کتاب انگلیسی را مثل یک آمریکایی صحبت کنید
معرفی کتاب انگلیسی را مثل یک آمریکایی صحبت کنید
کتاب انگلیسی را مثل یک آمریکایی صحبت کنید نوشته ایمی جیلت از سری کتابهای درسی برای خارجیان است. این اثر دربرگیرنده بیش از ۳۰۰ اصطلاح و عبارت محاورهای و عامیانه آمریکایی در قالب مکالمه وگفتوگو است. در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: اصطلاحات به زبان جان میدهند. اگر به اصطلاحات مسلط شوید و خوب آنها را فراگیرید، گفتار شما طبیعیتر و زیباتر خواهد شد و آنچه را که میبینید و میشنوید بهتر درک خواهید کرد.
خلاصه کتاب انگلیسی را مثل یک آمریکایی صحبت کنید
ایمی جیلت در کتاب انگلیسی را مثل یک آمریکایی صحبت کنید، این اصطلاحات را در قالب مکالماتی به هم پیوسته و مرتبط پیرامون زندگی یک خانواده آمریکایی آورده است. این کتاب مانند سریالی است که 24 درس دارد و هر درس با درس قبل مرتبط است. هر درس حول موضوعی میچرخد و این اصطلاحات محاورهای و عامیانه در قالب مکالمه بین افراد خانواده در جریان است. در پایان هر درس، فهرست اصطلاحات آن درس با ترجمه فارسی و معادل دقیق آنها آورده شده است تا جمعبندی منظمی از آن درس به عمل آید. بعد از اصطلاحات هر درس به قسمت تمرینهای پایان درس میرسیم. با انجام تمرینهای هر درس زبانآموز میتواند میزان یادگیری خود را از آن درس بسنجد و بعد وارد درس بعد شود. پاسخنامه تمرینها هم در پایان کتاب آمده است. فهرست همه اصطلاحات با ترجمه فارسی آنها به ترتیب حروف الفبای انگلیسی بعد از پاسخنامه تمرینها در پایان کتاب آمده است.
کتاب انگلیسی را مثل یک آمریکایی صحبت کنید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به افرادی که کمی به زبان انگلیسی تسلط دارند و مایلند مانند یک انگلیسیزبان صحبت کنند، پیشنهاد میشود.
کتاب خوبیه، در کل یه داستان هست که به صورت درس به درس تقسیم بندی شده و هر درسی هم مثل کتاب های دوزبانه هم متن انگلیسی هست و هم ترجمه فارسیش. تو خود متن هم اصطلاحات رو هایلایت کرده.
واقعا کتاب خوبیه.اصطلاحات خوبی داره من نمونه رو گرفتم واقعا راضیم و میخرمش
کسی که میخاد روان صحبت کنه این کتاب رو پیشنهاد میکنم ولی ای کاااااش صوتی بود ...
برای مکالمه ی روان خیلی عالی هستش اگر صوتی بود که عالی میشد
ممنون طاقچه برای تخفیف ۵۰ درصدی. کتاب خیلی خوبیه فقط کاش فایل صوتی هم داشت.