کتاب اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی
اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی، ترجمه و تدوین نرگس انتخابی است.
از مجموعه آموزشی زبان انگلیسی که در ۶ عنوان مستقل تا کنون منتشر شده است. عنوان هر کتاب گویای محتوای آنهاست. در هر کتاب نکتههای کلیدی، پرکاربرد و یا ابهامدار با مثالها و تصویرهای جالب آموزش داده شده است. سرویراستار این مجموعه، خانم انتخابی، مترجم و مدرس زبان انگلیسی است و تجربههای زیادی در زمینه تدوین واژهنامههای دوزبانه دارد. همکاری در تدوین واژهنامه دوزبانه انگلیسی فارسی هزاره از انتشارات فرهنگ معاصر و تالیف بسیاری از واژهنامههای دیگر از جمله فعالیتهای خانم انتخابی است. سایر مترجمان و تدوینکنندگان این مجموعه نیز تجربه زیادی در ترجمه و آموزش زبان انگلیسی دارند. محتوای این کتابها بهنحوی انتخاب شده است که هم برای مبتدیان و هم معلمان و مدرسان و افراد باتجربه جذابیت داشته باشد. وجه متمایز دیگر این کتابها، کیفیت ترجمه و تدوین آنهاست. قطع این کتابها رقعی و خوشدست است تا مدتی همراه آدم باشد و بهراحتی تورق شود. مطالعه و تورق سایر آثار این مجموعه را در اوقات فراغت و بیکاری به علاقمندان زبان انگلیسی توصیه میکنیم:
1. دستور مختصر و مفید زبان انگلیسی (ترجمه و تدوین نرگس انتخابی)
2. افعال گروهی در انگلیسی (ترجمه و تدوین پریوش اعلائیان)
3. اشتباهات متداول در زبان انگلیسی (ترجمه و تدوین نرگس انتخابی)
4. اصطلاحات پرکاربرد انگلیسی (ترجمه و تدوین نرگس انتخابی)
5. واژگان بازرگانی در زبان انگلیسی (ترجمه و تدوین سمیه سیدی)
6. مکالمات دوستانه در زبان انگلیسی (ترجمه و تدوین پریوش اعلائیان)
افعال گروهی در انگلیسی
مکالمهی روزمرهی زبان انگلیسیریحانه نقیب واحد
۱۵۰ داستان کوتاه انگلیسی: به انضمام ترجمه متون و لغات دشوارمرضیه مجلسی انباردان
کتاب کار ۵۰۴ واژه انگلیسیعباس شادلو
۲۰۲۰ واژه کاملا ضروری تافلمحمد معین جهانگیر
هزار و دویست لغات، جملات و اصطلاحات کاربردی از مقدماتی تا پیشرفته A1 – C2مهدی مقدمی
راهنمای واژگان و نکات کاربردی آکسفورد ورد اسکیلز المنتری سطح ۱ (جلد دوم)علیرضا معتمد
مکالمات دوستانه در انگلیسیپریوش اعلائیان
۱۰۰۰ واژه ضروری تافلعباس شادلو
دایرةالمعارف بصری جدول تناوبیفردین شیرازی
آموزش گرامر زبان انگلیسی - تصویری و دو زبانه؛ با توضیحات انگلیسی و فارسیالهام پورمحمدی
کتابخانه های مهدکودک
«فــرهنــگ عشــــق: فارسی- انگلیسی و انگلیسی – فارسی»کامران فانی
فرهنگ فشرده علوم کتابداری و اطلاع رسانیعبدالحسین آذرنگ
مأخذشناسی کتابهای چاپ سنگی و سربیعلی بوذری
فلسفه و اصول آرشیوداری دیداری _ شنیداریری ادموندسون
ارج نامه علم عاشقیشهرام اقبال زاده(رازآور)
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اصطلاحات مفیدی داشت👌
خیلی خوب و متنوع بود..
اینکه اصلاحات رو تو جمله یادمی گیری خوبه، تنها نقص این کتاب این که فایل صوتی نداره.
این کتاب به نوبه خود کتاب خوبیه اما اگر بدنبال یادگیری درست و اصولی زبان هستید ، بنظر من این راهش نیست... این راه رو ما در مدارسمون هم طی کردیم ، یادگیری کلمات و اصطلاحات که به حافظه بلندمدت
وقتی این کتاب هارو میبینم یاد دوران مدرسه ام میوفتم واین که معمولا به همه مان ثابت شده است که این کتاب هاجواب نمیدهند اگر الان از دانش آموز هاودانشجویانی که بدون کلاس تقویتی و دوره های آموزشی زبان های
it's great
در واقع این کتاب ترجمه ی کتاب اصلی است که من هیچوقت توصیه نمیکنم کسی که میخواد زبان یاد بگیره از این روش استفاده کنه یه چیزی مثل کتاب های کذایی گام به گام
خیلی خوب بود بخصوص به کاربردن اصطلاح ها در جمله و تمرین های دوره ای که داشت باعث استیبل شدن اصطلاح ها در حافظه میشد .