کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم)
خاکستر سفید
معرفی کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم)
کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) نوشته معین فرد و ادامهی مجموعهی خاکستر سفید است که نشر فرهنگی فرد آن را منتشر کرده است. این بخش از داستان شخصیتها را به تونلهای مترو، میان جهشیافتهها، تعقیبهای نفسگیر و میان رازهایی میبرد که به گذشته، ارتش کرومها و هویت کلانتر گره خوردهاند. رمان از ربودهشدن سامیرانا آغاز میشود، اما خیلی زود مسیر داستان به شبکهای از تهدیدها، اتحادهای موقت و پرسشهای بزرگتر کشیده میشود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) اثر معین فرد
کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) نوشته معین فرد و رمانی فانتزی و پرتنش در فضایی ویران، صنعتی و پرخطر است؛ جایی که تونلهای مترو فقط مسیر عبور نیستند؛ بلکه به قلمرویی ناشناخته و مرگبار تبدیل شدهاند. رمان حاضر در ادامهی رخدادهای پیشین مجموعه، گروهی از شخصیتها را دنبال میکند که همزمان باید با جهشیافتهها، کمبود امنیت، بیاعتمادی و رازهای بهجایمانده از گذشته دستوپنجه نرم کنند. در مرکز این اثر زایراس قرار دارد؛ شخصیتی که ربودهشدن سامیرانا او را وارد موقعیتی میکند که در آن تصمیمگیری، صبر و شناخت دشمن بهاندازهی قدرت اهمیت پیدا میکند.
این رمان لایهای پررنگ از ابهام و کشف دارد. موجودی چندپاره و هولناک که سامیرانا را با خود برده است، گذشتهی ارتش کرومها، نام کرادن و اشارههای پیدرپی به کلانتر، فضای کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) را از یک نبرد صرف فراتر میبرد. در کنار اینها ورود شخصیتی مثل تونلرو یا همان چشمزخم، مسیر داستان را بهسوی معامله، فریب، بقا و شناخت قواعد پنهان مترو میبرد. این بخش از داستان مدام میان دو فشار حرکت میکند؛ از یکسو خطر فوری جهشیافتهها و گشتیها و از سوی دیگر سؤالهایی که دربارهی هویت، حافظه، کنترل و گذشتهی شخصیت اصلی شکل میگیرد.
رمان سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) تیره، فشرده و ناآرام است. گفتوگوها کوتاه و پرتنش هستند و بیش از آنکه برای توضیحدادن باشند، برای سنجیدن اعتماد، ترس و نیت آدمها به کار میآیند. رمان حاضر همواره حس محاصره را حفظ میکند؛ چه در واگن مترو، چه در تونلهای پرپیچوخم و چه در لحظههایی که شخصیتها ناچارند میان چند خطر یکی را انتخاب کنند. داستان بهتدریج نشانههایی از درگیریهای بزرگتر و نیروهایی را نشان میدهد که فقط به یک آدمربایی یا فرار محدود نمیشوند.
خلاصه داستان سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
زایراس پس از ربودهشدن سامیرانا بههمراه نیک و سانشر در واگنی گرفتار میشوند و ناچارند در دل تونلهای مترو منتظر فرصتی برای حرکت بمانند. آنها در همین فاصله درمییابند که رباینده موجودی عادی نیست و ماجرا به گذشتهی ارتش کرومها و شخصی به نام کرادن مربوط میشود. کمی بعد مردی یکچشم و مرموز وارد داستان میشود؛ کسی که راه تونلها را بلد است، اما از همان ابتدا نمیتوان به او اعتماد کرد. همراهی اجباری با این شخصیت، گروه را وارد مسیر تازهای از تعقیب، درگیری، فریب و فرار میکند؛ مسیری که هم به محمولهای ناشناس گره خورده است و هم به رازهایی دربارهی کلانتر و هویت زایراس.
چرا باید کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) را بخوانیم؟
دلایل خواندن سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این رمان فانتزی فضای مترو و تونلهای زیرزمینی را به یکی از مهمترین عناصر تعلیق و خطر تبدیل میکند.
- خواننده با گروهی از شخصیتها روبهرو میشود که در شرایط فشار، مدام باید میان اعتماد و بدگمانی انتخاب کنند.
- حضور شخصیت تونلرو و گشتیها، قواعد تازهای از بقا را وارد رمان میکند و دامنهی جهان اثر را گستردهتر نشان میدهد.
- این رمان برای دنبالکردن سرنخهای مربوط به گذشتهی زایراس و پیوند آن با رخدادهای کنونی اهمیت دارد.
- صحنههای تعقیب، محاصره و فرار، ریتم اثر را بالا نگه میدارند.
خواندن کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای آخرالزمانی و جهانهای ویران با فضاهای صنعتی و بسته.
- خوانندگانی که از رمانهای پرتعلیق با تعقیب، فرار و درگیریهای پیاپی لذت میبرند.
- مخاطبانی که به شخصیتهای خاکستری و اتحادهای موقت در موقعیتهای بحرانی علاقه دارند.
