معرفی و دانلود کتاب اهمیت کار تیمی! + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اهمیت کار تیمی!
off
٪۳۰

کتاب اهمیت کار تیمی!

قدرت تیم‌سازی در سرمایه‌گذاری

نوع کتاببدون نظر
رابرت کیوساکی، سمانه فلاح

معرفی کتاب اهمیت کار تیمی!

کتاب اهمیت کار تیمی! نوشته رابرت کیوساکی و ترجمه سمانه فلاح، از مجموعه به‌سوی موفقیت است که انتشارات طاهریان آن را منتشر کرده است. محور اصلی این کتاب این است که تجارت و سرمایه‌گذاری بیشتر از آنکه به تلاش فردی وابسته باشند، به کیفیت تیم، مشاوران و قواعد همکاری بستگی دارند. نویسنده با مثال‌هایی از حسابدار، وکیل، شریک تجاری و تجربه‌های شخصی خود نشان می‌دهد که انتخاب آدم‌های درست گاهی از خودِ سرمایه مهم‌تر است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اهمیت کار تیمی!

کتاب اهمیت کار تیمی! نوشته رابرت کیوساکی بر یک ایده‌ی مرکزی بنا شده است: تجارت و سرمایه‌گذاری شبیه بازی انفرادی نیستند و بیشتر به یک تیم ورزشی شباهت دارند. نویسنده از همان آغاز، بحث را از سطح توصیه‌های کلی فراتر می‌برد و سراغ این سؤال می‌رود که چه کسانی باید در کنار یک صاحب کسب‌وکار باشند و هرکدام چه نقشی در حفظ پول، کاهش خطا و گسترش فعالیت دارند. در این مسیر، موضوع فقط پول‌درآوردن نیست؛ مسئله این است که بدون تیم مناسب، حتی درآمد بالا هم ممکن است به حفظ سرمایه منجر نشود.
کتاب اهمیت کار تیمی! در بخش‌های مختلف، از تجربه‌های شخصی نویسنده، نمونه‌های مربوط به پزشکان، سرمایه‌گذاران، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و حتی تیم‌های ورزشی استفاده می‌کند تا نشان دهد موفقیت پایدار معمولاً حاصل همکاری چند تخصص در کنار هم است. در متن، بارها به نقش حسابدار، وکیل، شریک تجاری، مشاور و حتی قواعد درون‌تیمی پرداخته شده است. نویسنده فقط از انتخاب افراد حرف نمی‌زند، بلکه بر هماهنگی، اعتماد، قانون‌گذاری در تیم، پذیرش خطا و یادگیری از شکست هم مکث می‌کند. همین باعث می‌شود کتاب از یک بحث صرفاً انگیزشی فاصله بگیرد و بیشتر روی سازوکارهای پشت صحنه‌ی تجارت تمرکز کند.
کتاب اهمیت کار تیمی! همچنین به تفاوت نگاه کارمند، صاحب کسب‌وکار و سرمایه‌گذار می‌پردازد و توضیح می‌دهد که چرا بسیاری از افراد با وجود تخصص یا تحصیلات، در ساختن یک تجارت ماندگار موفق نمی‌شوند. در بخش‌هایی از متن، از مثلث B-I، اهمیت برند، گردش مالی، فروش، بازاریابی و نقش تجربه در تصمیم‌گیری صحبت شده است. در کنار این‌ها، کتاب بر این نکته پافشاری می‌کند که مدرسه لزوماً مهارت همکاری، ریسک‌پذیری و ساختن تیم را آموزش نمی‌دهد. فضای کلی اثر بر تجربه، آزمون‌وخطا، گفت‌وگو با افراد باتجربه و ساختن شبکه‌ای از آدم‌های قابل‌اعتماد استوار است.

خلاصه کتاب اهمیت کار تیمی!

