلومرولی " ، نوشته ی تینسلی راندولف هاریسون است. ترجمه ی این کتاب توسط گروهی از مترجمین به نام های دل آرا صالحی فر، آیدا معافی و دکتر راضیه لطفی، صورت گرفته و از انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.
این کتاب در 3 فصل گردآوری شده است. فصل نخست انواع روشهای دیالیز، همودیالیز، دیالیز صفاقی و نحوه برخورد با این بیماران را بیان کردهاست. در فصل دوم، پیوند در درمان نارسایی کلیوی مطرح شده است. عناوینی چون فعالیت ها و نتایج اخیر، انتخاب دهنده ی پیوند، ایمونولوژی وازنش پیوند، درمان با داروهای سرکوب کننده ی ایمنی، سیر بالینی و مراقبت از گیرندهی پیوند و بدخیمیها، ذکر شدهاند. فصل آخر نیز، بیماریهای گلومرولی را بررسی کرده است. سندرمهای گلومرولی-عروقی، غشای پایه، سندرمهای ریوی-کلیوی، سندرم نفروتیک حاد، رویکرد به بیمار گلومرولی و مکانیسم آسیب زایی بیماری گلومرولی در این فصل شرح داده شده اند.
مطالعهی کتاب "هاریسون بیماریهای کلیه 2015 (ویراست نوزدهم)؛ دیالیز در درمان نارسایی کلیه، پیوند در درمان نارسایی کلیوی، بیماریهای گلومرولی " را برای چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
مخاطبین این کتاب، دو دسته از دانشجویان رشته پزشکی هستند؛ دانشجویان مقطع کارورزی که برای آمادگی آزمون جامع پیش کارورزی در حال مطالعه دروس داخلی اند و دیگری، فارغ التحصیلان پزشکی که داوطلب آزمون جامع رزیدنتی (دستیاری) برای ادامه تحصیل در یک رشته تخصصی ویژه هستند. علاوه بر این، پزشکان مشغول طبابت نیز برای بررسی نکات کلیدی و خاص به این رفرنس مراجعه میکنند.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۶
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۶