معرفی و دانلود کتاب من عاشق تاب بازی ام pdf + خلاصه رایگان

طیبه شامانی
انتشارات:
انتشارات توتک

معرفی کتاب من عاشق تاب بازی ام

کتاب کودک من عاشق تاب بازی ام - کودک و شکر گزاری جلد سوم نوشته طیبه شامانی از مجموعه‌ای می‌آید که حس قدردانی را از دل موقعیت‌های خیلی روزمره‌ی کودکی بیرون می‌آورد؛ از پیدا شدن یک مداد زرد تا ایستادن در صف تاب و پیدا کردن یک هم‌بازی تازه. مریم ناجی تصویرگری آن را انجام داده و مریم راهی ویراستار اثر است. انتشارات توتک این کتاب را منتشر کرده است. محور اصلی این شعرها پیوند میان شادی‌های کوچک، دوستی و شکرگزاری است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من عاشق تاب بازی ام

کتاب کودک من عاشق تاب بازی ام - کودک و شکر گزاری جلد سوم سروده طیبه شامانی مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه است که دنیای آشنای بچه‌ها را از زاویه‌ی قدردانی نگاه می‌کند. شعرها در فضاهایی مثل مهدکودک، کوچه، پارک، مهمانی و محله شکل می‌گیرند و هر بار یک اتفاق ساده را به تجربه‌ای عاطفی تبدیل می‌کنند. در این شعرها دوستی، مهربانی، نوبت گرفتن، هم‌بازی شدن و توجه به نعمت‌های کوچک زندگی در مرکز قرار دارد. حضور تصویرگری مریم ناجی هم با توجه به ماهیت تصویری اثر، به نزدیک‌تر شدن کودک با موقعیت‌ها کمک می‌کند.
کتاب کودک من عاشق تاب بازی ام - کودک و شکر گزاری جلد سوم فقط بر گفتن یک تشکر مستقیم تکیه ندارد، بلکه نشان می‌دهد شکرگزاری چطور می‌تواند از دل رابطه با دیگران شکل بگیرد. کودکِ شعرها گاهی از دوستی که مدادش را قرض می‌دهد خوشحال است، گاهی از همسایه‌ای تازه که به هم‌بازی تبدیل می‌شود و گاهی از کودکی که جای خود را روی تاب به او می‌دهد. همین انتخاب موقعیت‌ها باعث شده مفهوم قدردانی از حالت انتزاعی بیرون بیاید و به تجربه‌ای ملموس نزدیک شود.
کتاب کودک من عاشق تاب بازی ام - کودک و شکر گزاری جلد سوم به گروه سنی الف و ب تعلق دارد و به همین دلیل شعرها کوتاه، تصویری و مبتنی بر تکرارهای آهنگین‌اند. عبارت‌های تکرارشونده، فضای دعاگونه‌ی پایان بعضی شعرها و استفاده از عناصر آشنا مثل خورشید، مداد رنگی، کیک، شربت و تاب، حال‌وهوایی گرم و قابل تصور می‌سازند. این کتاب بیش از هر چیز می‌خواهد کودک میان لذت بازی، دوستی و یاد خدا پیوند برقرار کند و شادی‌های روزانه را بی‌اهمیت نبیند.

خلاصه کتاب من عاشق تاب بازی ام

کتاب کودک من عاشق تاب بازی ام - کودک و شکر گزاری جلد سوم چند شعر کوتاه را کنار هم قرار داده است که در آن‌ها یک کودک در موقعیت‌های مختلف روزانه با مهربانی دیگران روبه‌رو می‌شود. در مهدکودک، دوستی مداد زردش را به او می‌دهد؛ در کوچه، همسایه‌ای تازه به هم‌بازی تبدیل می‌شود؛ در پارک، کودکی با مهربانی نوبت تاب را به او می‌سپارد؛ و در جمع‌های دیگر هم فرصت دوستی و همراهی شکل می‌گیرد. خط اصلی شعرها این است که شادی‌های کوچک زندگی فقط اتفاق‌های گذرا نیستند، بلکه می‌توانند به حس قدردانی، توجه به دیگران و یاد خدا برسند.

چرا باید کتاب من عاشق تاب بازی ام را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب کودک من عاشق تاب بازی ام - کودک و شکر گزاری جلد سوم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مفهوم شکرگزاری را از دل موقعیت‌های آشنای زندگی کودک نشان می‌دهد، نه در قالب توضیح‌های مستقیم و سنگین.
  • شعرها به کودک کمک می‌کنند میان دوستی، نوبت گرفتن، همدلی و قدردانی ارتباط برقرار کند.
  • فضای مهدکودک، پارک، کوچه و مهمانی باعث می‌شود کودک اتفاق‌های کتاب را به تجربه‌های روزانه‌ی خود نزدیک ببیند.
  • تکرارهای آهنگین و تصویرهای روشن، همراهی بزرگ‌ترها در بلندخوانی شعرها را آسان‌تر می‌کند.
  • این کتاب برای گفت‌وگو درباره‌ی مهربانی‌های کوچک و ارزش توجه به دیگران زمینه‌ی مناسبی فراهم می‌کند.

خواندن کتاب کودک من عاشق تاب بازی ام - کودک و شکر گزاری جلد سوم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که با شعرهای کوتاه و موقعیت‌های روزمره ارتباط بیشتری می‌گیرند.
  • والدین و مربیانی که می‌خواهند مفهوم شکرگزاری را در قالب تجربه‌های ملموس مطرح کنند.
  • کودکانی که در حال یاد گرفتن دوستی، نوبت گرفتن و بازی کردن در جمع هستند.
  • علاقه‌مندان به شعر کودک با درون‌مایه‌ی دینی و اخلاقی.
  • مربیان مهدکودک و دوره‌ی آغازین دبستان که به دنبال متنی مناسب برای بلندخوانی و گفت‌وگو هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من عاشق تاب بازی ام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن عاشق تاب بازی ام
عنوان دیگرکودک و شکرگزاری جلد سوم
موضوعشعر کودک و نوجوان
نویسندهطیبه شامانی
انتشاراتانتشارات توتک
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه کودک و شکرگزاری

نظری برای کتاب ثبت نشده است.