نویسنده:برایان پی.موران، مایکل لنینگتون
گردآورنده:گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
انتشارات:سبکتو
امتیاز:
از ۸ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب سال ۱۲ هفتهای ( کارهایی که همه در ۱۲ ماه انجام میدهند رو تو در ۱۲ هفته انجام بده) (خلاصه کتاب)
«سال ۱۲ هفتهای» اثر برایان پی. موران و مایکل لنینگتون نگاهی متفاوت به برنامهریزی و رسیدن به اهداف دارد. در این میکروکتاب میخوانیم که چطور هر سال را به جای ۱۲ ماه، ۱۲ هفته در نظر بگیریم و بیشتر از هر زمانی پیشرفت کنیم. در این میکروکتاب یادمیگیریم که چطور چشمانداز برای کسبوکار و زندگی شخصیمان بسازیم و چطور بین آنها ارتباط درستی برقرار کنیم. میخوانیم که راه درست رسیدن به اهداف چیست و چطور باید شاخصهای پیشرفت برای خودمان تعریف کنیم. اگر شما هم تصمیم گرفتهاید که به آنچه که دوست داشتید برسید، این میکروکتاب برای شما نوشتهشده است.
روانشناسی فروش (خلاصه کتاب)
برایان تریسی
دوباره فکر کن (خلاصه کتاب)آدام گرانت
رویاهایت را به واقعیت تبدیل کن (خلاصه کتاب)یووال طبیب
حس ششم (خلاصه کتاب)لورا دی
سنگفرش هر خیابان از طلاست (خلاصه کتاب)کیم وو چونگ
اسم کتاب گویای محتوای کتاب است. با تعیین اهداف برای سه دوره ی دوازده هفته ای، در واقع برای خودمان ضرب العجل تعیین میکنیم و متعهد میشیم که در اون مدت برنامه مون رو اجرا کنیم و به تعویق نندازیم. توصیه
به نظر من کتاب یک طرح خاص و ویژه مطرح نمیکند و کتاب حول این موضوع نوشته شده که بازه های برنامه ریزی تون رو از ۱ سال به ۱۲ هفته تغییر بدهید تا بتونید در فواصل زمانی کوتاه تری
فوق العاده است. قابل اجرا و ساده
من خوندن این کتاب رو توصیه میکنم. کم حجم و مفید بود
به نظرم کتاب خیلی خوبیه و واقعا میتونین با انجام دستورالعمل های کتاب توی زندگیتون موفق باشین
دوست داشتم.......:)
خیلی عالی بود و نکات مهمی داشت