- دنبالکنندگان مجموعهی خاکستر سفید که میخواهند مسیر داستان را در بخشهای بعدی دقیقتر پی بگیرند.
درباره معین فرد
معین منصوری فرد که با نام هنری معین فرد شناخته میشود، در ۲۹ فروردین ۱۳۷۰ در کرمان متولد شد. او از کودکی بههمراه برادرش امین فرد که او نیز از فانتزینویسان به شمار میرود، قدم در دنیای بیانتهای داستان و ادبیات گذاشت. معین فرد تحصیلات دانشگاهی خود را در رشتهی کارشناسی برق قدرت سپری کرد. ورود او به جهان ادبیات با مطالعهی رمانهای کلاسیک برجستهای همچون «کنت مونت کریستو»، «سه تفنگدار»، «بینوایان» و «جنگ و صلح» رقم خورد، اما علاقهمندی جدی او به فضاهای آخرالزمانی با خواندن رمان «جاده» اثر کورمک مککارتی و همچنین تجربهی بازیهای کامپیوتری مختلف شکل گرفت.
این نویسنده نگارش را بهطور جدی از ۱۸سالگی آغاز کرد، اما پس از شش سال تلاش و نوشتن سه جلد داستان تصمیم گرفت نویسندگی را موقتاً رها کرده و با ارتقای سواد نویسندگی خود، کار را از نو شروع کند. فراگیری مهارتهای فیلمنامهنویسی و کارگردانی به پرورش مهارت نویسندگی او کمک کرد و کسب مقام اول برای ساخت انیمیشن «جنگ همیشه ویران است» در جشنوارهی ایرانی فیلم ۱۰۰ تهران و جشنوارههای بینالمللی همراه با برادرش، انگیزهی او را برای نوشتن بیشتر کرد؛ به طوری که کتاب اولش را کنار گذاشت و طرح مجموعه رمان «سقوط مرگبار» را پایهریزی کرد.
معین فرد پیش از اعزام به خدمت سربازی در ۲۸سالگی، نگارش نخستین جلد مجموعهی «سقوط مرگبار» را به پایان رساند. در میان آثار او کتاب «باران سیاه» بهعنوان جلد اول این مجموعه، دنیایی رو به نابودی با هیولاهای پرنده را به تصویر میکشد که در آن قهرمان بینام داستان با بدنی آهنی و منفور میان انسانهای پناهگاهنشین سرگردان است. در جلد دوم، یعنی «بمب خیس»، این شخصیت هویت خود را یافته و پس از مواجهه با موجوداتی به نام کرومها، از دیواری رادیواکتیوی عبور میکند تا با قبایلی که قصد نابودی دنیا را دارند مقابله کند.
این نویسنده رمان علمیـتخیلی «مؤسسه» را بهعنوان جلد اول مجموعهی «وبگرد» به رشتهی تحریر درآورد؛ اثری که در آن بر زندگی رباتهای زندهای به نام کرومها (شخصیتهای فرعی مجموعهی قبل) تمرکز دارد و داستان کرومی به نام راگ را روایت میکند که در مسیر یافتن خانوادهاش وارد ماجراهایی پیچیده میشود.
جوایز و افتخارات نویسنده
معین فرد (همراه با برادرش، امین فرد) موفق به کسب مقام اول برای ساخت انیمیشن «جنگ همیشه ویران است» در جشنوارهی ایرانی فیلم ۱۰۰ تهران و جشنوارههای بینالمللی شده است.
بخشی از کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم)
«بهآرامی از در جدا میشوم. بعد از ورود، در بی اجازهٔ من بسته شد. اگر درست وارد شده باشم، تانیلا چه خواهد کرد؟ نور مرا ازطریق پلهها به پایین دعوت میکند. برمیگردم و گوشم را به در میچسبانم؛ دیگر خبری از بمبهای الکترومغناطیسی نیست. سکوتی عمیق لابهلای تاریکی پنهان شدهاست. صدای آشنای تانیلا شنیده نمیشود. چه باید بکنم؟ قصد ندارم به هیچ عنوان بدون تانیلا به مسیر ادامه دهم. مدتی طولانی به در تکیه میدهم و به انتظار میمانم. کوچکترین صدایی که از توهم برمیخیزد مرا هوشیار میکند، اما پس از مدتی ناامیدانه به در برمیگردم. مطمئنم قبل از دیدن نور، صداها و اشکال سیاهرنگی را پشتسرم دیدم. آنها مرا تعقیب میکنند. بیتردید میتوانم از ضمیر آنها استفاده کنم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سقوط مرگبار (کتاب چهارم؛ بخش دوم) |
| تعداد صفحهها | ۵۱۹ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۰۹۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه سقوط مرگبار |
درود من هم از اول تمام کتابهای که شما نوشته اید خوانده ام و در یک کلام عالی بود
بسیار عالی، من از اولین کتاب خوندم و واقعاً کلی از سوالاتم رفع شدن، امید وارم جلد بعدی زودتر چاپ بشه با تشکر از آقای معین فرد عزیز