دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۲/۰۳

در این شماره می‌خوانیم: - تاکسی گرفتن بی دردسر با شبکه هوش مصنوعی - افزایش عمر جاده‌ها با فناوری نانو - شارژ باتری خودروهای برقی پنج برابر سریع تر شد - سهم نیم درصدی پژوهش از تولید ناخالص - تولید آجر با پسماند کارخانه شن و ماسه - رتبه ایران در ارائه نسل چهارم موبایل - دومین هیبرید موفق حیوان-انسان - مغز انسان طی ۳ میلیون سال گذشته بزرگ‌تر شده است - ساخت داروی تزریقی خانگی برای درمان شکستگی استخوان - ۳ نظامی فرانسوی در انفجاری در مالی کشته و زخمی شدند - اتصال متروی تهران به حومه به اعتبار و زمان احتیاج دارد - تعلیق ایران از لیست سیاه FATF تمدید شد - ایران امنیت جمهوری آذربایجان را امنیت خود می‌داند - آلمان مانند توپ فوتبال با ما رفتار نکند - راهکارهای شهرداری برای کاهش آلودگی هوا دست نیافتنی - اعطای هرگونه تسهیلات به مقامات ممنوع شد - پاسخ به شایعه زنده‌ماندن چندمسافر درلحظه حادثه - تذکر پارسایی درباره حادثه سقوط هواپیمای تهران ـ یاسوج - بزرگترین قطعه پیداشده مربوط به سقف هواپیماست - استاندارد: بنزین پایتخت یورو ۴ نیست - رای دیوان‌عالی‌آمریکا در پرونده اشیای‌باستانی‌ایران - ۲۳ استان کشور منتظر بارش برف و باران باشند - تذکراتی که امروز نمایندگان به دولتی‌ها دادند - تصمیمات محیط زیستی رئیس جمهور - تقدیر وزیر بهداشت از نیروی انتظامی - ساختمان‌های غیرمقاوم نباید پایان کار بگیرند - انتقال پیکر جانباختگان سانحه هوایی به یاسوج - هلند به تعهدات برجامی خود پایبند است - سوریه هواپیمای جاسوسی ترکیه را هدف قرار داد - برخی از اجساد سقوط قابل تشخیص نیستند - مواضع هند درباره برجام به روسیه نزدیک است

رایگان