دانلود رایگان قانون - ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ | طاقچه

کتاب قانون - ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

انتشارات:روزنامه قانون
امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه قانون - ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

در این شماره می‌خوانیم: - تولید کاپشن ضدباد و آب که کوله پشتی هم دارد - فالکون «هوی» امشب به فضا می رود - دلیل حذف نقطه مداری «زهره» - هواپیمای ۷۲ نفره تا ۳ سال دیگر ساخته می شود - امکان فعالیت بدنی بیماران بستری با دوچرخه ثابت رکاب‌زن - آثار وارونگی احتمالی قطب‌های مغناطیسی زمین - رصد یکی از قدیمی‌ترین ستارگان کهکشان راه شیری - تولید انبوه کیت تشخیص سرطان - ابداع مدل ۳‌ بعدی برای بررسی سلول‌های سرطانی - توضیح درمورد علت صدای انفجار در میدان ولی‌عصر - نباید مست قدرت شویم - این مادر و پسر پس از ۱۲ سال به هم رسیدند - مدارس استان البرز چهارشنبه تعطیل شد - مک‌مستر و تیلرسون به ترکیه خواهند رفت - احتمال فروپاشی بخشی از ساختمان برق حرارتی وجود دارد - مصدومیت ۱۲ نفر در آتش‌سوزی ساختمان وزارت نیرو - سقوط نگران کننده ارزش بیت کوین در روز سه شنبه - مدیر متخلف در وزارت نیرو برکنار شد - شکایت وکیل تاج از کریمی - دفاع وزیر دفاع آمریکا از ساخت بمب‌های اتمی جدید - مدارس استان تهران فردا تعطیل شد - اصرار شهرداری برای احداث خیابان در وسط بناهای تاریخی - ملی‌گرایان لندن، چالش جدید نخست‌وزیر بریتانیا - کاهش ۷ درصدی ازدواج و افزایش ۴ درصدی طلاق - کشف کامیون مملو از مواد انفجاری در کابل - جشنواره برلین فهرست بخش مسابقه را کامل کرد - یک خانه را در «بمب» منهدم کردیم - تخریبی که ساختار موزه‌ای یک شهر را به هم زد - حاتمی‌کیا یک فیلم پرهیجان می خواست - پلیس در جست و جوی کودک ۳ ساله ربوده شده (+عکس) - انتشار اولین تصاویر رسمی از هیوندا سانتافه جدید

رایگان