دانلود رایگان هفته‌نامه عصر لارستان ـ ۳دی ماه۹۶

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
عصر لارستان

معرفی هفته‌نامه عصر لارستان ـ ۳دی ماه۹۶

در این شماره از هفته‌نامه می‌خوانیم: انتقاد امام جمعه لار از عزل و نصب‌های سیاسی در لارستان تاکید فرماندار لارستان بر تفویض اختیار به ادارات و توجه ویژه به بودجه دستگاه‌های اجرایی نظارت یا دخالت؟ چگونه می توانیم یک معلم الهام بخش باشیم؟ شهردار و شورای اسلامی شهر لار، پاکبانان حسینی را ستودند پرداخت ۱۷ میلیارد ریال وام کارگشایی قرض الحسنه به مددجویان کمیته امداد لارستان در سال جاری ۳ کیلومتر از باند دوم محور لارستان - بستک افتتاح شد چرا به آینده نگاری احتیاج داریم و چه چیز ما را به سوی آینده فرا می خواند؟ حضور استاندار فارس در مرقد حضرات آیت الله العظمی آیت اللهی و موسوی لاری کلنگ باند دوم محور لار-جهرم به زمین زده شد همایش وحدت حوزه و دانشگاه در مرکز آموزش علمی کاربردی لارستان برگزار شد بازدید هیات عالی نظارت منطقه ۱۱ دانشگاه آزاد اسلامی از واحد لارستان هزارتوی آموزش و پرورش و بیم‌های پیش رو ! قانون کار

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هفته‌نامه عصر لارستان ـ ۳دی ماه۹۶ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هفته‌نامه عصر لارستان ـ ۳دی ماه۹۶
موضوع:مجلات عمومی
انتشارات:عصر لارستان
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۶/۱۰/۰۳
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۵.۴۸ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۴ صفحه
قیمت کتاب:رایگان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.