معرفی و دانلود کتاب ما مثل هم نیستیم pdf + خلاصه رایگان

کتاب ما مثل هم نیستیم

دنیای قشنگ عباس!

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب ما مثل هم نیستیم

کتاب ما مثل هم نیستیم نوشته کوهزاد یاقوتی و با تصویرگری مبینا موسی زاده، از آثاری است که با زبانی کودکانه و از زاویه‌ی دید یک پسربچه، تفاوت‌های رفتاری کودکان اتیسم را نشان می‌دهد. این کتاب را نشر آوای چلچله شاهرود منتشر کرده است. این کتاب فقط به معرفی چند نشانه بسنده نمی‌کند و در کنار روایت عباس، به رفتار درست‌تر با کودک اتیسم و چند بازی ساده برای شناخت و همراهی بیشتر هم می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ما مثل هم نیستیم

کتاب ما مثل هم نیستیم نوشته کوهزاد یاقوتی، دنیای یک کودک اتیسم را از درون تجربه‌های روزمره‌اش نشان می‌دهد؛ دنیایی که در آن رنگ‌ها، تکرار، نظم، صداها و تماس بدنی معنایی متفاوت پیدا می‌کنند. راوی این اثر، عباس است؛ کودکی که از همان صفحه‌های اول خودش را معرفی می‌کند و از چیزهایی می‌گوید که دوست دارد یا دوست ندارد: از عروسک‌ها و آجرهای اسباب‌بازی تا ناراحتی از جابه‌جا شدن وسایل، از لذت راه‌رفتن روی نوک پا تا سختی نگاه‌کردن به چشم دیگران. همین زاویه‌ی دید باعث شده موضوع اتیسم نه به‌شکل توضیحی و خشک، بلکه از دل حس‌ها و رفتارهای یک کودک مطرح شود.
کتاب ما مثل هم نیستیم در کنار روایت عباس، فضای خانه، رابطه با مادر و پدر، پیوند عاطفی با برادر، حضور مربی‌ها و دوستان مرکز آموزشی را هم وارد متن می‌کند تا تصویر کامل‌تری از زندگی او شکل بگیرد. اثر نشان می‌دهد تفاوت، فقط در دشواری‌های ارتباطی خلاصه نمی‌شود؛ بلکه با دقت‌های خاص، علاقه‌های تکرارشونده، حساسیت به صدا، وابستگی به نظم و شیوه‌ی ویژه‌ی ابراز احساسات هم همراه است. متن در بخش‌هایی به‌طور مستقیم‌تر به شناخت نشانه‌ها نزدیک می‌شود و در پایان، چند بازی ساده برای تعامل با کودک آورده شده است. این ترکیب باعث شده کتاب هم برای آشناشدن کودکان با همسالان اتیسمی مناسب باشد و هم برای بزرگ‌ترهایی که می‌خواهند نشانه‌ها و رفتارهای مرتبط با این وضعیت را در موقعیت‌های روزمره بهتر بشناسند.

خلاصه کتاب ما مثل هم نیستیم

کتاب ما مثل هم نیستیم روایت عباس است؛ پسربچه‌ای که جهان را با حساسیت‌ها و سلیقه‌های خودش می‌بیند. او از علاقه‌اش به رنگ نارنجی، چیدن منظم اسباب‌بازی‌ها، تکرار کلمه‌ها، راه‌رفتن روی نوک پا و دوست‌نداشتن بعضی تماس‌ها می‌گوید. عباس در خانه و مرکز آموزشی با مادر، پدر، برادر، مربی‌ها و دوستانش روبه‌رو است و از خلال همین برخوردها، تفاوت‌های رفتاری‌اش کم‌کم روشن می‌شود. متن در ادامه فقط به روایت زندگی او بسنده نمی‌کند و با آوردن چند بازی و نشانه، شناخت اولیه‌ای از اتیسم و شیوه‌ی همراهی بهتر با این کودکان به دست می‌دهد.

چرا باید کتاب ما مثل هم نیستیم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ما مثل هم نیستیم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب اتیسم را از زاویه‌ی دید یک کودک نشان می‌دهد و فهم تفاوت‌های رفتاری را ملموس‌تر می‌کند.
  • متن به شناخت حساسیت‌های حسی، نیاز به تکرار و اهمیت نظم در دنیای کودک اتیسم کمک می‌کند.
  • رابطه‌ی عباس با خانواده، مربی‌ها و دوستانش نمونه‌هایی از برخورد روزمره با کودک اتیسم را پیش چشم می‌گذارد.
  • بخش پایانی کتاب چند بازی ساده را مطرح می‌کند که برای توجه به ارتباط، تمرکز و واکنش‌های کودک مفید هستند.
  • تصویرگری و لحن کودکانه‌ی اثر، موضوعی حساس را به‌شکلی قابل‌درک برای گروه سنی پایین‌تر نزدیک می‌کند.

خواندن کتاب ما مثل هم نیستیم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• والدینی که می‌خواهند نشانه‌های رفتاری کودک اتیسم را در موقعیت‌های روزمره بهتر بشناسند.
  • مربیان و فعالان آموزشی که با کودکان دارای تفاوت‌های ارتباطی و حسی سروکار دارند.
  • کودکانی که لازم است با تفاوت‌های رفتاری همسالان خود آشناتر شوند.
  • خانواده‌هایی که به‌دنبال گفت‌وگو درباره‌ی پذیرش تفاوت‌ها در فضای خانه هستند.
  • خوانندگانی که به داستان‌های کوتاه تصویری با موضوع شناخت دنیای کودکان علاقه دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ما مثل هم نیستیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابما مثل هم نیستیم
عنوان دیگردنیای قشنگ عباس!
موضوعداستان کودک و نوجوانان، دانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهکوهزاد یاقوتی
انتشاراتانتشارات آوای چلچله شاهرود
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۹/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.