کتاب اصول طب داخلی هاریسون بیماریهای گوارش 2015 (ویراست نوزدهم)؛ درد شکم، دیسفاژی، تهوع، استفراغ و سوءهاضمه
معرفی کتاب اصول طب داخلی هاریسون بیماریهای گوارش 2015 (ویراست نوزدهم)؛ درد شکم، دیسفاژی، تهوع، استفراغ و سوءهاضمه
معرفی کتاب اصول طب داخلی هاریسون بیماریهای گوارش 2015 (ویراست نوزدهم)؛ درد شکم، دیسفاژی، تهوع، استفراغ و سوءهاضمه
کتاب اصول پزشکی داخلی هاریسون که با نام اصلی Harrison’s Principle of Internal Medicine مشهور است، بهترین و کامل ترین کتاب آموزشی برای دروس تخصصی دانشجویان مقطع کارورزی (انترنی) و رزیدنتی (دستیاری) پزشکی است. علاوه بر دانشجویان، اساتید و حتی متخصصان نیز برای یادآوری دقیق تر اصول بخش داخلی، به این کتاب رجوع میکنند.
کتاب حاضر یعنی، "اصول طب داخلی هاریسون بیماریهای گوارش 2015 (ویراست نوزدهم)؛ درد شکم، دیسفاژی، تهوع، استفراغ و سوءهاضمه"، نوشته ی تینسلی راندولف هاریسون است. این کتاب با مقدمه ی دکتر کیوان الچیان (متخصص بیماریهای داخلی) و ترجمه و ویراستاری سجاد قانع عزآبادی، از انتشارات تیمورزاده به چاپ رسیده است.
لازم به ذکر است که این کتاب، یکی از دو رفرنس اصلی اعلام شده برای آزمونهای جامع پیش کارورزی و دستیاری پزشکی است.
در این کتاب به طور کلی به مبحث بیماریهای گوارش یعنی بررسی اتیولوژی (علت و سبب) بیماریهایی که منشا آنها سیستم هضم و جذب و دستگاه گوارشی است و نحوه پیشگیری، تشخیص و درمان آنها پرداخته میشود.اما به طور خاص، درد شکم، دیسفاژی، تهوع، استفراغ و سوءهاضمه را مورد توجه قرار میدهد.
این کتاب 3 فصل دارد؛ در فصل نخست، شرح کامل درد شکم و نحوه رویکرد به آن را شاهد هستیم. سپس در فصل بعد، با نحوه رویکرد به بیمار دچار دیسفاژی آشنا میشویم. در فصل پایانی، بیماریهایی چون تهوع، استفراغ و سوءهاضمه، نحوه ی رویکرد به هر یک از آنها و درمانشان را مورد بررسی قرار میدهد.
مطالعه کتاب "اصول طب داخلی هاریسون بیماریهای گوارش 2015 (ویراست نوزدهم)؛ درد شکم، دیسفاژی، تهوع، استفراغ و سوءهاضمه" را برای چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
مخاطبین این کتاب، دو دسته از دانشجویان رشته پزشکی هستند؛ دانشجویان مقطع کارورزی که برای آمادگی آزمون جامع پیش کارورزی در حال مطالعه دروس داخلی اند و دیگری، فارغ التحصیلان پزشکی که داوطلب آزمون جامع رزیدنتی (دستیاری) برای ادامه تحصیل در یک رشته تخصصی ویژه هستند. علاوه بر این، پزشکان مشغول طبابت نیز برای بررسی نکات کلیدی و خاص به این رفرنس مراجعه میکنند.
حجم
۱٫۰ مگابایت
حجم
۱٫۰ مگابایت