دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۱۰ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۱۰

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۱۰

در این شماره می‌خوانیم: - درباره زن و مردی با دست و پای دراز - ودافون و نوکیا اینترنت ۴G را به ماه می‌برند! - پیوند سلول‌های بنیادی انسان به میمون‌های - پیشگیری از رشد تومورهای سرطانی با داربست هیدروژل - آیا کند کردن روند پیری ممکن است؟ - اتم‌های بزرگ اتم‌های کوچک را می‌بلعند - افسردگی ممکن است در طول زمان فیزیک مغز را تغییر دهد - نتایج خوب سند تحول آموزش در کوتاه مدت - شنا کردن زیاد در دریا موجب بیماری می‌شود - سوریه خواستار انحلال ائتلاف آمریکا شد - بسیجی مجروح حادثه پاسداران از کما خارج شد - قوای قضائیه و مجریه نباید در کار وکلا دخالت کنند - وکالت باید اجباری شود - هشدار برندگان جایزه صلح نوبل به رهبر میانمار - توزیع میوه شب عید از ۲۰ اسفند - اولین محموله جنگنده‌های F-۳۵‌ به ترکیه تحویل می‌شود - توضیحات گمرک درباره تخلف گسترده در این سازمان - وکلا همتای قضات هستند - راننده اتوبوس دیوانه تا پایان سال مجازات می‌شود - بپذیریم که دوران پهنای باند است نه تنگنای باند - تیراندازی در دبیرستانی در ایالت جورجیای آمریکا - برخورد میله پرچم با کابل برق جان ۲ نفر را گرفت - اقتصاد و فرهنگ دو بال توسعه اجتماعی هستند - ظریف وارد پایتخت کرواسی شد - نشست زمین در ساختمان مسکونی ۲۴ واحدی سرخه - پـروانه «نمـایشـی» - آوار ریز گردها بر سر آموزش و پرورش خوز ستان! - گشت و گذار در سرزمين آب‌انبارها - برق، گنج پنهان اقتصاد ایران - تو سرگرم می شوی من آزار می بینم - گزارشگر دربی هشتاد و ششم مشخص شد
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

رایگان