کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم
معرفی کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم
کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم نوشته زلاتان ابراهیموویچ و ترجمه احمد بان پور و علی اصغر صادقی است که انتشارات بامداد کتاب آن را منتشر کرده است. این اثر فقط شرح گلها و باشگاهها نیست؛ مسیری را دنبال میکند که از محلههای سخت مالمو شروع میشود و به رختکن تیمهای بزرگ اروپا میرسد. روایت کتاب از کودکی آشفته، خانوادهای پرتنش، خشم، جاهطلبی و برخوردهای تند در دنیای فوتبال شکل میگیرد و تصویری نزدیک از شخصیتی میدهد که همواره میخواهد خودش بماند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم
کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم نوشته زلاتان ابراهیموویچ، سرگذشت مردی است که زندگی شخصی و مسیر حرفهایاش از همان ابتدا با تنش، کمبود و میل شدید به پیشرفتن گره خورده است. متن از محلههای مهاجرنشین مالمو آغاز میشود؛ جایی که فقر، بیثباتی خانوادگی، دعوا، جابهجاییهای مداوم و احساس بیرونماندن از نظم رسمی جامعه، بخش مهمی از تجربهی کودکی را میسازد. در این فضا فوتبال فقط یک سرگرمی نیست، بلکه راهی برای تخلیهی خشم، ساختن هویت و پیداکردن جایگاهی است که در خانه و مدرسه بهسادگی به دست نمیآید.
کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم در فصلهای متعدد پیش میرود و از عنوانهایی مثل پپ گواردیولا، دوچرخه را به دست آوردم، مالمو، همهچیز سریع اتفاق میافتد، شروع با هلنا، نصیحتهای فان باستن و زایولا، کاپلو و ایتالیا، میخواهم به بارسلونا بروم و شکستن و سپس انفجار میتوان فهمید که روایت همزمان دو خط را دنبال میکند: رشد یک فوتبالیست و شکلگیری یک شخصیت سرکش. کتاب فقط روی موفقیتهای ورزشی مکث نمیکند، بلکه اختلافها با مربیان، فشار رسانهها، حس تنهایی، غرور، واکنشهای تند و دشواری سازگارشدن با قواعد باشگاههای بزرگ را هم وارد تصویر میکند.
کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم از این نظر جالب است که راوی سعی ندارد خودش را بینقص نشان دهد. او از دزدی در کودکی، عصبانیت، بیقراری، ترس، گرسنگی، حس تحقیر و حتی لحظههایی میگوید که در اوج شهرت هم از خودش فاصله گرفته است. همین صراحت باعث میشود فضای اثر فقط ورزشی نباشد و به موضوعهایی مثل مهاجرت، خانواده، مردانگی، رقابت، قدرت و بهای موفقیت هم برسد. نتیجه، تصویری است از کسی که میان میل به تعلقداشتن و میل به تسلیمنشدن مدام در رفتوآمد است.
خلاصه کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم
زلاتان ابراهیموویچ در این کتاب زندگیاش را از کودکی در محلههای سخت مالمو تا رسیدن به فوتبال حرفهای دنبال میکند. روایت از خانهای پرتنش، کمبودهای مالی، جدایی پدر و مادر، درگیری با محیط اطراف و کشف تدریجی فوتبال شروع میشود؛ ورزشی که برای او فقط بازی نیست و به راهی برای فرار، اثبات خود و ساختن آینده تبدیل میشود.
در ادامه، مسیر او از تیمهای محلی به باشگاههای بزرگ میرسد و همزمان با پیشرفت حرفهای، برخوردش با مربیان، همتیمیها، رسانهها و قواعد سخت دنیای فوتبال پررنگتر میشود. کتاب نشان میدهد که پشت چهرهی جنجالی زلاتان، تجربهای طولانی از خشم، مقاومت، جاهطلبی و تلاش برای حفظ هویت شخصی وجود دارد.
چرا باید کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم را بخوانیم؟
- این کتاب مسیر تبدیلشدن یک نوجوان حاشیهنشین به ستارهی فوتبال را با جزئیات شخصی و حرفهای کنار هم میگذارد.
- خواننده از خلال فصلهای مختلف با پشتصحنهی باشگاهها، رختکنها و تنش میان بازیکن و مربی آشنا میشود.
- کتاب نشان میدهد که موفقیت ورزشی چگونه با خانواده، مهاجرت، فقر، خشم و احساس طردشدگی گره میخورد.
- صراحت راوی باعث میشود تصویر ارائهشده فقط به افتخارها محدود نماند و شکستها و واکنشهای تند هم دیده شوند.
- این اثر برای شناخت شخصیت زلاتان فراتر از تیترهای رسانهای، اطلاعات مستقیمی از نگاه خود او فراهم میکند.
خواندن این کتاب به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به زندگینامههای ورزشی که میخواهند مسیر رشد یک فوتبالیست مشهور را از کودکی تا اوج دنبال کنند.
- خوانندگانی که به داستانهای مربوط به مهاجرت، حاشیهنشینی و تلاش برای ساختن هویت شخصی علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند از فضای درونی فوتبال حرفهای و رابطهی بازیکنان با مربیان و باشگاهها بیشتر بدانند.
- مخاطبانی که به شخصیتهای سرکش، رقابتجو و پرفرازونشیب در روایتهای زندگی واقعی توجه دارند.
- علاقهمندان به فوتبال اروپا که دوست دارند بخشی از تجربههای زلاتان در تیمهای مختلف را از زبان خودش بخوانند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من زلاتان ابراهیموویچ هستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من زلاتان ابراهیموویچ هستم |
| عنوان در زبان مبدأ | Jag ar Zlatan Ibrahimovic |