دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲

در این شماره می‌خوانیم: - تولید تلویزیون غول پیکر ۷۰ اینچی - کشف مورچه انتحاری در جنوب شرقی آسیا - فضاپیمای ناسا برای سفر به ماه آماده می شود - سازه های عمرانی رودخانه ها را زندان ماهی ها کرد - آخرین مرحله رجیستری گوشی های موبایل آغاز شد - خانه تکانی دوباره در طرح های کلان ملی - نقش نجوم در توسعه فناوری فضا - احتمال کودتا در عربستان+توضیحات تکمیلی - دانشگاه بولونیا؛ قدیمی‌ترین دانشگاه اروپا - ممنوعیت برداشت آب از ۲۳۰ دشتِ کشور - دارو در ایران سیاسی شده است - نمی‌توانم برخی مسائل را در مورد ارز مطرح کنم - خسروتاج انجام ثبت سفارش غیرقانونی خودرو را تایید کرد - قانون بچه ها/کودکان را با مخاطرات جامعه آشنا کنیم - بی قانون/ اگه جرات داری بگو چاقم - بی قانون/ زولبیا و بامیه و نان خامه‌ای در باغ فردوس - واكنش محسوس به نقض حقوق شهروندی - بايد ساختارهاي اصلي اقتصاد اصلاح شود - آموختم که باید ساده ببینم - واکنش وزیر ارشاد به حضورفرهادی وپناهی در کن - روادید بین ایران و عراق حذف می‌شود - دلار چطور روی خط ۴۲۰۰ می ماند؟ - خنثی سازی ۳ اقدام تروریستی در روسیه - قرارداد با آدیداس، توهین به فوتبال ایران و فیفاست - مطبوعات سخنگوی فقرا باشند - سرعت وزش باد تا ۷۰کیلومتر در ساعت در اصفهان - پیش بینی کاهش شدید دما برای البرز - عکس/ارکستر سمفونیک تهران به رهبری پژمان معمارزاده - همایون و سهراب راویان «سیاوش» - بازداشت بازیگر زن به اتهام همدستی در قاچاق جنسی - صدور پروانه ۱۲ اثر در شبکه نمایش خانگی

رایگان