کتاب نوبت من
معرفی کتاب نوبت من
«نوبت من» زندگینامه خودنوشت یوهان کرویف (۱۹۴۷-۲۰۱۶) فوتبالیست و مربی هلندی است که در دوران زندگیاش سه بار به عنوان بازیکن سال اروپا انتخاب شد و در حرفه مربیگری نیز توانست موفقیتهای چشمگیری با دو تیم آژاکس آمستردام و مدتی بعد بارسلونا به دست آورد، و بعد از آن نیز به عنوان یک مشاور بانفوذ در هر دو باشگاه کار خود را ادامه داد. پسر او، جوردی نیز بازیکن فوتبالی حرفهای است. در سال ۱۹۹۹، کرایف در رایگیری فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال، بعد از پله، به عنوان دومین بازیکن قرن انتخاب شد. او همچنین در رایگیری دیگری که نشریهٔ فرانسفوتبال انجام داد، به عنوان سومین بازیکن برتر تاریخ برگزیده شد.
بخشی از کتاب:
هر چه بیشتر در اسپانیا ماندم، سیاست در فوتبال را بیشتر درک کردم. اوایل، مانند دیگر بازیکنان مواظب زبانم نبودم. اینطور نیستم، یک آمستردامی هستم که همه چیز را همانطور که هست بیان میکند. رک گویی در دوران فرانکو چیز غیرمعمولی بود. آرمَند کاربِن، ملی گرای کاتالانی که در آن زمان عضو هیئت مدیرهی بارسلونا بود، فکر میکرد که رفتارم بسیار عالی است. آن روزها چیزی متوجه نمیشدم، اما بعدها فهمیدم که شخصیت من برای تشدید مبارزه کاتالونیا برای آزادی مقابل قدرت مادرید بود. به عنوان یک بازیکن بینالمللی و مشهور، کاملا در امان بودم، که بدین معنی بود که دائما میتوانستم به فرانکو طعنه بزنم.
جای هلند در جام جهانی خالیه...دیشب که کوتینیو برای برزیل گل زد شک کردم پوشیدن شماره 14 در تیم بارسلونا فقط برازنده ی کرایف بوده باشه...یوهان کرایف که بقول خودش سیگار هر آن چه که فوتبال بهش داده بود رو
تاثیر گذارترین شخص در دنیای فوتبال. پدر خوانده ی دنیای فوتبال. فوتبالیها این کتابو بخونن تا بفهمن کرویف چقدر از زمان خودش جلوتر بوده.
واقعا کتابی فوق العاده است زندگی نامه یک اسطوره کرویف کبیر واقعا جاش توی این دنیا و فوتبال حال خالیه واقعا پیشنهاد می کنم هم فوتبال دوستان و هم غیره بخونن تا با افراد بزرگ و سختی های زندگیشان خبردار بشن
کتاب خوبیه زندگی جالب و خواندنی یوهان کرایوف ولی نکته عجیب اینه که ترجمه دارای غلط املایی های زیادی هست من کتاب زلاتان هم از همین مترجم ها خوندم که اون اصلا غلط املایی و مشکل تایپی نداشت و برعکس
موقعی که شروع کردم به خواندن کتاب صرفا برای اینکه میخواستم ببینم کرایوف در بارسا چیکار کرد شروع کردم اما بعد فهمیدم کرایوف برای یک زندگی جذابه و خب خیلی قشنگ گفت که آژاکس خانه من بود و بارسا عشق
نسخه چاپی این کتاب رو خوندم و بهترین کتاب تاریخه ! فوق العادست روح بزرگ یوهان شاد ، بنظرم جز ۳ بازیکن برتر تاریخه تاثیر گذار
ترجمه ضعیف و سرشار از غلط املایی. اما خودِ کتاب: فوقالعاده؛ درجه یک؛ بینظیر! مملو از حکمت و معرفتهایی که تاثیرگذارترین مرد تاریخ فوتبال درمورد بسیاری از موضوعات (نه فقط ورزش) در اختیارمون میذاره. روحت شاد مرد بزرگ.
عالی. پر از درس و نکات جالب.
نگاهی اجمالی که به دیگر یادداشتها داشتم راجع به کریووف بود و همه ما متفق قولیم که بازیکنی بزرگ و مربی بزرگتری بود. راجع به کتاب باید بگم که ۳ فصل اولش به قدری برای من آزاردهنده بود که میخواستم بیخیال
بنظرم اگه بیشتر در مورد نکات فنی فوتبال و تجربه ها و خاطرات مربیگری یا فوتبالی مینوشت جالب تر پر و کشش تر میشد.یه جاهاییش کسل کننده بود و تکرار صحبت های قبلی مخصوصا درباره درگیری با مدیران