کتاب اهمیت کار تیمی! توضیح می‌دهد که در تجارت، موفقیت فقط به ایده یا تلاش فردی وابسته نیست و کیفیت تیم نقش تعیین‌کننده دارد. رابرت کیوساکی با روایت تجربه‌های شخصی و مثال‌های متعدد نشان می‌دهد که یک حسابدار آگاه، وکیل مناسب، شریک قابل‌اعتماد و مشاور باتجربه می‌توانند مسیر مالی یک کسب‌وکار را تغییر دهند.
کتاب از تفاوت میان کارمند، صاحب کسب‌وکار و سرمایه‌گذار حرف می‌زند و نشان می‌دهد چرا بسیاری از افراد با وجود تخصص، در ساختن تجارت پایدار ناکام می‌مانند. در ادامه، موضوع‌هایی مثل قانون‌گذاری در تیم، یادگیری از خطا، اهمیت برند، فروش، گردش مالی و هماهنگی میان اعضا مطرح می‌شود تا روشن شود که تجارت موفق، حاصل کنار هم قرارگرفتن چند توانایی مکمل است.

چرا باید کتاب اهمیت کار تیمی! را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب اهمیت کار تیمی! را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نشان می‌دهد چرا در تجارت، انتخاب اعضای تیم گاهی از میزان سرمایه مهم‌تر است.
  • کتاب به نقش دقیق حسابدار، وکیل، شریک و مشاور در حفظ و گسترش کسب‌وکار می‌پردازد.
  • خواننده با تفاوت نگاه کارمند، صاحب کسب‌وکار و سرمایه‌گذار آشنا می‌شود.
  • این اثر توضیح می‌دهد که شکست بسیاری از کسب‌وکارها فقط از ایده‌ی ضعیف نیست، بلکه از ناهماهنگی در عناصر اصلی تجارت ناشی می‌شود.
  • کتاب بر اهمیت قانون، اعتماد، مسئولیت‌پذیری و هماهنگی در کار گروهی تأکید کرده است.
  • بخش‌هایی از اثر کمک می‌کند مفهوم‌هایی مثل برند، فروش، گردش مالی و تیم‌سازی در کنار هم دیده شوند.
  • نمونه‌ها و تجربه‌های مطرح‌شده، بحث تیم‌سازی را از حالت انتزاعی خارج می‌کنند.

خواندن کتاب اهمیت کار تیمی! به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند کسب‌وکار خود را از اتکای صرف به توان فردی خارج کنند.
  • خوانندگانی که به موضوع تیم‌سازی در تجارت و سرمایه‌گذاری علاقه دارند.
  • صاحبان کسب‌وکارهای کوچک که درمورد انتخاب مشاور، شریک یا همکار تردید دارند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند تفاوت میان تخصص فردی و ساختن یک تجارت ماندگار را بهتر بفهمند.
  • علاقه‌مندان به آثار رابرت کیوساکی که می‌خواهند با یکی از بحث‌های محوری او یعنی نقش تیم آشنا شوند.

بخشی از کتاب اهمیت کار تیمی!

«من احساس می‌کردم که سه شخص مهم در تجارتم دارم: تام ویل رایت، حسابدارم. گرت ساتن، وکیلم و کن مک‌الروی، شریکم در زمینۀ خرید و فروش املاک و مستغلات.
همان دوست پزشکم از من پرسید: چرا از این سه نفر در تجارتت استفاده می‌کنی؟
جواب دادم: چون تجارت درست همانند یک تیم ورزشی است و این سه نفر مهم‌ترین اعضای آن هستند. ما سالهاست که با یکدیگر به کار و فعالیت مشغول هستیم و میلیون‌ها دلار با کمک یکدیگر سرمایه به دست آورده‌ایم. من در طول تمام سالهای فعالیتم در هر زمینه‌ای به آنها اعتماد کرده‌ام و آنها قدردان چنین اعتمادی بوده‌اند.
او پرسید: حال چرا این سه نفر را انتخاب کرده‌ای؟
جواب دادم: چون برای رهایی از مالیات هنگام کسب پول و سرمایه فقط و فقط به چنین مشاغلی نیازمند هستیم. این افراد با تکیه بر تخصّص خاص‌شان قادرند که از سرمایه‌های کسب شده به خوبی محافظت کنند. در حقیقت بدون کمک این دست از افراد به طور ناگهان سرمایۀ خود را از دست می‌دهیم و یا دیگران به راحتی آن را از چنگ‌مان درآورند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اهمیت کار تیمی! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباهمیت کار تیمی!
انتشاراتانتشارات طاهریان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۳۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه کتاب‌های به سوی موفقیت

نظری برای کتاب ثبت نشده است.