کتاب مکالمه جامع زبان انگلیسی: انگلیسی در مسافرت
معرفی کتاب مکالمه جامع زبان انگلیسی: انگلیسی در مسافرت
«مکالمه جامع زبان انگلیسی» یا انگلیسی در مسافرت، توسط ریحانه نقیب واحد( -۱۳۵۷) ترجمه و تدوین شده است.
مکالمه زبان انگلیسی ابتدایی ترین نیاز برای برقراری ارتباط در دنیای امروز به ویژه در مسافرتهای خارجی و ارتباط از طریق رایانه و رسانههای دیداری و شنیداری است. از این رو دسترسی به کتابی جامع برای درک و گفتار به زبان انگلیسی برای هر فردی که در صدد سفر خارجی یا ارتباط از طرق دیگر است ضروری است. کتاب «مکالمه جامع زبان انگلیسی» که ترجمه بخش اصلی کتاب بسیار معتبر و معروف «?How do you do» است یکی از کتابهای مفید و نسبتاٌ کامل در امر یادگیری مکالمه زبان انگلیسی است. این کتاب تمام نیازهای ضروری مکالمه برای مسافران خارج از کشور برای حضور در مکانهای مختلف چون خرید از فروشگاه، درمانگاه، رستوران، شغلیابی، کار در منزل و... را پوشش میدهد.
کسی میدونه چطور میشه تخفیف بگیریم ؟
نسخه چاپیشو دارم .عالی و ساده و مختصر..خیلی به درد بخوره
وقتی کتاب how do you do موجوده قبلا هم ترجمه شده ، چرا میایید کپی می کنید با نام انگلیسی در سفر ؟ واقعا چی باخودتون فکر کردید ؟
دوستان Who do you do هم داریم؟ یا اونی که روی جلد کتاب نوشته How do you do بوده که اشتباه تایپ شده؟
سلام چرا این کتب باز نمیشه
به نظرم یک جاهایی اشتباه نوشتاری و دستوری داره این هم به این دلیل که اکثر کتاب های زبان انگلیسی در کشور ما توسط متخصصان این فن تالیف نمیشه و این مشکل بزرگیه
ارزش خرید نداره از نظرمن
کتاب مفیدی هست من استفاده کردم راضی بودم برای تلفظ هاش هم از اپلیکیشن آموزش زبان هما استفاده کردم.واقعا به درد بخور بود.
ببخشید این اسمی که گذاشتید برای کتاب زشت و بی ادبی نیست ؟؟ who do you do?!?!?!
کتاب مشکل داره catch you later به معنی خداحافظ به نوعی اصطلاح هستش رو به صورت مستقیم ترجمه کرده ضمن اینکه کسی با این کتاب ها به خصوص الان که انواع ترجمه های همزمان هم اومده استفاده نمیکنه