کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم)؛ بیماریهای آئورت، بیماریهای شریانی اندام، بیماری مزمن وریدی و لنف ادم
معرفی کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم)؛ بیماریهای آئورت، بیماریهای شریانی اندام، بیماری مزمن وریدی و لنف ادم
معرفی کتاب هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم)؛ بیماریهای آئورت، بیماریهای شریانی اندام، بیماری مزمن وریدی و لنف ادم
کتاب اصول پزشکی داخلی هاریسون که با نام اصلی Harrison’s Principle of Internal Medicine مشهور است، بهترین و کاملترین کتاب آموزشی برای دروس تخصصی دانشجویان مقطع کارورزی (انترنی) و رزیدنتی (دستیاری) پزشکی است. علاوه بر دانشجویان، اساتید و حتی متخصصان نیز برای یادآوری دقیقتر اصول بخش داخلی، به این کتاب رجوع میکنند.
کتاب حاضر یعنی، "هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم)؛ بیماریهای آئورت، بیماریهای شریانی اندام، بیماری مزمن وریدی و لنف ادم " ، نوشته ی تینسلی راندولف هاریسون است. ترجمه ی این کتاب توسط گروهی از مترجمین به نامهای دکتر مهدی موسوی (متخصص قلب و عروق، فلوشیپ اینترونشنال کاردیولوژی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی البرز) و دکتر سلماز کلهر و ویراستاری دکتر مهدی موسوی صورت گرفته و از انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.
فصل اول که مختص بیماریهای آئورت است، درباره ی آنوریسم آئورت، سندرمهای حاد آئورت، بیماری انسدادی مزمن ناشی از آترواسکلروز، انسداد حاد آئورت و آئورتیت توضیح میدهد. در فصل دوم، به تفصیل پیرامون بیماریهای شریانی اندام بحث کرده است. بازسازی عروقی، واسکولیت، ایسکمی حاد اندام، فیستول شریانی وریدی و سرمازدگی، از جمله عناوین مطرح شده در این فصل است. در فصل پایانی، بیماری مزمن وریدی و لنف ادم و روشهای درمانی آن مطرح شده است.
مطالعهی کتاب "هاریسون بیماریهای قلب و عروق 2015 (ویراست نوزدهم)؛ بیماریهای آئورت، بیماریهای شریانی اندام، بیماری مزمن وریدی و لنف ادم" را برای چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
مخاطبین این کتاب، دو دسته از دانشجویان رشته پزشکی هستند؛ دانشجویان مقطع کارورزی که برای آمادگی آزمون جامع پیش کارورزی در حال مطالعه دروس داخلی اند و دیگری، فارغ التحصیلان پزشکی که داوطلب آزمون جامع رزیدنتی (دستیاری) برای ادامه تحصیل در یک رشته تخصصی ویژه هستند. علاوه بر این، پزشکان مشغول طبابت نیز برای بررسی نکات کلیدی و خاص به این رفرنس مراجعه میکنند.
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
حجم
۱٫۹ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