دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۷/۰۱/۲۳ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۷/۰۱/۲۳

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۷/۰۱/۲۳

در این شماره می‌خوانیم: - اینستاگرام ویژگی «پرتره» را افزود - تاثیر منفی داروهای ضدافسردگی بر رشد مغز جنین - آیفون ۲۰۱۹ با سه دوربین می آید - عذرخواهی مدیر فیس بوک در کنگره آمریکا - صنعت تولید مواد شیمیایی زیست پایه توسعه می‌یابد - حس لامسه به یک مرد فلج بازگشت - ارز دیجیتال تلگرام در نظام پولی کشور اختلال ایجاد می کند - تولید داربست ویژه برای کشت سلول‌های قلبی - ۵ پیام رسان بومی نمره قبولی گرفتند - دبیرکل فدراسیون والیبال استعفا داد - مصوبه‌ دولت برای ساماندهی و مدیریت بازار ارز - یکشنبه بخشنامه مزد را صادر می‌کنم - دولت از دستاورد خود در ایجاد ثبات اقتصادی دفاع می‌کند - تکذیب یک شایعه ار قول طیب‌نیا درباره بازار ارز - دورنمای ارزی مطلوب است - انفجار در زاهدان به دلیل نشت گاز با ۱۰ مصدوم - اوضاع دنیا نگران کننده است - انفجار شی مشکوک در خرم‌آباد/ ۲ نفر کشته شدند - ۴ دلیل برای پیاده‌روی روزانه - دو کشته در پی انفجار شی مشکوک در خرم آباد - حبس و خفه‌کردن یک دختر و پسر جوان در خودرو! - پرونده دستمزد ۹۷ بسته - هیچ ماده شیمیایی در دوما مشاهده نشد - افت قیمت یورو و سکه - ظریف با رئیس‌جمهور اروگوئه دیدار کرد - پنتاگون اظهارات ترامپ را تکذیب کرد - اطمینان خاطر دادن ولایتی به سوری‌‌ها - پایتخت رکورددار تولید زباله - سرپرست فدراسیون ورزش کارگری منصوب شد - ترسی از جنگ نداریم - سکه نقدی همچنان کاهشی
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان