معرفی و دانلود کتاب کاژه pdf + خلاصه رایگان

کتاب کاژه

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
فرشته خالدیان

معرفی کتاب کاژه

کتاب کاژه نوشته‌ی فرشته خالدیان مجموعه‌ای از شعرهای عاشقانه و تأملی است که نشر مانانگار آن را منتشر کرده است. در این کتاب شاعر با زبانی تصویری و سرشار از حس، از عشق، دلتنگی، زن‌بودن، خانواده، فصل‌ها و خاطرات کودکی سخن گفته است. فضای شعرها میان خانه و کوچه و کافه و گندمزار و باران در رفت‌وآمد است و روایت‌های کوچک و احساسی از زیستن را کنار هم می‌نشاند. کاژه بیش از هر چیز به تجربه‌ی زنانه‌ی عشق، رنج، امید و ایستادگی می‌پردازد و لحظه‌های روزمره را بهانه‌ی گفت‌وگو با خود و دیگری می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کاژه

کتاب کاژه مجموعه‌ای از شعرهای فرشته خالدیان است که در آن شاعر جهان خود را با تکیه‌بر تصویر، حس و جزئیات روزمره می‌سازد. در این کتاب صدای یک زن معاصر شنیده می‌شود که از دل خانه، شهر، کافه، گندمزار، کوچه‌های بارانی و خاطرات کودکی حرف می‌زند و عشق، دلتنگی، مرگ، جدایی، مادر، پدر، برادر، مادربزرگ و فرزند را در کنار هم قرار داده است. کتاب کاژه در شعرهای متعدد خود به فصل‌ها، به‌ویژه بهار و اردی‌بهشت، باران، گیسوان، گلدان‌ها، حیاط خانه‌ی پدری و گندمزار پدر بازمی‌گردد و از خلال این عناصر، روایت‌های احساسی و شخصی را شکل داده است. در کتاب کاژه زن‌بودن و تجربه‌های گوناگون آن یکی از محورهای اصلی است؛ از دخترک درون، مادرشدن، مادربزرگ‌ها و زنانی که «بی‌صدا شکستند» تا زنانی که تصمیم به رفتن گرفته‌اند. شاعر در بسیاری از شعرها، خود را در نقش زن، مادر، دختر، معشوق و هم‌زمان راوی رنج‌ها و امیدها نشان داده است. در این کتاب بارها به شهر بم، زلزله، ویرانی و کودکی ازدست‌رفته اشاره شده و خاطره‌ی جمعی درد و سوگ در کنار عشق و خواستن نشسته است. کتاب کاژه با تکرار تصویرهایی مثل باران، قاصدک، پرستو، گندمزار، شمعدانی، آفتابگردان و کافه، جهانی پیوسته می‌سازد که در آن عشق و دلتنگی، هم‌زمان حضور دارند و شعرها بیشتر در قالب متن‌های کوتاه و بلند آزاد کنار هم آمده‌اند.

چرا باید کتاب کاژه را بخوانیم؟

این کتاب مجموعه‌ای از شعرهایی است که عشق، دلتنگی، زن‌بودن، خانواده و خاطرات را در فضایی پر از تصویر و حس کنار هم می‌آورد. خواننده در آن با جهان احساسی یک زن روبه‌رو می‌شود که از دل روزمرگی، زبان شعر می‌سازد و از باران، گندمزار، کافه و حیاط خانه‌ی پدری، روایت‌های عاطفی خلق کرده است.

خواندن این کتاب به دوست‌داران شعرهای عاشقانه و احساسی، کسانی که به تجربه‌ی زنانه‌ی زندگی و روابط نزدیک‌اند و همچنین مخاطبانی که به تصویرهای فصلی، باران، بهار و خاطرات خانوادگی علاقه دارند پیشنهاد می‌شود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کاژه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکاژه
موضوعشعر نو، شعر معاصر، عاشقانه
نویسندهفرشته خالدیان
انتشاراتانتشارات مانانگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

ما درختیم اصلا درخت خودش می خواست زن باشد و درخت خود من بودم و من تا همیشه سبزترین یاوری جهانم