معرفی و دانلود کتاب ما این جوری تو چه جوری pdf + خلاصه رایگان

نرگس میرفیضی
انتشارات:
مرکز نشر هاجر

معرفی کتاب ما این جوری تو چه جوری

کتاب ما این جوری تو چه جوری نوشته نرگس میرفیضی است و سحر فرهاد روش تصویرگری آن را انجام داده است. این کتاب را مرکز نشر هاجر منتشر کرده است. این اثر با تکیه‌بر موقعیت‌های روزمره‌ی چند دختر از جاهای مختلف، درباره‌ی پوشش، مراقبت از خود و معنای دوست‌داشتن خدا حرف می‌زند. متن کتاب از زاویه‌ی نگاه کودکانه پیش می‌رود و با سؤال‌های مستقیم و مقایسه‌ی تجربه‌های مختلف، موضوع حجاب و سبک زندگی را به فضای گفت‌وگو نزدیک می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ما این جوری تو چه جوری

کتاب ما این جوری تو چه جوری اثری تصویری برای گروه سنی ۸+ است که موضوع پوشش و رفتار را در پیوند با سبک زندگی اسلامی مطرح می‌کند. متن از همان ابتدا سراغ مقایسه می‌رود؛ چند دختر از نقاط مختلف جهان خودشان را معرفی می‌کنند و بعد از دل موقعیت‌های آشنا مثل خانه، مدرسه، جشن، سفر و زیارت، درباره‌ی لباس‌پوشیدن و دلیل انتخاب آن حرف می‌زنند. سحر فرهاد روش هم با تصویرها این تفاوت‌ها و شباهت‌ها را به‌شکل روشن‌تری کنار هم گذاشته است.
این کتاب فقط درباره‌ی لباس نیست. این کتاب می‌خواهد میان ظاهر پوشش و مفهوم مراقبت از خود ارتباط برقرار کند. در بخش‌هایی از متن، بزرگ‌ترها با زبانی نزدیک به دنیای کودک توضیح می‌دهند که چرا بعضی انتخاب‌ها به‌عنوان نشانه‌ای از رشد، مسئولیت‌پذیری و توجه به خواست خدا دیده می‌شوند. به‌همین دلیل، موضوع سن تکلیف هم در فضای کتاب حضور دارد و به‌عنوان نقطه‌ای برای شروع یک تغییر در زندگی روزانه مطرح می‌شود.
این کتاب حال‌وهوایی گفت‌وگومحور دارد و بارها با پرسش‌هایی مثل تو چه‌جوری لباس می‌پوشی، مخاطب را وارد مقایسه و فکرکردن می‌کند. این شیوه باعث شده متن فقط توضیح‌دهنده نباشد و شکل مشارکتی پیدا کند. در کنار این، اشاره به تنوع فرهنگی و حضور دخترانی از سرزمین‌های مختلف، ایده‌ی امت واحده را در سطحی قابل‌فهم برای کودک نشان می‌دهد؛ یعنی شباهت در باورها می‌تواند در کنار تفاوت در محل زندگی و تجربه‌های روزمره قرار بگیرد. فضای کلی اثر آموزشی، تصویری و مبتنی‌بر موقعیت‌های ملموس است.

خلاصه کتاب ما این جوری تو چه جوری

کتاب ما این جوری تو چه جوری ماجرای چند دختر را کنار هم می‌گذارد که هرکدام در جایی از جهان زندگی می‌کنند و از تجربه‌ی لباس‌پوشیدن خود حرف می‌زنند. روایت از جایی پررنگ‌تر می‌شود که یکی از دخترها با رسیدن به ۹ سالگی، با تغییراتی در نوع پوشش روبه‌رو می‌شود و بزرگ‌ترها برایش توضیح می‌دهند این تغییر چه نسبتی با مراقبت از خود و دوست‌داشتن خدا دارد.
متن بعد از آن، موقعیت‌های مختلفی مثل مدرسه، خانه، جشن، سفر و زیارت را پیش می‌کشد و نشان می‌دهد انتخاب لباس در هر فضا چه معنایی پیدا می‌کند. در پایان هم کتاب بر این نکته می‌ایستد که پایبندی به این انتخاب، همیشه آسان نیست اما از نگاه شخصیت‌ها بخشی از رابطه‌ی آن‌ها با خدا به‌شمار می‌آید.

چرا باید کتاب ما این جوری تو چه جوری را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ما این جوری تو چه جوری را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب موضوع پوشش را از دل موقعیت‌های روزمره مثل خانه، مدرسه، جشن و سفر توضیح می‌دهد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند پیوند میان حجاب، مراقبت از خود و مسئولیت‌پذیری را بهتر درک کند.
  • حضور چند دختر از فرهنگ‌ها و سرزمین‌های مختلف، مفهوم شباهت در باورها و تفاوت در تجربه‌ها را ملموس‌تر می‌کند.
  • پرسش‌های تکرارشونده‌ی متن، فضا را به‌سمت فکرکردن و گفت‌وگو درباره‌ی انتخاب‌های شخصی می‌برد.
  • تصویرگری کتاب به فهم بهتر موقعیت‌ها و تفاوت نوع پوشش در هر فضا کمک می‌کند.

خواندن کتاب ما این جوری تو چه جوری به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که می‌خواهند درباره‌ی پوشش و معنای آن در زندگی روزانه بیشتر بدانند.
  • خانواده‌هایی که دنبال کتابی برای گفت‌وگو درباره‌ی سن تکلیف و تغییرهای این دوره هستند.
  • علاقه‌مندان به کتاب‌های تصویری با موضوع سبک زندگی اسلامی و آداب اجتماعی.
  • مربیانی که می‌خواهند موضوع حجاب و مراقبت از خود را در قالبی قابل‌طرح برای کودکان مطرح کنند.
  • خوانندگانی که به آشنایی با شباهت‌ها و تفاوت‌های دختران مسلمان در موقعیت‌های مختلف علاقه دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ما این جوری تو چه جوری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابما این جوری تو چه جوری
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهنرگس میرفیضی
انتشاراتمرکز نشر هاجر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۲/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.