دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۲۴ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۲۴

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۲۴

در این شماره می‌خوانیم: - چرا «نفت»،«مصدق» شد؟ - مرگ یک شهروند دیگر روس در لندن - حمله افراد ناشناس به رئیس اداره کار گچساران - ۲ گلوله برای قتل برادر امام جمعه ماهشهر - مرکل برای چهارمین بار صدراعظم آلمان شد - ترامپ در اندیشه ایجاد «ارتش فضایی» - من دنبال شهردار شدن نیستم - به رای دادگاه اعتراض می‌کنم - اعتراف هولناک عامل آتش زدن رئیس اداره برق مشهد - توضیحات نماینده ایلام درباره مرگ طالب بساطی - هشدارهای مسعود نیلی در مورد اعتراضات دی ماه - ثبات قیمت نفت با افزایش تقاضای نفت خام توسط چین - لندن ۲۳ دیپلمات روس را اخراج می‌کند - ساعت پخش «پایتخت ۵» مشخص شد - دولت توجهی به مستضعفان ندارد - داستان مبهم گازوییل و یدک‌کشان جاده چالوس - سامانه بارشی جدیدی وارد کشور می‌شود - چالش انتقال یارانه دارو‌های خاص به بیمه‌ها - مقابله با کم فروشی اصناف در ایام پایانی سال - دلار بانکی به مرز ۳۷۷۰ تومان رسید - جزییات جدید از یک گروگانگیری در تهران - راه‌اندازی سامانه میزان استقرار سند تحول بنیادین - مرکل برای چهارمین بار صدراعظم آلمان شد - پیشنهاد نامگذاری خیابانی به نام «مهدی بازرگان» - تأیید ارائه متن استعفای نجفی به هیئت‌رئیسه شورای شهر - استیضاح ۳ وزیر به دنبال هم از روز اول دارای ابهام بود - «حجتی» ماندنی شد - تشکر فرمانده قرارگاه پدافند هوایی از رهبر انقلاب - شـادي با حكم شـرعي - یکپارچگی در وزارت جهاد کشاورزی را تحقق بخشیدم - توفیق زیادی در مبارزه با قاچاق کالا نداشته‌ایم

نوع

نوع