کتاب اصول دوباره زیستن
دوباره زندگی (جلد دوم)
معرفی کتاب اصول دوباره زیستن
کتاب اصول دوباره زیستن نوشتهی علیاصغر عطاران طوسی با ویراستاری محمدرضا نجفی اثری از انتشارات آرمانشهر زندگی است که در قالب جلد دوم از مجموعهی دوباره زندگی منتشر شده است. این کتاب بر پایهی طرح الگوی ۲۴ ساعت حیات طیبه نوشته شده و به بازطراحی سبک زندگی بر محور ایمان، سلامت و آرامش میپردازد. نویسنده با تکیهبر تجربههای شخصی، منابع دینی و دیدگاه اندیشمندان جهان تلاش کرده است اصولی را معرفی کند که زندگی روزمره را از حالت عادتوار خارج و به مسیری هدفمند و معنادار نزدیک کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اصول دوباره زیستن
کتاب اصول دوباره زیستن جلد دوم از مجموعهی چهاردهجلدی دوباره زندگی نوشتهی علیاصغر عطاران طوسی است که انتشارات آرمانشهر زندگی آن را منتشر کرده است. این مجموعه بر پایهی الگوی ۲۴ طراحی شده؛ الگویی که میکوشد تمام نیازهای انسان را در قالب ۲۴ ساعت شبانهروز و در پنج حوزهی سلامت فکری و روانی، جسمی و حرکتی، معنوی و اخلاقی، اجتماعی و ارتباطی و اقتصادی و محیطی سامان دهد. کتاب اصول دوباره زیستن در دو فصل تنظیم شده است. در فصل اول با عنوان «باورها و کارکردها» نویسنده به رابطهی ایمان و عمل صالح، مفهوم عمل شایسته، معیارهای شایستگی عمل و نگاه ادیان و فیلسوفان به عمل صالح میپردازد. در این بخش، نمونههایی از موقعیتهای روزمره نشان میدهد که چگونه نیت، زمان، مکان و نقش فرد میتواند یک رفتار را از عمل صالح به عمل فاسد یا برعکس تبدیل کند. کتاب اصول دوباره زیستن در این فصل بر پیوند «خسن فعلی» و «خسن فاعلی» تأکید کرده است. در فصل دوم با عنوان «مبانی و اصول» کتاب اصول دوباره زیستن ۲۴ اصل مهم برای بازسازی زندگی را معرفی میکند؛ از هستیمداری، فرزانگی انسانی و گنجایش دینی تا حکمرانی خرد، آزادی انتخاب، قدرت تغییر، ایمان ناب، یکپارچگی دنیا و آخرت، ارتباطات شبکهای، تنوع فرهنگی، وابستگی جسم و جان، کلنگری و اولویتبندی، اسوهگزینی، شهرتگریزی، خواست قلبی، توسعه فردی، مهارتورزی اجتماعی، تلاش هدفمند، رنگ خدایی، مسئولیتپذیری، وظیفهمحوری، عدالتخواهی، دگردوستی و خودکنترلی. هر اصل با توضیح، مثال و توصیههای کاربردی در بستر الگوی ۲۴ ساعت توضیح داده شده است.
خلاصه کتاب اصول دوباره زیستن
کتاب اصول دوباره زیستن بر این ایده استوار است که زندگی گوارا و آرام، نتیجهی پیوند ایمان و عمل صالح در تمام لحظات شبانهروز است. نویسنده ابتدا نشان میدهد که عمل صالح فقط عبادتهای ظاهری نیست و هر فعالیت مفید برای خود، خانواده، جامعه و حتی طبیعت اگر با نیت درست و در چارچوب دستورات الهی انجام شود، در دایرهی حیات طیبه قرار میگیرد. سپس با مرور دیدگاه اسلام، مسیحیت، یهودیت، بودیسم، هندوئیسم و برخی فیلسوفان، مفهوم عمل شایسته را گستردهتر میکند. در ادامه، کتاب ۲۴ اصل را بهعنوان ستونهای بازسازی زندگی معرفی میکند؛ اصولی مانند هستیمداری، حکمرانی خرد، آزادی انتخاب، قدرت تغییر، ایمان ناب، یکپارچگی دنیا و آخرت، شبکهسازی ارتباطی، تعادل میان نیازهای مختلف، شهرتگریزی، توسعه فردی، مهارتهای اجتماعی، مسئولیتپذیری و دگردوستی. این اصول در پیوند با الگوی ۲۴ ساعت و ده «بستهی زندگی» (درآمد، هزینه، تغذیه، اندیشه، نیایش، تفریح، ورزش، بهداشت، ارتباط و خواب) توضیح داده شدهاند تا نشان دهند چگونه میتوان سبک زندگی را بهتدریج به سمت حیات طیبه سوق داد.
چرا باید کتاب اصول دوباره زیستن را بخوانیم؟
این کتاب تصویری منسجم از سبک زندگی بر پایهی الگوی ۲۴ ساعت ارائه کرده است و نشان میدهد چگونه میتوان ایمان، اخلاق، سلامت و برنامهریزی را در زندگی روزمره کنار هم نشاند. خواننده با ۲۴ اصل مشخص برای بازسازی زندگی آشنا میشود و میتواند نسبت خود را با مفاهیمی مانند عمل صالح، مسئولیتپذیری، توسعه فردی و تعادل میان دنیا و آخرت بازتعریف کند.
مطالعهی این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که دغدغهی سبک زندگی، آرامش درونی، مدیریت زمان و بازطراحی عادتهای روزمره را دارند. همچنین به علاقهمندان مباحث دینی، تربیتی و کسانی که بهدنبال چارچوبی منظم برای پیوند ایمان، اخلاق و برنامهریزی در زندگی روزانه هستند توصیه میشود. «زندگی» سفری پرماجرا و هیجانانگیز است. من و تو بهعنوان مسافران این سفر بزرگ, قرار است در بازه زمانی معیّنی؛ به مقصدی مشخص برسیم. در این سفر, هر ۲۴ ساعت. نه تنها آغازگر یک روز جدید است که تشکیل دهنده اجزای این سفربی مانند, به شمار میرود. لحظه لحظه این سفر ارزشمند و قیمتی است و هر بخش از این سفر, قابلیت تبدیل شدن به یک هنر خلاق يا یک خاطره بهیادماندنی را دارد. هر روز این سفر یک روزنه جدید و یک فرصت تازه برای تغییر و تحول» محسوب میشود. هدف از این سفر رمزآلود, خلق یک زندگی پر نشاط, پر از عافیت و سلامت؛ و آکنده از موفقیّت و شادکامی است. این سفر زیبا و پر خاطره؛ البته با دالانهایی ازچالش و فرصت روبهروست. عبور از این دالانها و رسیدن به مقصد موردنظر همراه با سلامتی و رضایتمندی» نیازمند برنامهریزی» پشتکار و همّت بلند است. برنامه این سفر راهنمای من و تو در مدیریت هر چهبهتر مراحل سفر؛ و شیوههای بهرهگیری از فرصتها و مقابله با چالشهای آن است. طبعاً برنامه سفر باید بهقدری جامع. جذاب؛ پر انرژی و کارآمد باشد که بتواند من و تو را در تمام ابعاد زندگی؛ از جسمی و معنوی و فکری گرفته تا اقتصادی و اجتماعی ارتقا ببخشد و لذّت و خوشبختی را برای ما به ارمغان آورد انشاءاللّه. بیتردید؛ این برنامه جز با مدیریت بهینه زمان کاربردی و عملیاتی نمیشود. هر چه نظم و برنامهریزی برای به بند کشیدن زمان» جدیتر شود طبعاً لت ناشی از سلامت و آرامش در زندگی» دستیافتنیتر میشود. در واقع» مدیریت زمان در این سفر, هنر هماهنگی میان وظایف و فعالیتها را برای به حداکثر رساندن اثربخشی تلاشها» برعهده میگیرد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اصول دوباره زیستن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اصول دوباره زیستن |
| عنوان دیگر | دوباره زندگی (جلد دوم) |