کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب)
معرفی کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب)
کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب) نوشته دبورا هارکنس و ترجمه سوگند رجبی نسب است. این رمان ادامهی ماجرای دیانا و متیو را دنبال میکند؛ جایی که سفر در زمان، جادو، تاریخ و رابطهای پرتنش با هم گره میخورند. داستان با ورود آنها به انگلستانِ عصر الیزابت آغاز میشود و از همان ابتدا، مسئله فقط زندهماندن یا پنهانماندن نیست، بلکه یادگرفتن جادو، روبهروشدن با گذشته و فهمیدن جایگاه خود در جهانی پر از خونآشامها، دمنها و جادوگران هم مطرح است. انتشارات بهنام این کتاب را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب)
کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب) نوشته دبورا هارکنس رمانی فانتزی و تاریخی است که ماجرای آن در ادامهی جلد نخست، از دل یک فرار ناگزیر به گذشته شکل میگیرد. محور اصلی داستان، سفر دیانا و متیو به سال ۱۵۹۰ است؛ سفری که فقط جابهجایی در زمان نیست و آنها را وارد جهانی میکند که در آن سیاست، دانش، جادو و مناسبات پنهان موجودات ماورایی بهشدت درهم تنیدهاند. نویسنده گذشته را نه بهصورت پسزمینهای تزئینی، بلکه بهعنوان فضایی زنده و پرتنش ساخته است؛ فضایی که در آن هر گفتوگو، هر آشنایی و هر اشتباه میتواند پیامدی جدی داشته باشد.
این کتاب فقط بر ماجرای عاشقانه یا تعقیبوگریز تکیه ندارد. بخش مهمی از کشش آن از برخورد دیانا با جهانی میآید که هم برایش آشناست و هم غریب؛ او تاریخدان است و گذشته را میشناسد، اما حالا باید در همان گذشته زندگی کند. این دوگانگی، حالوهوای اثر را شکل میدهد. از یک سو، خواننده با خانهها، لباسها، آداب معاشرت، محفلهای فکری و چهرههای شناختهشدهی آن دوره روبهرو میشود و از سوی دیگر، مسئلهی آموزش جادو، راز یک دستنوشتهی کیمیاگری و محدودیتهای عهدی قدیمی میان جادوگران، خونآشامها و دمنها پیش میآید. حضور شخصیتهایی مانند کریستوفر مارلو، والتر رالی، هنری پرسی و دیگران، فضای داستان را بهسمت گفتوگوهای فکری، سوءظنهای سیاسی و تنشهای شخصی میبرد. درنتیجه، اثر همزمان حس ماجراجویی، تعلیق، کشف تاریخی و درگیری عاطفی را در خود نگه میدارد.
خلاصه داستان کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
دیانا و متیو برای دورشدن از تهدیدهایی که در زمان خودشان احاطهشان کرده، به انگلستانِ سال ۱۵۹۰ سفر میکنند. آنها در ووداستاک فرود میآیند و خیلی زود روشن میشود که پنهانماندن در گذشته هم کار سادهای نیست. دیانا باید هم با جادوی ناپایدار خود کنار بیاید و هم در محیطی زندگی کند که نسبت به تفاوت، بیاعتماد و گاه خصمانه است. در همین میان، متیو او را وارد جمعی از چهرههای فکری و پرنفوذ عصر الیزابت میکند؛ جمعی که کنجکاوی، بدگمانی و نفوذشان میتواند همهچیز را پیچیدهتر کند. جستوجوی معلمی برای جادو و پیداکردن دستنوشتهای مرموز، هستهی اصلی حرکت داستان را میسازد.
چرا باید کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب) را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب سفر در زمان را بهجای یک ایدهی تزئینی، به بخشی تعیینکننده از تنشهای داستان تبدیل میکند.
- خواننده با تصویری پرجزئیات از انگلستانِ عصر الیزابت روبهرو میشود؛ از آداب روزمره تا محفلهای فکری و سیاسی.
- داستان، رابطهی دیانا و متیو را در موقعیتی تازه میآزماید؛ جایی که عشق، پنهانکاری و خطر همزمان پیش میروند.
- کتاب به مسئلهی یادگیری جادو و شناخت تواناییهای ناشناختهی دیانا وزن بیشتری میدهد.
- حضور شخصیتهای تاریخی، لایهای تازه به روایت اضافه میکند و فضای داستان را از یک ماجرای صرفا عاشقانه فراتر میبرد.
- جستوجوی دستنوشتهی کیمیاگری و رازهای مربوط به موجودات ماورایی، تعلیق داستان را پیوسته نگه میدارد.
خواندن کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب) به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای فانتزی که جادو را در پیوند با تاریخ و سفر در زمان دنبال میکنند.
- خوانندگانی که به داستانهای شخصیتمحور با محور رابطهای پرتنش و پیچیده علاقه دارند.
- کسانی که از روایتهایی با حضور چهرههای تاریخی و فضای انگلستانِ عصر الیزابت لذت میبرند.
- مخاطبانی که دوست دارند در کنار ماجراجویی، با مسئلهی هویت، قدرت و محدودیتهای یک جهان پنهان روبهرو شوند.
- خوانندگانی که جلد اول این مجموعه را خواندهاند و میخواهند مسیر دیانا و متیو را در مرحلهای تازه دنبال کنند.
بخشی از کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب)
«به مقصد و زمان حال كه رسيديم، من و متيو روی هم افتاده بوديم. دست و پای متيو به طرز عجيبی خم شده بود. كتاب بزرگی بين ما قرار داشت و نيروی فرود باعث شده بود مجسمهٔ كوچكی كه در دستم بود روی زمين پرتاب شود.
پرسيدم: درست اومديم؟ چشمانم را محكم بسته بودم كه نكند به جای قرن شانزدهم آكسفوردشر، هنوز در انبار غلهٔ سارا در قرن بيستم نيويورك باشيم. با اينحال، عطر ناآشنا به من میگفت كه در زمان و مكان قبلی نيستم. در ميان عطرها، رايحهای شيرين به همراه بوی موم به مشام میرسيد كه مرا به ياد تابستان میانداخت. كمی بوی چوب سوخته نيز در هوا پراكنده بود و صدای ترق و تروق آتش را میشنيدم.
لبانی سرد به نرمی گونهام را بوسيدند، صدای خندهای به گوش رسيد و متيو گفت: ديانا چشمات رو باز كن و خودت ببين. چشمانی به رنگ دريای توفانی در چهرهٔ رنگپريده به من خيره شده بودند كه تنها میتوانست متعلق به يك خونآشام باشد. متيو شانهام را گرفت و پرسيد: خوبی؟
با هيجان لبخندی زده و گفتم: واقعا تونستم. خراب نكردم، يا خودمون رو نبردم به جای ديگهای...
متيو نيز لبخندی زد و گفت: نه. كارت رو عالی انجام دادی. به دوران اليزابت انگلستان خوش اومدی.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کشف جادوگران (کتاب دوم، سایه شب) |
| عنوان در زبان مبدأ | Shadow of night |