معرفی و دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اما جنگ ما (جلد دوم)

کتاب اما جنگ ما (جلد دوم)

خاطراتی از دفاع مقدس؛ آوردگاه نبرد

نوع کتاببدون نظر
علی شیرازی

معرفی کتاب اما جنگ ما (جلد دوم)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد - جلد دوم گردآوری علی شیرازی است و این کتاب را انتشارات خط مقدم منتشر کرده است. این جلد مجموعه‌ای از خاطرات کوتاه و فشرده از روزهای جنگ را کنار هم می‌گذارد؛ روایت‌هایی که از دل خط مقدم، اردوگاه، شهرهای درگیر و لحظه‌های تصمیم‌گیری بیرون آمده‌اند. در این صفحات، نام‌هایی آشنا و کمتر شنیده‌شده کنار هم قرار می‌گیرند و هر خاطره، گوشه‌ای از ترس، ایستادگی، رفاقت، شوخ‌طبعی و ایمان رزمندگان را نشان می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اما جنگ ما (جلد دوم)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد - جلد دوم با گردآوری علی شیرازی مجموعه‌ای از خاطرات پراکنده اما هم‌جهت از دوران جنگ ایران و عراق است؛ خاطراتی که هرکدام از زاویه‌ای محدود اما زنده، بخشی از فضای جبهه و پشت جبهه را ثبت کرده‌اند. متن‌ها کوتاه‌اند و معمولاً از دل کتاب‌ها و خاطرات دیگر انتخاب شده‌اند. همین ویژگی باعث شده با یک روایت پیوسته روبه‌رو نباشیم، بلکه با قطعه‌هایی مواجه شویم که کنار هم تصویری گسترده از تجربه‌ی جنگ می‌سازند؛ از حضور فرماندهان شناخته‌شده تا نقش نیروهای عادی، از لحظه‌های هجوم و محاصره تا مکث‌های کوتاه میان نماز، وداع، شوخی و گفت‌وگو.
کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد - جلد دوم بیش از آن‌که فقط بر شرح عملیات‌ها تکیه کند، بر حال‌وهوای آدم‌ها تمرکز کرده است. در بخشی از خاطرات، فشار میدان مین، آتش خمپاره و کمبود مهمات دیده می‌شود و در بخش‌هایی دیگر، دغدغه‌های اخلاقی، احساس مسئولیت، گمنامی، ترس از شهرت، وفاداری به همرزمان و آمادگی برای مرگ مطرح می‌شود. حضور چهره‌هایی مانند حاج قاسم سلیمانی، احمد متوسلیان، حسین خرازی، محمدحسن شریف قنوتی و دیگر رزمندگان، کتاب را به مجموعه‌ای از لحظه‌های انسانی تبدیل کرده است؛ لحظه‌هایی که در آن‌ها فرماندهی فقط دستور دادن نیست و شجاعت فقط در حمله خلاصه نمی‌شود. این جلد با کنار هم گذاشتن روایت‌های متنوع، نشان می‌دهد جنگ فقط صحنه‌ی درگیری نظامی نبود، بلکه میدان آزمون شخصیت، باور، رفاقت و انتخاب‌های سخت هم بود.

خلاصه کتاب اما جنگ ما (جلد دوم)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد - جلد دوم مجموعه‌ای از خاطرات کوتاه از رزمندگان، فرماندهان و شاهدان روزهای جنگ است. هر روایت، برشی از یک موقعیت خاص را ثبت می‌کند؛ از رسیدن نیروها به خط و مواجهه با میدان مین تا مقاومت در خرمشهر، کمبود مهمات، انتقال مجروحان، وداع‌های پیش از عملیات و تصمیم‌هایی که در چند دقیقه سرنوشت یک جمع را تغییر می‌داد. در این میان، کتاب فقط به صحنه‌های نبرد بسنده نمی‌کند و به احساسات درونی آدم‌ها هم نزدیک می‌شود؛ به اضطراب، دلبستگی، شوخ‌طبعی، خستگی، ایمان و مسئولیتی که بسیاری از شخصیت‌ها نسبت به همرزمان خود حس می‌کنند.

چرا باید کتاب اما جنگ ما (جلد دوم) را بخوانیم؟

• این کتاب تصویری تکه‌تکه اما پرجزئیات از تجربه‌ی جنگ ارائه می‌دهد و فقط به یک عملیات یا یک شخصیت محدود نمی‌ماند.
  • خواننده با موقعیت‌های واقعی و فشرده‌ای روبه‌رو می‌شود که در آن‌ها تصمیم، ترس، فداکاری و مسئولیت‌پذیری هم‌زمان دیده می‌شود.
  • خاطرات کوتاه کتاب امکان می‌دهد در زمان کم، با روایت‌های متنوع از جبهه، فرماندهان و نیروهای عادی آشنا شوید.
  • این اثر نشان می‌دهد پشت نام‌های شناخته‌شده‌ی جنگ، چه لحظه‌های انسانی و چه تردیدها و انتخاب‌هایی وجود داشته است.
  • کتاب برای شناخت حال‌وهوای رزمندگان، مناسبات میان نیروها و فضای عملیاتی، نمونه‌های متعدد و ملموسی در اختیار می‌گذارد.

• علاقه‌مندان به خاطرات جنگ که می‌خواهند با روایت‌های کوتاه و متنوع از جبهه آشنا شوند.
  • خوانندگانی که به شخصیت‌های اثرگذار جنگ و لحظه‌های کمتر رسمی زندگی آن‌ها علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند از خلال خاطره‌ها، فضای عملیاتی، روابط میان رزمندگان و دشواری‌های میدان نبرد را بهتر بشناسند.
  • مخاطبانی که از متن‌های برشی و چندروایتی لذت می‌برند و ترجیح می‌دهند کتاب را در بخش‌های کوتاه مطالعه کنند.
  • پژوهشگران و علاقه‌مندان تاریخ شفاهی که به دنبال نمونه‌هایی از تجربه‌های شخصی و میدانی در دوران دفاع مقدس هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباما جنگ ما (جلد دوم)
عنوان دیگرخاطراتی از دفاع مقدس؛ آوردگاه نبرد
موضوعدفاع مقدس، خاطرات، ادبیات پایداری
گردآورندهعلی شیرازی
انتشاراتانتشارات خط مقدم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.