کتاب کسب و کار شبیه سازی شده مایکل اسکلوسر + دانلود نمونه رایگان

کتاب کسب و کار شبیه سازی شده

انتشارات:سنجاق
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب کسب و کار شبیه سازی شده

کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده نوشته‌ی مایکل اسکلوسر با ترجمه‌ی آرش سروری روایتی است از این‌که چگونه می‌توان به‌جای حدس‌زدن آینده، آن را در محیطی امن و کنترل‌شده «آزمایش» کرد. نویسنده با تکیه بر تجربه‌ی طراحی و اجرای شبیه‌سازی‌های تجاری برای سازمان‌های مختلف، نشان داده است که رهبران، مدیران و تیم‌ها چگونه می‌توانند تصمیم‌های استراتژیک را در قالب یک بازی جدی تمرین کنند. سنجاق آن را منتشر کرده است و در آن کتاب، شبیه‌سازی کسب‌وکار به‌عنوان ابزاری برای یادگیری عمیق، کاهش ریسک و ساختن ذهنیت داده‌محور معرفی شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کسب و کار شبیه سازی شده

کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده با طرح این گزاره آغاز می‌شود که «آینده چیزی نیست که حدس زده شود، بلکه باید آزمایش شود». مایکل اسکلوسر از تجربه‌ی بیش از پانزده سال کار با شبیه‌سازی‌های تجاری استفاده کرده است تا نشان دهد چگونه می‌توان تصمیم‌گیری استراتژیک را از فضای سخنرانی و اسلاید به میدان تمرین و تجربه منتقل کرد. در همان فصل‌های ابتدایی، نویسنده فضای یک کارگاه دو روزه‌ی شبیه‌سازی را توصیف کرده است؛ جایی که شرکت‌کنندگان در قالب تیم، یک کسب‌وکار مخابراتی فرضی را اداره می‌کنند، استراتژی می‌چینند، تصمیم‌های مالی و عملیاتی می‌گیرند و نتایج را در صورت‌های مالی و نمودارها می‌بینند. کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده در ادامه، ساختار فکری خود را بر سه محور «روش، پیام و معنا» بنا کرده است. در بخش روش، اسکلوسر توضیح داده است که شبیه‌سازی فقط یک نرم‌افزار یا بازی نیست، بلکه ترکیبی از گیم‌پلی، مطالعه‌ی موردی، بحث گروهی، جلسات بینشی و حضور مدیران واقعی است که کنار هم یک تجربه‌ی یادگیری کامل می‌سازد. در بخش پیام، او نشان داده است که هر شبیه‌سازی در اصل نوعی «نوشتن» است؛ روایتی که باید با استراتژی و واقعیت سازمان هم‌خوان باشد. در بخش معنا، نویسنده بر این نکته تأکید کرده است که یادگیری زمانی عمیق می‌شود که شرکت‌کنندگان بتوانند بین دنیای شبیه‌سازی و چالش‌های واقعی کسب‌وکار خود پل بزنند. کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده در فصل‌های بعدی به چالش‌های یادگیری در دنیای واقعی، محدودیت‌های تصمیم‌گیری بر پایه‌ی حدس و مدل‌های ذهنی قدیمی، و فاصله‌ی میان تدوین استراتژی و اجرای آن پرداخته است و نشان داده است که چگونه شبیه‌سازی می‌تواند فضایی بدون ریسک برای آزمودن سناریوهای مختلف، دیدن پیامد تصمیم‌ها و تمرین رهبری در محیط‌های پیچیده فراهم کند.

خلاصه کتاب کسب و کار شبیه سازی شده

کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده بر این ایده استوار است که در دنیای پرشتاب و نامطمئن امروز، تصمیم‌گیری بر اساس حدس، تجربه‌ی شخصی و داده‌های ناقص دیگر کافی نیست. نویسنده توضیح داده است که شبیه‌سازی کسب‌وکار چگونه می‌تواند چالش‌های واقعی سازمان را به یک تجربه‌ی تعاملی تبدیل کند؛ تجربه‌ای که در آن تیم‌ها استراتژی طراحی می‌کنند، تصمیم‌های مالی و عملیاتی می‌گیرند، ریسک می‌کنند و پیامد انتخاب‌های خود را در محیطی امن می‌بینند. در کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده مفاهیمی مانند فرصت‌های محدود یادگیری در دنیای واقعی، فرضیات ناقص، عقلانیت محدود و فاصله‌ی میان استراتژی و فرهنگ سازمانی تشریح شده است. سپس نشان داده شده که شبیه‌سازی با ساده‌سازی هوشمندانه‌ی واقعیت، ایجاد رقابت کنترل‌شده، بصری‌کردن داده‌ها و فراهم‌کردن امکان آزمون و خطا، به رهبران کمک می‌کند تصویر بزرگ را ببینند، الگوها را تشخیص دهند و مهارت‌های سازگاری و تفکر سیستمی خود را تقویت کنند.

