کتاب جادوی انگشتان
تغییر زندگی با EFT
معرفی کتاب جادوی انگشتان
کتاب جادوی انگشتان نوشته ندا برسم، از مجموعه کتابهای «توسعهی فردی» انتشارات گیوا است که بر تکنیک EFT یا رهایی هیجانی تمرکز دارد و نشان میدهد که چگونه ضربهزنی بر نقاط مشخص بدن، همراه با توجه به احساسات و خاطرات، میتواند به کاهش بار هیجانی تجربههای ناخوشایند کمک کند. نویسنده علاوهبر معرفی مبانی این روش، مراحل اجرا، سنجشپذیری احساسات و نمونههایی از موقعیتهای واقعی را هم توضیح داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جادوی انگشتان
کتاب جادوی انگشتان نوشتهی ندا برسم به معرفی تکنیک EFT میپردازد؛ روشی که در آن توجه به احساسات، خاطرات و واکنشهای بدنی با ضربهزنی روی نقاطی از بدن همراه میشود. نویسنده توضیح میدهد که هدف این روش، جنگیدن با احساسات نیست، بلکه شناختن آنها و کمکردن بار هیجانیشان است. در این مسیر، مفاهیمی مثل مریدینها، عبارت تصحیحکننده، عبارت یادآور و سنجشپذیری بهتدریج وارد بحث میشوند تا خواننده فقط با یک تعریف کلی روبهرو نباشد و بتواند منطق درونی این تکنیک را هم دنبال کند.
کتاب فقط به معرفی نظری EFT بسنده نمیکند و بخش مهمی از آن به آموزش اجرای این تکنیک اختصاص دارد. ندا برسم نقاط ضربهزنی را معرفی میکند، شدت احساسات را با مقیاس ۰ تا ۱۰ میسنجد و مرحلهبهمرحله توضیح میدهد که چطور باید یک خاطره یا احساس مشخص را انتخاب کرد. در ادامه، تمرینهایی برای خاطرات سبک، توضیح دربارهی انتخاب هدف مناسب و هشدار در مورد نزدیکشدن شتابزده به خاطرات سنگین آمده است.
کتاب جادوی انگشتان در کنار آموزش، چندین نمونه از جلسات کوچینگ را هم آورده است؛ از اضطراب امتحان و احساس بیارزشی گرفته تا خشم، غم جدایی، ترس مالی و زخمهای قدیمیتر. این مثالها قرار نیست فقط روایتهایی احساسی باشند، بلکه نشان میدهند نویسنده چگونه از EFT برای رسیدن به لایههای پنهانتر یک مسئله استفاده میکند؛ لایههایی مثل شرم، خودسرزنشگری، احساس ناکافیبودن یا ترس از طردشدن.
فضای این کتاب میان توضیح آموزشی، تمرین فردی و مشاهدهی نمونههای کاربردی در رفتوآمد است و تصویری روشن از شیوهی استفاده از EFT در موقعیتهای مختلف به دست میدهد.
خلاصه کتاب جادوی انگشتان
کتاب جادوی انگشتان توضیح میدهد که بسیاری از احساسات ناخوشایند، از ترس و خشم تا نگرانی و احساس بیارزشی، میتوانند با خاطرات، باورهای قدیمی و واکنشهای بدنی به هم گره خورده باشند. ندا برسم در این کتاب نشان میدهد که EFT چگونه با انتخاب یک احساس یا خاطره، نمرهدادن به شدت آن، ساختن جملههای مشخص و ضربهزنی روی نقاط معین بدن پیش میرود.
در کنار آموزش پایه، کتاب به موضوعاتی مثل خاطرات مرجع، حلقههای زنجیر تجربههای تکرارشونده و تفاوت میان خاطرات سبک و سنگین هم پرداخته است. نمونههای متعدد از مراجعان نیز نشان میدهند که این تکنیک در چه موقعیتهایی به کار گرفته میشود و چه نوع تغییراتی را هدف میگیرد.
چرا باید کتاب جادوی انگشتان را بخوانیم؟
- این کتاب مراحل اصلی EFT را با توضیح نقاط ضربهزنی، جملههای لازم و شیوهی سنجش احساسات شرح میدهد.
- خواننده میتواند رابطهی میان خاطرات ناخوشایند، واکنشهای بدنی و الگوهای فکری تکرارشونده را دقیقتر ببیند.
- نمونههای متعدد از موقعیتهای واقعی، کاربرد EFT را در موضوعاتی مثل اضطراب، خشم، غم، ترس مالی و احساس بیارزشی نشان میدهد.
- کتاب در مورد انتخاب خاطرات سبک و سنگین، محدودیتهای شروع کار و احتیاطهای لازم توضیح مشخصی میدهد.
- مطالعهی آن برای کسانی که میخواهند فرایند کار با احساسات را به صورت منظم ثبت و پیگیری کنند، اطلاعات قابلاستفادهای فراهم میکند.
خواندن کتاب جادوی انگشتان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
- کسانی که میخواهند با تکنیک EFT و منطق کلی آن آشنا شوند.
- خوانندگانی که با احساساتی مثل اضطراب، خشم، نگرانی یا خودسرزنشگری درگیرند و میخواهند چارچوب این روش را بشناسند.
- مخاطبانی که به ارتباط میان خاطرات گذشته، بدن و هیجانها علاقه دارند.
- کسانی که دوست دارند در کنار توضیح مفاهیم، نمونههای واقعی از جلسات کار با مراجعان را هم بخوانند.
- علاقهمندان به کتابهای توسعهی فردی که ترجیح میدهند با تمرین، مثال و توضیح جزئیتر پیش بروند.
بخشی از کتاب جادوی انگشتان
«ایافتی (EFT) یک جریان ترکیبی است که از تلفیق دو رویکرد متفاوت توسط "گری کریک" به وجود آمده است. گری کریک با ترکیب شاخهٔ TFT تکنیکهای آزادسازی عاطفی (راجر کالاهان، که بسیار وابسته به طب سوزنی است)، و آنچه که از ریچارد بندلر در حوزهٔ NLP آموخته بود، رویکرد جدیدی را ابداع کرد که ما آن را تحت عنوان ایافتی (EFT) میشناسیم.
تکنیک ایافتی در سالهای گذشته از تحولات زیادی عبور کرده و امروز ما میتوانیم سه جریان کلی و مهم را در ایافتی مشاهده کنیم.
ایافتی اولیه که گری کریک در کتابهای اولیهاش به آن پرداخته است، امروزه، او همهٔ آنها را کنار گذاشته و فقط بخشهای تحقیقاتی آنها را حفظ کرده که به آن ایافتی سنتی میگوییم. اگر شما در یوتیوب جستوجو کنید و ویدیوهای قدیمی گری کریک را ببینید، احتمالاً متوجه خواهید شد که مدل کار کردن نقاط با آنچه ما امروز انجام میدهیم، متفاوت است.
از ایافتی سنتی که عبور کنیم، متوجه میشویم که بخش زیادی از محتواهایی که در حوزهٔ ادبیات فارسیزبان وجود دارد، متکی به همان ایافتی سنتی است، اما گری کریک در وبسایت خود همهٔ اطلاعات قدیمی را کنار گذاشته و یک چارچوب استاندارد برای کار خود ایجاد کرده که تحت عنوان 'گلد استاندارد ایافتی' معرفی شده است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جادوی انگشتان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جادوی انگشتان |
| عنوان دیگر | تغییر زندگی با EFT |