کتاب قدرت یک درصد
چگونه با ۱۵ دقیقه در روز، زندگیتان را متحول کنید
معرفی کتاب قدرت یک درصد
کتاب قدرت یک درصد (The 1% Impact: how to transform your life in 15 minutes a day)، نوشته اریک وسترام و ترجمه سهراب صفا، اثری دربارهی رشد تدریجی، خودشناسی و ساختن تغییرات ماندگار باتکیهبر اقدامات کوچک روزانه است که نشر کلام آریایی در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است. نویسنده که سابقهی حضور در لیگ حرفهای هاکی NHL و تیم ملی آمریکا را دارد، تجربهی عبور از اوج ورزشی به زندگی عادی را به درسهایی برای رشد فردی تبدیل کرده است. در این کتاب، مفهوم «تأثیر ۱٪» و نقش ۱۵ دقیقه تمرکز روزانه در تغییر ذهن، بدن، احساسات و معنویت توضیح داده شده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قدرت یک درصد اثر اریک وسترام
کتاب قدرت یک درصد (چگونه با ۱۵ دقیقه در روز زندگیتان را متحول کنید) با روایت زندگی اریک وسترام آغاز میشود؛ بازیکن هاکیای که به ۱٪ برتر لیگ NHL رسیده، اما پس از بازنشستگی با بحران هویت، سندرم فریبکار و سؤالهایی عمیق دربارهی «نخبهبودن در زندگی» روبهرو شده است. نویسنده در این کتاب، تجربهی عبور از هاکی به صحنهی سخنرانی و دنیای کسبوکار را به بستری برای توضیح مفهوم «تأثیر ۱٪» تبدیل کرده است؛ اینکه چگونه تنها ۱۵ دقیقه تمرکز روزانه میتواند در طول زمان به دهها ساعت تمرین، یادگیری یا تغییر واقعی منجر شود. کتاب قدرت یک درصد بر چهار ستون تغییر روانشناختی، تغییر جسمانی، تغییر معنوی و تغییر احساسی بنا شده است؛ ستونهایی که پیشتر در کتاب قبلی نویسنده، «نخبه شوید»، معرفی شدهاند و اینجا یک لایهی عمیقتر پیدا کردهاند.
اریک وسترام در هر فصل، جفتواژههایی را روبهروی هم قرار میدهد: خودِ فعلی/ خودِ آینده، اعتمادبهنفس/ فروتنی، قابلیت اتکا/ ثبات، رضایت منفعل/ استمرار و همکاری/ رقابت. او با تعریف دقیق این مفاهیم، مثالهای شخصی، آمار، نقلقولها و تمرینهای کوتاه «تأثیر ۱٪» نشان میدهد که چگونه تفاوتهای ظریف در نگرش و رفتار، در طول زمان به نتایج کاملاً متفاوتی منجر میشود. اریک وسترام در کتاب قدرت یک درصد، علاوهبر توضیح نظری، در پایان بسیاری از بخشها برگههای تمرین، سؤالهای خودبازاندیشی و پیشنهادهای عملی ۱۵دقیقهای ارائه میکند تا خواننده بتواند ایدهی «هر بار ۱٪» را در حوزههایی مثل سلامت، مالی، روابط، شغل و رشد درونی وارد زندگی روزمرهاش کند.
خلاصه کتاب قدرت یک درصد
کتاب قدرت یک درصد بر این ایده استوار است که تفاوت میان زندگی معمولی و زندگی نخبهوار، اغلب در بهبودهای کوچک اما مداوم نهفته است، مثل اضافهکردن تنها ۱۵ دقیقه تمرکز هدفمند در هر روز. اریک وسترام باتکیهبر تجربهی حرفهای در ورزش و زندگیِ پس از هاکی، نشان میدهد که چگونه میتوان اصول عملکرد در سطح بالا را به حوزههای دیگر زندگی منتقل کرد.
در این کتاب، مفاهیمی مانند ذهنیت رشد، رابطهی خودِ فعلی و خودِ آینده، نقش باور، تعادل اعتمادبهنفس و فروتنی، اهمیت قابلیت اتکا و ثبات، خطر رضایت منفعل و ارزش استمرار توضیح داده شده است. هر فصل با مثالهای واقعی، مقایسهی واژههای نزدیک به هم و تمرینهای کوتاه ۱٪ همراه است تا خواننده بتواند با گامهای کوچک اما پیوسته، مسیر شخصی رشد خود را طراحی کند.
چرا باید کتاب قدرت یک درصد را بخوانیم؟
این کتاب نشان میدهد که چگونه میتوان بدون برنامههای سنگین، فقط با ۱۵ دقیقه تمرکز روزانه، در طول زمان، تغییرات جدی ایجاد کرد. کتاب قدرت یک درصد کمک میکند تا رابطهی میان عادتهای کوچک، ذهنیت، احساسات و نتایج بلندمدت بهتر دیده شود و با تمرینهای ساده، ایدهی «هر بار ۱٪» به عمل روزمره تبدیل شود.
خواندن کتاب قدرت یک درصد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که احساس درجازدن دارند، بیانگیزهاند یا میان حال و آینده سردرگماند و بهدنبال مدلی ساده اما منظم برای رشد تدریجی هستند. کتاب قدرت یک درصد به ورزشکاران، مدیران، دانشجویان و هر کسی که میخواهد عادتهای کوچک اما مداوم بسازد، پیشنهاد میشود.
درباره اریک وسترام
اریک وسترام، متولد ۲۶ ژوئیهی ۱۹۷۹ در مینهسوتا، بازیکن آمریکایی پیشین هاکی روی یخ است که در پست مهاجم مرکزی بازی میکرد. او در لیگ ملی هاکی آمریکا (NHL) برای تیمهای فینیکس کایوتیس، مینهسوتا وایلد و تورنتو میپل لیفز به میدان رفت.
وسترام پس از درخشش در تیم دانشگاه مینهسوتا، فعالیت حرفهای خود را در لیگ AHL آغاز کرد و سپس در فصل ۲۰۰۴ـ۲۰۰۳ نخستین بازی خود را در NHL انجام داد. مهمترین موفقیت بینالمللی او حضور در تیم ملی آمریکا در مسابقات جهانی ۲۰۰۴ بود؛ جایی که با گل تعیینکنندهی خود در ضربات پنالتی، به کسب مدال برنز آمریکا کمک کرد.
او پس از چند فصل بازی در آمریکا، به لیگ سوئیس پیوست و با تیم آمبریـپیوتا به یکی از بازیکنان محبوب هواداران تبدیل شد.
بخشی از کتاب قدرت یک درصد
«توانایی ماندن در زمان حال، در کنار تجسم مثبت آینده، میتواند بسیار سودمند باشد. همین موضوع دربارهٔ نگاه کردن به گذشته بهعنوان یک تجربهٔ یادگیری هم صدق میکند، نه یک شکست. این یعنی بازتعریف شکستها یا ضررهای گذشته بهعنوان چیزهایی که از آن تجربه یا نتیجهٔ خاص آموختهایم. ما هم از موفقیتها یاد میگیریم و هم از شکستها. این در ورزش، کسبوکار و زندگی صادق است. وقتی یاد بگیرید برای گذشتهتان حس قدردانی و پذیرش ایجاد کنید، تواناییتان برای هدایت آینده افزایش پیدا میکند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قدرت یک درصد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | قدرت یک درصد |
| عنوان دیگر | چگونه با ۱۵ دقیقه در روز، زندگیتان را متحول کنید |