چرا باید کتاب کسب و کار شبیه سازی شده را بخوانیم؟

کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده نشان می‌دهد چگونه می‌توان از «تصمیم‌گیری بر اساس احساس» به «تصمیم‌گیری بر اساس آزمایش» عبور کرد. خواننده با منطق طراحی شبیه‌سازی، نقش آن در توسعه‌ی رهبری، کاهش ریسک، هم‌ترازی استراتژی، افراد و سیستم‌ها و ساختن فرهنگ یادگیری تجربی آشنا می‌شود و ایده‌های مشخصی برای طراحی یا انتخاب کارگاه‌های شبیه‌سازی در سازمان به‌دست می‌آورد.

کتاب کسب‌وکار شبیه‌سازی شده به مدیران، کارآفرینان، طراحان آموزش سازمانی، تسهیل‌گران، مربیان کسب‌وکار و علاقه‌مندان به استارتاپ و فناوری پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال راهی ساختارمند برای تمرین استراتژی، تصمیم‌گیری در عدم‌قطعیت و طراحی تجربه‌های یادگیری تعاملی در سازمان هستند.

بخشی از کتاب کسب و کار شبیه سازی شده

«شبیه‌سازی کسب‌وکار چیست؟ شبیه‌سازی، ساده‌سازی این امر است که هدفش ارتقای فهم است. این یک ابزار یادگیری است که به ما کمک می‌کند پاسخ خود را به یک چالش تجاری، در مدت زمان فشرده و بدون ریسک، تمرین کنیم. درست مانند خلبانان در شبیه‌سازهای پرواز برای اهداف آموزشی، رهبران کسب‌وکار نیز می‌توانند مجموعه مهارت‌های خود را در دنیای تجارتِ شبیه‌سازی شده، تمرین کنند. شبیه‌سازی‌های تجاری، در قالب‌ها و سطوح مختلف و پیچیده‌ای ارائه می‌شوند. می‌توانید ابزار شبیه‌سازی را مانند یک نسخهٔ پیچیده از یک بازی تک نفره، اما با موضوع متفاوت در نظر بگیرید. به‌طور معمول، ابزارهای شبیه‌سازی، مبتنی بر رایانه هستند؛ اما نسخه‌های بازی تخته یا ترکیبی نیز امکان‌پذیر است. بااین‌حال، تجربهٔ شبیه‌سازی چیزی بیش از ابزار شبیه‌سازی است. این ابزار بسیار حیاتی است؛ اما تجربه ترکیبی از چندین روش است. مطالعات موضوعی، بحث‌های گروهی، تصمیم‌گیری، جلسات توجیهی، جلسات خودشناسی (روان آگاهی) و سخنرانان متخصص. همهٔ این فعالیت‌ها تجربهٔ یادگیری را تشکیل می‌دهند. هر تجربهٔ شبیه‌سازی متفاوت به نظر می‌رسد، و از زمانی که برای اولین بار با شبیه‌سازی آشنا شدم، تغییرات زیادی را دیده‌ام. بااین‌حال، در بسیاری از موارد، رویداد یادگیری روند مشابهی را دنبال خواهد کرد. اجازه دهید در اینجا خلاصه‌ای از آنچه تجربه کرده‌ام را بیاورم. چند سال پیش، فرصت شرکت در این کارگاه را پیدا کردم، اما هنوز آن را طوری به یاد می‌آورم که انگار همین دیروز بود. در اینجا خلاصه‌ای از آنچه که تجربه کردم و احساسی که داشتم را آورده‌ام. من در یک کارگاه دو روزه، به همراه تقریباً بیست شرکت‌کنندهٔ دیگر حضور پیدا کردم. ما در پنج تیم، گروه‌بندی شدیم و گفتند که تیم‌های ما با یکدیگر رقابت خواهند کرد. خود را به هم‌تیمی‌های جدیدمان معرفی کردیم و به‌سرعت با یکدیگر صمیمی شدیم، می‌خواستیم که بهتر از رقیبان‌مان عمل کنیم.»