کتاب گوسفندی که می فهمید
معرفی کتاب گوسفندی که می فهمید
کتاب گوسفندی که می فهمید سروده احمد کاغذیان، مجموعهای از ترانهها و سرودههای عاشقانه، اجتماعی و آیینی است. شاعر در این اثر از زبان روزمره، تصویرهای معاصر و موقعیتهای آشنا استفاده کرده است تا از عشق، دلتنگی، تنهایی، ایمان، کودک کار، جنگل و شهید بگوید. فضای کتاب میان ترانههای عاشقانهی شهری و شعرهایی با دغدغههای اجتماعی و مذهبی در نوسان است و مخاطب را از کوچهپسکوچههای احساس فردی تا میدانهای جمعی و اعتقادی میبرد. نشر ماندگاران این کتاب را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گوسفندی که می فهمید
کتاب گوسفندی که می فهمید مجموعهای از ترانهها و شعرهای احمد کاغذیان است که در قالبی نزدیک به ترانهی امروز نوشته شده است. شاعر در این کتاب از وزنها و لحنهایی استفاده کرده است که به موسیقی و خوانش بلند نزدیک است و بسیاری از متنها حالوهوای یک قطعهی قابلاجرا را دارند. در بخشهای آغازین کتاب گوسفندی که می فهمید، سرودههایی با مضمون مذهبی و آیینی دیده میشود، از جمله شعری دربارهی روز عاشورا و گفتوگو با امام حسین (ع) که با زبان عاطفی و صریح نوشته شده است و حس حسرت و جاماندن از یاری را پررنگ کرده است.
در ادامه، فضای عاشقانه و عاطفی کتاب پررنگ میشود، شعرهایی دربارهی قهر و آشتی، جدایی، دلتنگی، سیگار، گیتار، ساعت هفت، مرداد داغ، قهوه، ساحل و نهنگ قاتل. احمد کاغذیان در این شعرها از جزئیات زندگی روزمره مثل کاناپه، فنجان چای، پیام، کولر و بوم نقاشی استفاده کرده است تا روابط عاطفی را در فضایی معاصر نشان دهد. در بخشهای دیگری از کتاب گوسفندی که می فهمید سرودههایی با مضمون اجتماعی و انتقادی آمده است، از کودک کار و مهاجر افغان تا جنگل، قاچاق چوب، شهید و خانوادهی شهید. این تنوع موضوعی باعث شده است که کتاب از یکدستی صرف عاشقانه فاصله بگیرد و میان دغدغههای فردی و جمعی رفتوآمد داشته باشد.
چرا باید کتاب گوسفندی که می فهمید را بخوانیم؟
کتاب گوسفندی که می فهمید بهخاطر ترکیب ترانههای عاشقانه با شعرهای آیینی و اجتماعی، تصویری چندوجهی از احساسات و دغدغههای امروز ارائه کرده است. خواننده در آن هم با زبانی ساده و آمیخته با دلتنگی و جدایی روبهرو میشود، هم با تصویرهایی از کودک کار، جنگل و شهید. تنوع فضاها و استفاده از جزئیات روزمره، متن را برای همراهی عاطفی و تأمل اجتماعی مناسب کرده است.
خواندن کتاب گوسفندی که می فهمید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب گوسفندی که می فهمید به دوستداران ترانه و شعر محاورهای، علاقهمندان به سرودههای عاشقانهی شهری، مخاطبانی که به شعر آیینی معاصر توجه دارند و کسانی که در پی متنهایی دربارهی کودک کار، مهاجرت و محیطزیست هستند، پیشنهاد میشود. این اثر همچنین به خوانندگانی که به ترکیب عشق شخصی و دغدغهی اجتماعی علاقهدارند، توصیه میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گوسفندی که می فهمید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گوسفندی که می فهمید |
| حجم فایل کتاب | ۱.۳۵ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۸۸۷۱۸۷۵ |
| تعداد صفحهها | ۱۲۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۵۵۰۰ تومان |
سلام دوستان . کتاب بسیار مفید و آموزندهای هستش خصوصا برای عزیزانی که میخان نویسندگی رو شروع کنند الهام بخش هست . توصیه میکنم حتما این مجموعه شعر و ترانه رو خریداری کنید
بسیار کتابی زیبا با مضامین عمیق از عشق و امید با مخاطب خود ارتباط میگیرد
شعرهای عاشقانه زیبایی داره این کتاب فوق العاده هست
ترانه های صمیمی و زیبایی داره، عالی بود✅👌🏼
نسخه چاپی کتاب رو پیدا نکردم مجبور شدم آنلاین بخرم . توی کافه کتاب رو دست یه خانم دانشجو دیدم و از کتاب خیلی خوشم اومد مخصوصا اون شعر از این بهتر مگه میشه .