معرفی و دانلود کتاب آزمون یار ادبیات عرب pdf + خلاصه رایگان
٪۲۵

کتاب آزمون یار ادبیات عرب

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب آزمون یار ادبیات عرب

کتاب آزمون‌یار ادبیات عرب (ویژه‌ی آزمون سردفتری؛ درسنامه‌ی جامع همراه با نکات طلایی) تألیف گروه مؤلفین انتشارات اندیشه ارشد است که نشر اندیشه ارشد آن را منتشر کرده است. این کتاب به‌طور متمرکز به مباحث صرف و نحو، معارف، اعراب، صفت و موصوف، افعال و نواسخ در ادبیات عرب می‌پردازد و آن‌ها را در قالب درسنامه، نکته و تست آموزشی سامان داده است. ساختار کتاب برای استفاده‌ی داوطلبان آزمون‌های حقوقی به‌ویژه آزمون سردفتری طراحی شده و نمونه‌سؤال‌های متعددی را در بر می‌گیرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آزمون یار ادبیات عرب

کتاب آزمون‌یار ادبیات عرب مجموعه‌ای آموزشی است که گروه مؤلفین انتشارات اندیشه ارشد آن را برای داوطلبان آزمون سردفتری و دیگر آزمون‌های عالی مرتبط با ادبیات عرب تدوین کرده‌اند. در ابتدای کتاب آزمون‌یار ادبیات عرب اطلاعات شناسنامه‌ای، هشدارهای حقوقی درباره‌ی تکثیر و نیز راه‌های تهیه‌ی اثر آمده است و سپس فهرست تفصیلی مباحث صرف و نحو و تست‌ها ارائه شده است. کتاب آزمون‌یار ادبیات عرب در سه بخش اصلی تنظیم شده است: بخش اول با عنوان «صرف و نحو مقدماتی» به مباحث پایه‌ای مانند معارف، اعراب تقدیری، صفت و موصوف، افعال مضارع، انواع اعراب، اعداد، معلوم و مجهول و نواسخ اختصاص دارد و در پایان این بخش تست‌ها و پاسخ‌نامه‌ی تشریحی قرار گرفته است. در بخش دوم که با عنوان «صرف» آمده مباحثی مانند تعریف علم صرف، انواع فعل، اعلال به حذف و قلب، ادغام، اسم فاعل و مفعول، صفت مشبهه، صیغه‌ی مبالغه، اسم زمان و مکان، مصادر ثلاثی مجرد و مزید، مقصور و ممدود و منقوص، تثنیه و جمع، نسبت، اسم‌های منصرف و غیرمنصرف و اعداد مرکب و عقود به‌صورت منظم توضیح داده شده و پس از هر فصل تست‌ها و پاسخ‌ها آورده شده است. در بخش سوم کتاب آزمون‌یار ادبیات عرب مباحث نحوی پیشرفته‌تر مانند اعراب فعل مضارع، افعال مجزوم و منصوب، فاعل، مبتدا و خبر، حذف مبتدا و خبر، اسم افعال ناقصه، حروف مشبهه بالفعل، انواع «من» و «ما»، لام‌های مختلف، جملات وصفیه، مضاف و مضاف‌الیه، نواسخ، لا نفی جنس و ده‌ها تمرین تحلیلی و تستی طرح شده است. در سراسر کتاب مثال‌های متعدد عربی همراه با تحلیل صرفی و نحوی و نیز سؤال‌های چهارگزینه‌ای با پاسخ مشخص شده است تا خواننده بتواند هم درسنامه را مرور کند و هم خود را در سطح آزمون محک بزند.

خلاصه کتاب آزمون یار ادبیات عرب

کتاب آزمون‌یار ادبیات عرب مجموعه‌ای است که مباحث کلیدی ادبیات عرب مورد نیاز آزمون سردفتری و دیگر آزمون‌های دانشگاهی را در قالب درسنامه و تست کنار هم قرار داده است. در فصل‌های مختلف این کتاب، ابتدا مفاهیم پایه‌ای مانند معارف، انواع ضمایر، موصولات، معرفه و نکره، انواع اعراب، اسم‌های مثنی، جمع‌های سالم و مکسر، غیرمنصرف‌ها و اسماء خمسه توضیح داده شده است. سپس مباحثی مانند اعراب تقدیری، صفت و موصوف، جمله‌ی وصفیه، مضاف و مضاف‌الیه، افعال مضارع مرفوع، منصوب و مجزوم، حروف ناصبه و جازمه، انواع «من» و «ما»، اعداد اصلی و ترتیبی، ساخت فعل معلوم و مجهول و تبدیل جمله از معلوم به مجهول به‌صورت گام‌به‌گام تشریح شده است. در ادامه نوبت به نواسخ، افعال ناقصه، حروف مشبهه بالفعل، لا نفی جنس و تحلیل نمونه‌جملات و تست‌های متنوع می‌رسد تا خواننده بتواند قواعد را در قالب سؤال و پاسخ تمرین کند.

چرا باید کتاب آزمون یار ادبیات عرب را بخوانیم؟

این کتاب برای پوشش متمرکز مباحث صرف و نحو ادبیات عرب در سطح آزمون‌های عالی تنظیم شده است و درسنامه، نکته و تست را در یک مجموعه گرد آورده است. خواننده با مطالعه‌ی آن می‌تواند مباحثی مانند اعراب، صفت و موصوف، اعلال، اعداد، نواسخ و افعال را هم مرور کند و هم در قالب سؤال‌های چهارگزینه‌ای تمرین کند.

مطالعه‌ی این کتاب به داوطلبان آزمون سردفتری، دانشجویان رشته‌های حقوق و الهیات، داوطلبان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری که درس ادبیات عرب دارند و نیز کسانی که در مباحث صرف و نحو عربی نیاز به مرور نکته‌محور و تست‌محور دارند پیشنهاد می‌شود.‌

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آزمون یار ادبیات عرب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآزمون یار ادبیات عرب
عنوان دیگرویژه آزمون سردفتری درسنامه جامع همراه با نکات طلایی؛ همراه با سوالات طبقه‌بندی‌شده در آخر هر فصل، نمونه سوالات آزمونی با پاسخ‌های تشریحی
موضوععربی، کنکور ارشد
گردآورندهگروه مولفین انتشارات اندیشه ارشد
انتشاراتانتشارات اندیشه ارشد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۱۶
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه آزمون یار

نظری برای کتاب ثبت نشده است.