معرفی و دانلود کتاب فروشگاه ایده آل من pdf + خلاصه رایگان

محمد سیاهپوش
انتشارات:
انتشارات آپان

معرفی کتاب فروشگاه ایده آل من

کتاب فروشگاه ایده‌آل من نوشته محمد سیاهپوش است و انتشارات آپان آن را منتشر کرده است. این کتاب به یکی از مهم‌ترین پرسش‌های راه‌اندازی و اداره‌ی خرده‌فروشی می‌پردازد: از انتخاب مکان و طراحی فروشگاه تا نیروی انسانی، سبد کالا، رقبا و مدیریت مالی. نویسنده با تکیه‌بر تجربه‌ی کاری خود و مثال‌های متعدد نشان می‌دهد که موفقیت یک فروشگاه فقط به سرمایه یا اجاره‌ی کمتر وابسته نیست و گاهی یک تصمیم اشتباه در انتخاب محل، مسیر کل کسب‌وکار را تغییر می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب فروشگاه ایده آل من

کتاب فروشگاه ایده‌آل من نوشته محمد سیاهپوش به دنیای خرده‌فروشی از زاویه‌ی تصمیم‌های پایه‌ای و اثرگذار وارد می‌شود. محور اصلی اثر این است که فروشگاه موفق، فقط با داشتن کالا یا سرمایه شکل نمی‌گیرد و باید از همان ابتدا درباره‌ی مکان، مشتری، رقبا، نیروی کار و شیوه‌ی عرضه فکر شود. نویسنده در مقدمه توضیح داده است که ایده‌ی نگارش این اثر از تجربه‌ی مستقیم او در صنعت خرده‌فروشی و روبه‌رو شدن با پرسش‌های بی‌پاسخ شکل گرفته است. همین پیش‌زمینه باعث شده متن کتاب به‌جای حرکت در سطح کلیات، سراغ موقعیت‌های واقعی و مسئله‌های روزمره‌ی راه‌اندازی فروشگاه برود.
کتاب فروشگاه ایده‌آل من از فصل‌هایی تشکیل شده که هرکدام یکی از بخش‌های مهم اداره‌ی خرده‌فروشی را باز می‌کنند. در اطلاعات موجود از فصل اول با عنوان مکان خرده‌فروشی، فصل طراحی داخلی در خرده‌فروشی، فصل نیروی انسانی و بخش مدیریت مالی و اقتصادی نام برده شده است. در فصل مکان، نویسنده تفاوت میان مکان‌های تجاری حاشیه‌ای، مکان‌های تجاری مرکزی و محلی و مجتمع‌های تجاری و تفریحی را توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که هر انتخاب چه پیامدی برای جذب مشتری، هزینه‌های تبلیغات، دسترسی نیروی کار و رابطه با تأمین‌کنندگان دارد. در بخش‌های دیگر نیز موضوعاتی مثل جذب و آموزش نیرو، چیدمان اولیه، سبد کالایی، شناخت مشتریان و بررسی رقبا مطرح شده‌اند.
کتاب فروشگاه ایده‌آل من فقط به گفتن چند اصل کلی بسنده نمی‌کند و مدام از مثال‌های ملموس برای روشن‌کردن بحث استفاده می‌کند؛ از فروشگاه پروتئینی و خواروبارفروشی تا بازار مبل، موبایل‌فروشی و مجتمع تجاری. همین مثال‌ها نشان می‌دهند که نویسنده بیش از هر چیز به تناسب میان نوع کالا، محل فروش، رفتار مشتری و توان اجرایی کسب‌وکار توجه دارد. فضای اثر بر این ایده استوار است که در خرده‌فروشی، تصمیم درست زمانی شکل می‌گیرد که سودآوری، راحتی مشتری، توان جذب نیرو و هزینه‌های پنهان در کنار هم سنجیده شوند.

خلاصه کتاب فروشگاه ایده آل من

کتاب فروشگاه ایده‌آل من تصویری مرحله‌به‌مرحله از فکرهایی ارائه می‌دهد که پیش از راه‌اندازی یا توسعه‌ی یک فروشگاه باید انجام شوند. محمد سیاهپوش بحث را از انتخاب مکان آغاز می‌کند و توضیح می‌دهد که ارزانی اجاره یا بزرگی فضا به‌تنهایی مزیت نیست. سپس به بافت جمعیتی، دسترسی مشتری، حمل‌ونقل عمومی، امکان جذب نیروی انسانی، نزدیکی به تأمین‌کنندگان و وضعیت رقبا می‌رسد. در ادامه، موضوعاتی مثل طراحی فروشگاه، انتخاب سبد کالا، آموزش کارکنان و مدیریت مالی مطرح می‌شوند. حرف اصلی این کتاب این است که فروشگاه زمانی به نقطه‌ی مطلوب نزدیک می‌شود که همه‌ی اجزای آن، از محل و چیدمان تا نیرو و کالا، با نیاز بازار هدف هماهنگ باشند.

چرا باید کتاب فروشگاه ایده آل من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب فروشگاه ایده‌آل من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• کتاب رابطه‌ی میان مکان فروشگاه، نوع مشتری و میزان سودآوری را با مثال‌های متعدد روشن می‌کند.
  • خواننده با تفاوت مکان‌های حاشیه‌ای، مرکزی و مجتمع‌های تجاری و پیامد هرکدام آشنا می‌شود.
  • این کتاب نشان می‌دهد که انتخاب محل فقط یک تصمیم ملکی نیست و بر تبلیغات، جذب نیرو و تأمین کالا اثر مستقیم دارد.
  • بخش‌های مربوط به رقبا و مشتریان کمک می‌کنند ارزیابی دقیق‌تری از بازار هدف شکل بگیرد.
  • مطالب کتاب توجه را از هزینه‌ی اولیه‌ی کمتر به‌سمت هزینه‌کرد هوشمندانه و سود بلندمدت می‌برد.
  • این اثر برای کسانی مناسب است که می‌خواهند فروشگاه را به‌عنوان یک مجموعه‌ی به‌هم‌پیوسته ببینند و اجزای اصلی کسب‌وکار را دقیق‌تر بشناسند.

خواندن کتاب فروشگاه ایده‌آل من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که در فکر راه‌اندازی فروشگاه یا خرده‌فروشی هستند و می‌خواهند پیش از شروع، انتخاب‌های اصلی را دقیق‌تر بررسی کنند.
  • مدیران فروشگاه‌هایی که با مسئله‌ی مکان، جذب مشتری، چیدمان یا رقابت محلی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند درباره‌ی ارتباط میان سبد کالا، بافت جمعیتی و رفتار خرید شناخت بیشتری به دست آورند.
  • فعالان خرده‌فروشی که به‌دنبال درک بهتر نقش نیروی انسانی، تأمین‌کنندگان و هزینه‌های پنهان در عملکرد فروشگاه هستند.
  • علاقه‌مندان به مباحث مدیریت فروشگاه که ترجیح می‌دهند موضوع را از خلال مثال‌های واقعی و موقعیت‌های اجرایی دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فروشگاه ایده آل من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفروشگاه ایده آل من
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری، اقتصاد
نویسندهمحمد سیاهپوش
انتشاراتانتشارات آپان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۶/۱۲
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.